AZ ÖNCE BİLGİSAYARIMIN SESİNİ AÇMAK İSTEDİĞİMDE BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞTIM SES ÇIKMIYORDU DENETİM MASASI-SES EFEKTİ VE AYGITLARI KISMINA GELDİĞİMDE SES AYGITI YOK YAZIYOR BU DURUMDA NE YAPMAM GEREKİR
sarı renkte soru işaretli diğer aygıtlar-çoklu ortam ses denetleyicisi bölümü var
eğer ses kartının driver i varsa cd sinden yükle. yok diyorsan eğer dün e yada bir önceki güne sistemi geri yükle. Bunu güvenli kipte yapmanı tavsiye ederim.
cd si varsa eğer tak ve o soru işaretleri olan aygıt yöneticisinden ses aygıtlarına gelerek sürücüyü güncelleştir de. kendisi cd den bulup yükleyecektir.
kolay gelsin
denetim masasına -sistem kısmına geldim ama güvenli kip diye bir kısım yok güvenli kipe nasıl gelebilirim
başlat tüm programlarım donatılar sistem araçları sistem geri yükleme bunu takip ederek girebilirsin. takvim çıkar koyu mavi olan günler yükleme yapabileceğin tarihlerdir. silik olanlara geri yükleyemezsin.
artı sistem geri yükleme yapılacaksa eğer kesinlikle güvenli kipte yapılması önerilir. driveri bulamazsan geri yükleme yapabilirsin. geri yükleme yapacağın günden bu güne kadarki downloadlarını falan farklı bir yere kaydet ki onları kaybetme. 10 dakikanı almaz eski haline döner pc.
sistem geri yükleme yaptım fakat güvenli kipte değil güvenli kip kısmına nasıl geçebilirim
sistemi geri yükledinmi sen şimdi. hala sorunun çözülmedimi _?
güvenli kipte pc yi başlatmak için açılışta f8 tuşuna basman lazım. sonra çıkan siyah ekranda da güvenli kipi seçmen gerekir. ancak normaldede geri yükleme yapabilirsin. daha sorunsuz olsun diye güvenli modda öneriliyor.
şimdi sen geri yükleme yaptınmı ? sisteminiz şu tarihe geri yüklenmiştir dedimi ?
sistem geri yükleme işe yaramaz sanıyorum.cd yoksa sorun yok anakartın modelini google a yaz sonuna da driver dovnload ı ekle indir yükle yani senin driverlerin tanınmıyor yukardan anladıgım kadarıyla kolay gelsin