Bildirim
AVATAR'ın 10 ve 11. bölümleri çıktı!!! :O
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her bölüm için farklı başlık açman lazım.
Örnek:
1. Başlık:Avatar 10. bölüm çıktı!!! :O
2. Başlık:Avatar 11. bölüm çıktı!!! :O
3. .....
4. .....
yukardaki gibi birsürü başlık açman lazım. -
gerekmez.
ama saldrılar çok heyecanlı -
Yok bence her kelime için ayrı ayrı başlık açılmalı :
1. Başlık: AVATAR (pabucumun sözde animesi)
2. Başlık: 10.
3. Başlık: ve
4. Başlık: 11.
5. Başlık: bölümleri
6. Başlık: çıktı!!! :O
yetmez ise her harf için de ayrı başlık nasıl açılıyor gösterebilirim...
not: Bu başlık nasıl olsa silinecek veya kitlenecek , bu yüzden o zamana kadar geğik serbest olsun bence.... -
haklısınız tek konu altında toplamalıydım.
özür dilerim.
bir daha olmayacak. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkahan
Her bölüm için farklı başlık açman lazım.
Örnek:
1. Başlık:Avatar 10. bölüm çıktı!!! :O
2. Başlık:Avatar 11. bölüm çıktı!!! :O
3. .....
4. .....
yukardaki gibi birsürü başlık açman lazım.
sen ateş kralımısın.. -
Yaw bak hala silinmemiş bu başlık hala... -
abı sevmıo olabılırsınz ama bız sevıorz anime veya degıl bu cok mu onemlı? forumunuz da 2 tane fazladan baslık acılması sızı cok mu rahatsız edıo bıraz anlayıs bıraz saygı lutfen -
bu arada dl lınklerınden dl yapamıorm baska bı lınk warmı acaba? -
Şaka gibisin valla... -
quote:
Orjinalden alıntı: phenomenon_alc
Şaka gibisin valla...
ya ne saçmalıyosun ya sensin asıl saka gibi. anime veya deil bncede güzel bi çizgifilm. anime olunca pek bişi deişmiyo bence. ama çizgi filmler diye bi bölüm yok sanırsam ayrıca burasıda uygun bi yer bence. eger bu kdr rahatsız oluyosan ki ne diye oluyon anlamoıyrm yetkililere söle onlar isterlerse actırmaslar büyültme ya . cdden saçma oluyo -
Dostum sakin ol... Ne bu şiddet bu celal...
Sizinki Avatar severlikten çok avatar fanatizmine dönmüş...
Çıkın biraz dışarı , doğaya , maviye , yeşile verin kendinizi.... Üzmeyin bu kadar kendinizi alt tarafı çizgifilm , anime bile değil üstünde durmaya gerek yok bu kadar... -
asıl sen sakin ol . yine saçmalamaya basladın . ben seviyorm dedim sadece piskopat gibi deil. ayrıca asıl sen takılmısın bi animeye sen bi hava al bence çiçekler le böceklerle kaynas filan. anime olsa ne fark etcek olmasa ne farketcek. kalitesini ayarlamıyor anime olup olmaması en azından bana göre. dolayısıyla anime de demiyorm. pek bilmyirom cünkü arasındaki farkı ayrıca gerek te yok . güzel mi güzel bence . o zmn anime bölümüne yazlıdı diye iki saat söylenmenize gerek yok . he bir sürü baslık aclmasına bende karsıyım ama her baslıgada gidip avatar anime deil deme mantıgı ne ? deilse ne olmus . fzla baslık acmmaya tepkinizi anlıyorm ama su anime deil demeniz cok saçma ok ::?:S -
Lisede edebiyatın kaçtı? -
noldu anket mi yapıyosun :S :P cok merak ediyosan söz sanatlarında gayet iiyim ayrıca hocada edebiyat canawarı diyodu :P ee konuyla ilgisi ne ? aha bndende sana bi soru . bana cocuklugunu anlatırmısın :S yawas yawas ? -
quote:
Orjinalden alıntı: yanmısbozuka
noldu anket mi yapıyosun :S :P cok merak ediyosan söz sanatlarında gayet iiyim ayrıca hocada edebiyat canawarı diyodu :P ee konuyla ilgisi ne ? aha bndende sana bi soru . bana cocuklugunu anlatırmısın :S yawas yawas ?
Çok güzel ifade etmişsin kendini yazılarında. Çok iyi öğretmenin var. Kıymetini bil. Yoksa her öğretmen bu lafı söylemez, bu yazı ve imlaya.
NOT: Bilerek imla hatası yapıyorsan diyeceğim yok. Ama bilmeden yazıyorsan, durumun vahim.
İsminde yanlış galiba "Bazuka" -
ne saçmalıyosn ya :? sanane nickimden de bişeyden . konuyla ne alakası war nsl yazdıgımın ? yazarken tüm kurallara göremi yazmam lzm :S :? saçmalamayın ya . bana Türkçeyi ögretene de bak. isminde yannıs galiba bazuka dio . cümleyi düzgün bi hale getir istersen yüklem filan koy hane . ha ayrıca nickin tüm kurallara göre uygun olcagınıda bilmiyordm . he baska bişi de bunların animeyle ne alakası war onu da anlmaıs deilim .
not : bn orda söz sanatlarında iiyim dedim dime ondan dolayı edebiyat canawarı diodu . heryerde noktalama isaretleri vs . tüm kuralları uyg. için deil ok ? -
Sen söz sanatında devam et............
Yazdıklarını harfi harfine oku bakalım nasıl okunuyor "cümlenin sonunu getirebilirsen". Anlama kabiliyetin varmıymış, onuda öğrenmiş olursun...
Benzer içerikler
- demon slayer 5. sezon 9. bölüm ne zaman
- psycho pass izleme sırası
- ghost in the shell izleme sırası
- monogatari izleme sırası
- anime indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X