Şimdi Ara

:.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, son zamanlarda aldığımız şikâyetler hep bu yönde. Dağınık N95 konularının takip edilememesi sorunu.
    Şimdi düşüncemiz şu ki, tek bir N95 ana konusu oluşturalım, dağınık konular içindeki önemli paylaşımlar, paylaşımın yapıldığı şahıs tarafından yeni konuya eklenir. Açıkçası kendi adıma ben çok rahatsızım ve rahatsız olan arkadaşlar da çok. Bu konudaki öneri ve görüşlerinizi alalım, gerekirse bunu anket halinde yapalım.
    Ben yeni konuyla ilgilenirim, başlığı ben açarım diyen arkadaşları da bekleriz. Olmazsa zaten başlığı ben açacağım.

    Düşüncelerinizi muhakkak bekliyoruz arkadaşlar. Eğer çoğunluk yok böyle iyi derse, biz size gene uyarız, bizim düşüncemize uymasa da.
    Şimdi yeni açılan başlıkları kapatıyoruz ama 15-20 sayfa emek harcanmış, paylaşım yapılmış başlıklar "tak" kapanmaz, etik de olmaz.
    Görüş ve düşünceler yönünde başlıklar kapanır, herkesin takip edebileceği tek başlık açılır.

    İyi forumlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sonuç olarak elimize düzenli bir N95 başlığı + N95 8 GB başlığı kalır.
    Tek N95, tek de N95 8gb.
  • Kesinlikle birleştirilmeli. Bir süredir şikayet,pm ve msn yolu ile dile getirmiştim zaten bu meseleyi. Ortalıkta dönen bir kaç tane N95 konusu var ve hepsinde aynı konular tartışılmasına rağmen farklı yerlerde. Forumda da yazdım zaten bir kaç kere.
    Birleştirilip tek bir konu açılıp gerekli dökümanlar ilk sayfaya/sayfalara eklenip çok güzel bir N95 arşivi oluşturulabilir. Sadece N95 konuları için değil tabi diğer konular için de geçerli. Gerçi diğer konularda bu yok. N95 çok takip edilen bir cihaz olduğu için inceleme konuları da tanıtım konuları kadar ilgi gördü.
    Genelde bunun tersine inceleme konusu bir yerden sonra iflas eder ana konudan devam edilirdi ama N95 burada bir farklılık gösterdi ve hem incelemeler hem tanıtım konuları aldı başını gitti. N95 resim galerisi, N95 incelemesi, N95 Ana konu derken bir sürü konu oldu.
    Benim diyeceğim şu ki. Sıfırdan yepyeni bir konu açılır. Diğer N95 konuları taranır önemli dökümanlar toplanır. Önemli görülenler ama unutulanlar diğer üyeler tarafından eklenir ve temiz bir konu oluşturulmuş olur.

    İnceleme yapan kişilerin emeklerine saygısızlık olmaması için inceleme mesajları tek bir mesaj altında incelemeyi yapan kişinin ismi verilerek eklenir.
    Eğer yapacak biri olmazsa sıfırdan bir konu açmaya ve tarayabildiğim kadar sayfayı tarayıp önemli mesajları bu konuya aktarmaya gönüllü olabilirim. Bir yönetici de yapabilir tabi. Ama görevi gereği belki meşgul olabilir.

    Karar sizin. Oyum olumlu. Kesinlikle Tek Başlık Altında Birleştirelim




  • Bir de şu var. Mesela modeller için hem ana konu hem de resim galerisi konusu var. Bu da önemli bir husus.
    Bunlar da birleştirilmeli mi tek konu altında yoksa resim galerisi konuları aynen devam mı etmeli?
  • Aslında konular hakkında belirtilen düzenlemelerin olması iyi olabilir ancak konuları bazen dar kalıplara sokmak bence bu forumda pekte uygun olmaz gibime geliyor forumun hareketli olmasının nedenlerinden biride sanırım bu özgürlük. Yanlış anlaşılmasın düzenleme yapılsın ama bir iki konu içerisinede sıkışmasın bence üc dört konu olsa bence daha faydalı olacabilir. Daha önce bende az olsun diye düşünüyordum ancak buna yönelik kararlar alındı ve nispeten forumda uygulandı ve benim gördüğüm forumun renkli yapısını biraz etkiledi. Yanılıyorda olabilirim ama benim düşüncem böyle. Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 11 Kasım 2007; 14:04:11 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuĞraNz

    Aslında konular hakkında belirtilen düzenlemelerin olması iyi olabilir ancak konuları bazen dar kalıplara sokmak bence bu forumda pekte uygun olmaz gibime geliyor forumun hareketli olmasının nedenlerinden biride sanırım bu özgürlük. Yanlış anlaşılmasın düzenleme yapılsın ama bir iki konu içerisinede sıkışmasın bence üc dört konu olsa bence daha faydalı olacabilir. Daha önce bende az olsun diye düşünüyordum ancak buna yönelik kararlar alındı ve nispeten forumda uygulandı ve benim gördüğüm forumun renkli yarısını biraz etkiledi. Yanılıyorda olabilirim ama benim düşüncem böyle. Saygılar...

    Mesela nasıl kategorilere ayrılabilir Tuğranz. Yani fikirleri verelim ki beğenilirse ona göre güzel şeyler yapılsın.




  • benim fikrim..birleştirilsin..zaten çogu arkadaş bende dahil bır sorunumuz oldugunda ıkı topıgede yazıyoruz..mukerrer yazılar oluyor..tek bır yerde toplamak mantıklı..fakat ben resim galerisi bolumunun ayrı kalmasından yanayım..
  • Bence de foto galerisi ayrı kalabilir.
    En azından kotasına güvenen / güvenmeyen arkadaşlarımız için bir kıssas olmuş olur.
  • hocam özellikle ilgi çeken farklı olan tellerle ilgili daha çıkmadan bir konu açılıyor genellikle sonra çıktığı zaman çoğunlukla bir konu daha açılıyor bence böyle iki konu olmalı isteyen istediğine yazar paylaşır takibi zor olmasa gerek. Sonra resim foto paylaşım konusu kesinlikle ayrı olmalı ve sadece konuyla ilgili paylaşımlar olmalı dördüncü olarakta uygulama tema oyun programlarla ilgili bir konu olması iyi olabilir ilk iki konuda telin fiyat satış yenilikler öneriler ve tavsiyeler görüşler daha ağırlıklı olur bunun disinda acilan konular zaten pek ragbet gormez yada bir iki gun icinde kapatilabilir...
  • O zaman fikirleri üretelim ki akıcılık oluşsun.

    Resim galerileri ayrı olsun. Haklısınız. Şöyle bir sistematik düzenleme yapılabilir mesela.

    Bir adet ana konu açılır. Bir konunun ana konu olması kendi gidişatına bağlı kalır. Üyeler hangi konudan devam etmeyi uygun görürse o konu ana konu ilan edilir ve devam edilir.
    İncelemeler ise tabi ki yeni konu olarak açılır. İncelemeyi yapan kişi inceleme konusunu açar. Konu devam eder. Belli bir süre sonra (1 ay, 3 ay, 6ay vs) sonra konu bir yönetici tarafından ana konu linki verilerek kilitlenir. Hem böylelikle daha sonra konu durup dururken yukarı alınmamış olur. Hem de kişiler ana konuya yönlendirilmiş olur.
    Resim/foto konuları mevcut kalabilir. Bu durumda bir model için bir adet ana konu ve bir de resim galerisi konusu ile düzenli bir şekilde devam edilebilir. İnceleme yapılırsa dediğim gibi bir süre devam edilir. Belirlenen süre sonunda konu kilitlenir. Yapılan inceleme ana konuya usulünce aktarılır.




  • Güzel özet PHI .
  • Foto - programlar, sorunlar ve inceleme konuları şeklinde 3 ana başlık olabilir.
  • Bir inceleme bir ana konu bir foto resim paylaşım konusu bir uygulamalar konusu olarakta düzenlenebilir zaten bu durumda iki konu ağırlıkli olarak kullanılır diğer ikisi foto ve inceleme konusuda yeri geldiğinde kullanılır gibime geliyor diğer açılanlarda bir iki gün içinde yok edilebilir direk silmek yerine...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Révølvér

    Güzel özet PHI .

    Daha güzel fikirler ya da benim dediklerimi daha da güzelleştiren eklemeler gelecektir elbet. Pazar olması nedeni ile de pek kişi yok forumda. Hafta içinde arkadaşlar gelsin hele bi.
  • Elbette.
    Özellikle de N95 konularının sahibi olan arkadaşlar da gelmeli.
    İnşallah bu haftaiçi bir gün sorunu çözmüş oluruz.
  • birleştirilsin kesinlikle önemli olan paylaşımlar özet halinde yeni konuya eklensin önceden okumuş ve önemli yerleri kaydetmiştim ama kaydettiklerim windows un azizliğine uğrayıp silinince tekrar ne neredeydi bulmak imkansız ve tam bir işkence şu an debeleniyorum mesela ama istediklerimi 1 hafta olmasına rağmen toparlayamadım çok yorucu ve sıkıcı böyle dağınık bi kere okumak istemiyorum ama ihtiyacım var en iyisi tek ana başlık olursa da fotoğraf video ayrı başlığı o kadar başka konu vs. olmamalı...
  • evet birleştirilsin herşey tek bir N95 başlığında yer alsın.Bütün alt konular tek konuda olsun bence de ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz
  • hyr bence birleştirilmemeli ben karşıyım protesto ediyorum bu konuyu
  • bence bazı şeyler ayrı kalmalı mesela ana başlık altında program paylaşımı falan oluyo arada kaynıyanlar olur bu programı arayıpta bulamıyan insanlar ya forumda tekrar soruyorlar ya da başlık açıyorlar bunu engellemek için ayrı bi program başlığıda olmalı , fakat reis-i eagles arkadaşımızın yaptığıda güzeldi; güncelleştirmeler vardı başlığa eklenen her programı ilk sayfaydaki giriş mesajının programlar bölümüne iliştiriyordu.
  • Bence birleştirilsin her marka için böyle yoksa çok karışıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.