Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSI VR320 INTEL M520 13.3" 512MB 80GB LAPTOP 679 ytl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: MSI VR320 INTEL M520 13.3" 512MB 80GB LAPTOP 679 ytl Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokdeniz26

12 Aralık 2007; 12:22:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Arkadaşlar biri bu aletin wireless kapasitesini ölçebilir mi? Bir kaç duyuma göre biraz kötüymüş, ama ne kadar???

ben vr330 kullanıyorum.ama özellikler bu cihazla aynı.
malesef wifi vasat.
ama çok kötü diyemiyorum.fakat hp laptop ile yanyana koyduğumuzda sinyal seviyesi 1 kademe düşük.

Güngör Komando Taburu...Lefkoşa ..KIBRIS
haldunbar

12 Aralık 2007; 13:58:25 

quote:

Orjinalden alıntı: sharpenter

quote:

Orjinalden alıntı: haldunbar

Konunun biraz dışında bir sorum olacak, başlığı baştan sona okudum bulamadım. Sağolsun arkadaşlar resimlerini filan da çekip yollamışlar aletin; firewire, s-video, card reader gibi çıkışları olduğu görülüyor. Ama bana lazım olan Pcmcia portu olup olmadığı. Sebebi de T....cell Pcmcia portuna takılan bir mobil egde modemle ayda 29 ytl ye 150 mb bağlantı veriyor. 12 ay kullanma garantisi verirseniz modem için de extra para istemiyor. Özellikle online bankacılık işlemi yapmak isteyecek kişiler için 150 mb yeterli bence. Ama VR 320 de pcmcia portu olup olmadığı meçhul. Yardımcı olursanız sevinirim.

var, dvd writer'ın yanında.. gerçi işim düşmediği için kullanmadım, görünürde bir port olup kullanılamıyor da olabilir.. deneyenler söylerse daha sağlıklı olur..

Eyvallah sharpenter

Kullanım kitapçığında bu slot aletin sol tarafında usb'yle firewire'ın üzerinde görünüyor. Bu yüzden emin olamadım. Pcmcia slotunu kullanma ihtiyacı olmuş arkadaşlar varsa, yazarlarsa sevinirim.

Profesyonel Acemi
weneorn

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 21:40:35 

Aranızda ram i artırmış olanlar varsa eğer, şu an celeron nasıl, bir kaç işlem yapılırken kasılma olayları ne durumda,ayrıca bu arkadaşlardan biri laptopta hd video çalışrıtıp laptopun rahatça açıp açamadığını söyleyebilir mi?

wacker@

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Aralık 2007; 15:31:12 

vr320 de kart okuyucu ve tv-out var diyor arkadaşlar ama hiçbir internet satış sitesinde var demiyor.

Ham, pişkinin halinden anlamaz, öyle ise söz kısa kesilmelidir vesselam.
İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı.
sharpenter

13 Aralık 2007; 18:53:48 

quote:

Aranızda ram i artırmış olanlar varsa eğer, şu an celeron nasıl, bir kaç işlem yapılırken kasılma olayları ne durumda,ayrıca bu arkadaşlardan biri laptopta hd video çalışrıtıp laptopun rahatça açıp açamadığını söyleyebilir mi?

ram'i 1,5 gb'a çıkardım; gayet rahat çalışıyor diyebilirim (oyun oynamıyorum, ama kullandığım programlar arasında zaman zaman performansı zorlayanlar var).. tabii ne amaçla kullanacağınıza bağlı.. cad vs. çalıştıracaksanız ya da render yapacaksanız çok verimli olacağını sanmam..

donanımhaber'den alışveriş yaptıklarım: baronofhell, turkiyem, simpson, orionposeidon, springer, MAVER2614, serdar1soz, Nosferatu`, buyuksoy39, mdemir_crk, fridaythe13th
sharpenter

13 Aralık 2007; 18:56:28 

quote:

Orjinalden alıntı: wacker@

vr320 de kart okuyucu ve tv-out var diyor arkadaşlar ama hiçbir internet satış sitesinde var demiyor.

sitelerdeki bilgiler pek güvenilir değil, bazı sitelerdeki fotograflar bile vr330'a ait. vr320'nin fotograflarına bakarsanız sol tarafta ortada tv-out'u, ön tarafta touchpad'in altında da kart okuyucuyu görebilirsiniz.

donanımhaber'den alışveriş yaptıklarım: baronofhell, turkiyem, simpson, orionposeidon, springer, MAVER2614, serdar1soz, Nosferatu`, buyuksoy39, mdemir_crk, fridaythe13th
FATALcan

13 Aralık 2007; 19:27:59 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

Arkadaşlar biri bu aletin wireless kapasitesini ölçebilir mi? Bir kaç duyuma göre biraz kötüymüş, ama ne kadar???

ben vr330 kullanıyorum.ama özellikler bu cihazla aynı.
malesef wifi vasat.
ama çok kötü diyemiyorum.fakat hp laptop ile yanyana koyduğumuzda sinyal seviyesi 1 kademe düşük.

ben vasat bi tarafını görmedim 50 milyonluk routerla full çekiyo

Homemade watercooling...
forum.donanimhaber.com/m_2023559/mpage_1/key_//tm.htm#m_2023559
okanbozkurts

13 Aralık 2007; 19:32:44 

go 6100 ekran kartı olan acer laptota nfs pro street oynadım ayarlar düşük seviyedeydi laptopta amd turion tek çekirdekli 2,2 Ghz işlemci 1 gb ram wardı
yani sempromlu olan modele ram takviyesi yaptıkmı bitti bu iş f/p süper taşınabilirlik süper

weneorn

Sisteme Gözat

13 Aralık 2007; 22:02:24 

Fakat sempronlu modelin çift çekirdekli işlemcileri sonradan zor bulunuyor,fakat celeronlu versiyonda ise ebay de birçok çift çekirdekli işlemci buldum hemde makul fiyata.Vr320 de hd video deneyen yok mu arkadaşlar,program olarakda matlabla filan türü programlar deneyen???

FATALcan

14 Aralık 2007; 0:10:51 

quote:

Fakat sempronlu modelin çift çekirdekli işlemcileri sonradan zor bulunuyor,fakat celeronlu versiyonda ise ebay de birçok çift çekirdekli işlemci buldum hemde makul fiyata.Vr320 de hd video deneyen yok mu arkadaşlar,program olarakda matlabla filan türü programlar deneyen???

yarın hd denerim senin için mkv olarak...

Homemade watercooling...
forum.donanimhaber.com/m_2023559/mpage_1/key_//tm.htm#m_2023559
wacker@

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 11:05:43 

quote:

Başlık MSI Notebook
Mesaj No 58688
Mesaj Değerli Müşterimiz; İlgili ürününüzde tvout/card reader çıkışı bulunmamaktadır. Saat 3 e kadar siparişleriniz banka onayı geldikten sonra aynı gün kargoya verilir. Bilginize sunar iyi günler dileriz. Saygılarımızla; ESTORE MÜŞTERİ HİZMETLERİ
MFrom Estore Müşteri Hizmetleri

Durum böyle yokmuş maalesef

gokdeniz26

14 Aralık 2007; 12:07:31 

quote:

yok ebay da sempronda bulunuyo kardeş
ama celeronun ısınma sorunu daha az diyolar

Güngör Komando Taburu...Lefkoşa ..KIBRIS
wacker@

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 12:45:35 

Yalnız şöyle bir durum var

vr320x modeli var piyasada bunda card reader var

farklı modeller mevcut

weneorn

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 21:25:52 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

yok ebay da sempronda bulunuyo kardeş
ama celeronun ısınma sorunu daha az diyolar

Celeronlu model için coreduo,sempronlu model olan vr330 için ise x2 turion demek istemiştim,turion az ve pahalı ebay.de de,fakat coreduolar çok ve 70 avroya bile var...

Ghaneli

14 Aralık 2007; 22:30:03 

ben 320 aldım ve çok memnunum...
hiç RAM takviyesi felan yapmadım ... şimdilik..
FİFA 08'i yükledim oynuyorum, menunum çok iyi derecede değil ama fena değil ... wolfistane oyunuda oynanıyor..
anlayacağınız bilginiz olsun..
CARD RAİDER VAR touch ped önünde bilgisayarın ortasında...
PCMCIA VAR Sağda DVD nin yanınnda USB girişlerinin üstünde...
TVOUT girişi var Solda fanın yanında ...
USB portu 3 tane -
1394 Ağ Bağdaştırıcısı solda fanın yanında..
(eğer daha başka sorunuz veya test isteğiniz varsa test yapmamı istediğiniz program linklerini varirseniz test sonuçlarını yaparım ve sizlerede yazarım )

gokdeniz26

<