'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 41830 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
.: Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır ve toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır! :. Bu Uzun Süren Geceyi AydınLatmaya Yetmeyecekse Gökteki Ay, Geciken Şafak, Bir Bozkurt ULuması İLe Sökecektir... Yürü Bozkurt Namın YayıLsın DiLLere;Yürü KavgaLara KutLu İhtiLaLLere!!!
Ahhhhh Ahhhhh Offff Offffff Canım Çekti Beeee Şöyle Hafif Acılı Anamın Kurban Bayramında Kestigi Kurabnlıktan Çıkan Kırmızı Etlerle Kasaba Yaptırdıgı Sucukları Offff Offff
hOYTT Nolyuo bakim burda en güzel sucuk Afyon'dadır bende Afyon'dayım göndereyim istersen Paraya kıyarsan "Ahmet İpek" Al derim olmaz dersen "Cumhuriyet" al.. diğerlerini boşver sen en kral sucuk bunlardır Pınar Mınar sucuk değil..
Edit: Sert çivi yi pek önermem içinden sert şeyler çıkıyo En kral sucuklar yukardadır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirk -- 13 Kasım 2007; 18:13:25 >
hOYTT Nolyuo bakim burda en güzel sucuk Afyon'dadır bende Afyon'dayım göndereyim istersen Paraya kıyarsan "Ahmet İpek" Al derim olmaz dersen "Cumhuriyet" al.. diğerlerini boşver sen en kral sucuk bunlardır Pınar Mınar sucuk değil..
Edit: Sert çivi yi pek önermem içinden sert şeyler çıkıyo En kral sucuklar yukardadır..
west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
Sucuk çok severim. Bugüne dek rahat 15-20 markayı denemişimdir.. Tansaş, migos, kipa, pehlivanoğlu,bim,,, bu 5 alışveriş merkezindeki bütün markaları denedim neredeyse..
Sucuk çok severim. Bugüne dek rahat 15-20 markayı denemişimdir.. Tansaş, migos, kipa, pehlivanoğlu,bim,,, bu 5 alışveriş merkezindeki bütün markaları denedim neredeyse..
En lezzetlisi POLONEZ
domuz eti çıktı diyorlardı
ne kadar ahmet ipek?
valla tam bilmiyorum ama o kadar abartılcak değil tahminim.
Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...
gidin sucuk satan marketlere polonezin ve Nametin ne olduğunu anlatsınlar eminim bilen vardır ben geçen Carrefour da sordum adamlar beni doğruladı bu yüzden ben Namet ve Polonezden hiçbişey almam