onu mu alayım bunu mu alayım derken sonunda netsiparişten 285$+Kdv (ben aldığımda havale indimiyle 385ytl idi) Asus 22" Vw222s monitör aldım . Dvi için fark vereyim mi diye düşündüm ancak netsiparişin güvenilir bir firma olduğunu duydum ve bir sorun olursa iade edebileceğimi düşünerek rahatça aldım.
Ürün orijinal kolisininin de Asus bandıyla geldi yanı iade ürünü değil.Plastik malzemesi orta-iyi kalite .İçinden amerika , afrika,avrupa,asya için farklı prizler çıktı. 17" monitörümden sonra çok farklı geldi gerçekten ilk 1 saat alışamadım ancak sonra gözüm alışmaya başladı . Hemen kurcalamaya başladım. Cod4,Pes6 ve hd dvd rip filmler. Monitörde 5 farklı ayarlamış mod bulunuyor;
*Standart *Theater(sinema) *Game(oyun) *Scenery(dekor,manzara) *Night view ( gece görüşü)
bu modları monitörün önündeki tuştan değiştirebilyorsunuz.
Modlar gerçekten işe yarıyor. Cod4 ü game mode da oynamak ayrı bir zevkli mesela görüntüyü güzelleştiriyor.
Biraz resimlere bakalım kusura bakmayın makine biraz eski ondan resimler kötü görünüyor.Ama gerçekte gayet güzel.
Bilgisayarım p4 3.0, 1.5gb ddr ram, 7600gs agp pes,cod4 1680x1050 çözünürlükte full özelliklerle oynanabiliyor. Pes oynarken ghosting sorununa rastlamadım gayet keyifli.4 . resim Hp 17" laptopda Evan Almighty hd dvd rip filminden bir kare renk farkı açıdan dolayı değil.
Sonuç:
Laptop un ekranını büyütmek ya da ben ilerde xbox,ps3 almam bana dvi gerek yok diyenler için gerçekten çok iyi bir monitör.Görüntü kalitesi güzel. Fiyat/Performans oranı mükemmel diyebilirim. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakaleyte -- 10 Kasım 2007; 13:06:40 >
cod4 ve medal of honor süperdi ikisi de. Ancak bende bir sorun var galiba pes6 da arada çok hafif bir dalgalanma oluyormuş gibi.Ancak ben bu sorunu bi önceki 17" philipste de yaşıyordum yani ekran kartı ya da başka birşeyden olması muhtemel. Ancak rahatsız edici boyutta değil