New Fiat Nuvoa Croma Fiat Navigasyon+20 Gb Hard Disk...
fiatın yenilik zihniyeti en çok bu arabada gözüküyor bence işte resimler
Üçgen Direksoyon Simidi Navgasyon ... Gerçekten Fiat Adına SEvindim
Fiat gerçekten iyi işler çıkarmaya başladı. Süper araba
Güzel görünüyor ama Türkiye ye gelecek mi ve fiyatı ne olacak? Bu aracın eğer Türkiye ye gelirse kaderini fiyatı belirleyecektir çünkü artık pek STW tipi araç piyasası yok Türkiye de
İnşallah Türkiye ye gelir ve inceleriz
quote:
Orjinalden alıntı: anconda
Güzel görünüyor ama Türkiye ye gelecek mi ve fiyatı ne olacak? Bu aracın eğer Türkiye ye gelirse kaderini fiyatı belirleyecektir çünkü artık pek STW tipi araç piyasası yok Türkiye de
İnşallah Türkiye ye gelir ve inceleriz
Bu araç için tam bir sw yorumu yapmak hatalı olur.
tofaş bu aracı yıllar önce getirseydi
tofaşın imajı yıllar önce düzelirdi.
getirilme ihtimali sıfıra yakın .sebebi de 1.6 motorunun olmaması.
eğer gelirse 1.8 benzinli 140 hp tahminim 52-55 milyar
1.9 mjet 150 hp dizel 60 milyara yakın fiyata satılır.
hafif stilo tarzı var araçta stilo pek tutulmadı ama allah için güzel araçtı eniştemde vardı tavan full açılıyordu güzeldi temennim stilo'da göremediği ilgiyi bu croma'da görsün
''Şu andan itibaren herkesin,en üstün araçları yapmanın yolunu bulmak için enerjilerini birleştimesini istiyorum''
NOT:Alıntıdır
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
Peki bu aracın türü nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: anconda
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
Peki bu aracın türü nedir?
d segment aile arabası
Bir çok otomobil sever Fiat Croma’yı hatırlayacaktır. Bir zamanlar Fiat’ın en üst segmentteki modeli olan Croma tekrar canlanıyor.
Fiat Nuova Croma adıyla ürettiği station wagon modeliyle bir zamanlar Fiat’ın yıldızı olan Croma’yı yeniden canlandırmayı planlıyor. Sınıfına göre son derece geniş bir iç hacme sahip olan Croma station wagon, büyük yükleme kapasitesi ve ikinci nesil Multijet motoruyla pazarda kendine yeniden yer açmaya çalışacak. Nuova Croma, Fiat’ın Punto ve Brava modellerinden de bildiğimiz yeni tasarım anlayış ile üretilmiş. Dengeli ve kendine güvenen bir tavrı yansıtan ön tasarım, yanlara doğru uzayan farlar, krom ön ızgara ve yeniden tasarlanan tamponlar ilk bakışta göze çarpan tasarım öğeleri. Arka tarafta ise, koyulaştırılmış lamba grubu ve yeni tamponlarla birleşen etek kısmı otomobile çok sportif ve canlı bir görünüm kazandırıyor İç tasarımda ise tipik İtalyan zarifliğini yansıtan yeni bir formla tasarlanmış deri koltuklar, gösterge paneli ve direksiyon simidi daha zengin ve şık bir tasarım anlayışına işaret ediyor. DVD oynatıcı, navigasyon özelliği de bulunan Blue&Me sistemi ve 'Interscope' ses sistemi gibi birçok farklı özellik de Nuova Croma’da opsiyonel olarak sunuluyor. Yağmur ve park sensörü, lastik basınç uyarı sitemi cruise kontrol, ABS, EBV, ESP gibi güvenli sürüşü destekleyen özellikler ise Nuova Croma’da standart olarak sunuluyor. Son derece modüler bir tasarıma sahip olan Nuova Croma’nın 500 litre olan bagaj kapasitesi de koltuklar yatırıldığında 1610 litreye çıkabiliyor. Nuova Croma’da iki benzinli ve üç dizel olmak üzere 5 farklı motor seçeneği bulunuyor. Motor gamı140 HP 1.8 litre benzinli motordan başlayıp 200 HP 2.4 litre turbo dizel motora kadar uzanıyor. Tüm dizel motorlarda 6 vitesli şanzıman kullanılırken 2.4 lt turbo dizel de standart, 1.9 lt dizel de opsiyonel olarak direksiyondan kumanda edilebilen vites seçeneği sunuluyor. İki benzinli motor 5 vitesli şanzıman ile donatılırken 2.2 lt benzinli versiyonda direksiyondan kumanda sistemine sahip şanzıman bulunuyor.
yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Sağolasın arabam.com a tıklamamıza gerek kalmadı
Araç çok güzel ama Fiat bu aracı getirmeyecek diye duydum servisten,bence satılamayacağını bilsede marka imajı için zararına dahi olsa galerilerde insanlara teşhir edilmeliydi.Ama nerde,Tofaş daha Bravo yu bile getirmedi,yeni motorları ile Türkiye pazarına sunulacakmış ama rekabetin had safhada olduğu günümüzde bence Tofaş ağır davranıyor.
haklısınız arkadaşlar ben bir palio sahibi olaraktan 2006 model palionun fulünü aldığım halde donanım yönünden fiatlar çok eksik ama fiat bunu düzeltmek için çaba harçıyor inş muvaffak olur ne diyelim ...
esmerce kardeşim benim amacım sizin parmaklarınızı yormamak gerçi bende yorulmuyorum kopyala-yapıştır olay bitdi.Maksat haber-muhabbet
Sağlık olsun efendim
croma mi? Turkiye,ye croma ancak 2009 da gelebilir..siz hala bravoyu gormemissiniz bir gorseniz o zaman fiat icin farkli yorumlar yaparsiniz..haaa bu arada fiat bravoyu makyajladi...size ise kalan eski modelleri satacaklar
yok yok saka arkadaslar fiat bravo makyajlanmadi ben girgir olsun diye soyledim siz rahat olun...ancak saka bir yana neden boyle yapiyorlar anlamis degilim...Turkiye adim adim avrupa birligine girmek istiyor ama boyle yeni yeni urunleri getirmekte gec kaliyorlar anlamadim gitti.ben bu araci satin alirsam ki dusunuyorum istanbula gelir gelmez size internetten haber gonderir arabayi gelip seyredersiniz,incelersiniz denememek kaydiyla tabii ki...bu arada bir de tarihe girmis olurum..DAHA TURKIYEYE SATISA CIKMAYAN BRAVOYU ILK OLARAK BENDEN GORURSUNUZ....