Dün açıldı sonunda site. Dün 19" Samsung LCD'yi 369YTL'ye verdiler ve fiyat çok cazipti. Bugün de aldığınız LCD'yi temizleyin diye temizlik seti veriyorlar ki o da piyasanın 7-8 ytl altı bir fiyata geliyor...
Ben bu siteyi sevdim. Bir de şu var ki sitede diğer benzerlerinde olmayan bir taksit bolluğu mevcut
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
taksit seçeneklerini sunması büyük avantaj...diğerlerinde ya taksit yok ya da 2-3 taksit var...ama burada 1den 12ye kadar isteyen bütçesine uygun olan şekilde alabiliyor...
mesela önceden tek çekim çok yüklü miktarda ödeme yapamıyordum fakat artık taksit olayından rahatça alabiliyorum...
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Bugün bu gördüğünüz Logitech LX7 Kablosuz Optik Mouse'u satıyorlar. Şimdiye kadar hep Logitech kullandım ve hep memnun kaldım. Bu ürünü kullanmadım ama Logitech markası olunca güvenim sonsuz :) 34.99 YTL ve Bonus'a 5 taksit! adama çatır çatır aldırtır bu fiyatla..ihtiyacı olması bile!!!
Forumdan beklediğiniz müşteriler üzerinde bırakmanız gereken izlenim ilk olarak ps3'te tökezledi.Satmayacağınız ürünü sitenizin tanıtımı için kullanmak sonra satışa sunmamak pazarlama stratejisi olarak düpedüz aptallıktır.Hakaret olarak söylemiyorum.Böylesine acemi, profesyonalite anlayışından uzak bir tavrın, bir realite olarak pazarlama literatüründe tanımı budur.Son model bir arabayla kızı tavlayıp ilk buluşmada arabanın senin olmadığının, sadece şoför olduğunun açığa çıkması gibi bir şey.Sonra yukarıdaki mesajınız 2. defa profesyonel bir pazarlama üslubundan ne kadar uzak olduğunuzu gösterdi.
Bu tür girişimler güzel şeyler.Ancak başlangıç aşamasında çok dikkatli adımlar atılması, çabucak zengin olma, çok para kazanma arzusuyla hareket eden dar ufuklu bir pazarlama stratejisinden uzak, uzun vadeli, sağlıklı bir düzen kurulması yönünde çabalar gösterilmesi gerekmekte.Şu aşamada yapabileceğiniz en iyi hareket belli bir süre, başlangıç aşamasında oluşturduğunuz bu olumsuz havayı dağıtacak bir kaç jestle (kar amaçsız uygun fiyatlı satışlarla) imajınızı tamir etme yoluna gidebilirsiniz.
Küçük bir tüyo daha.Ürün fiyatlandırmasında psikolojik fiyatlandırma uygulayabilirsiniz.Ancak kargo ücretini kusuratsız bir rakam olarak girmeniz daha hoş olacaktır.Bırakacağınız, sağlamlık, samimiyet izlenimi, elde etmeyi umduğunuz başarı, bu kadar küçük detaylarda gizli.
sitenin sattığı ürünlere hiç bir şey demiyorum. fakat site sahibinin kendisini küçültecek bu tür davranışlar (fake hesaplar yaratarak reklam çabaları - ucuz reklam yöntemleri) göstermesi hiç iyi değil.
bu arada merak ettim acaba bu tür sitelerin naylon fatura kesip kesmediklerini(yani gerçekten de kurulmuş bir yasal şirket olup olmadıklarını) hızlıca sorgulayabilecek bir yer var mı? kendime iyi bir toptancı bulup ben bile bir site açmayı düşünmüyorum desem yalan olur.
justcorner ın sahibi bu yazdıklarımı umarım iyi tarafından anlar. kesinlikle çamur atma veya karalama amacım yok. sadece kamuoyunun dikkatini bazı gerçeklere ve bilgilendirmelere çekmek istiyorum. tüketici olarak uyanık olmamız gerek.
ayrıca genel bir fikrimi de belirteyim. bir yerde bir şey ucuzsa ya diğer satıcılar milleti kazıklıyorlardır; ya da ucuz satan kişi bir şeyleri eksik yapıyordur.
ekleme: site sahibinin açtığına inandığım, şüphelendiğim (vs. vs.) hesaplar sancaremre ve komiser_arc tır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperian -- 23 Kasım 2007; 11:56:59 >