Sony Ericsson'un yeni kapaklı walkman telefonu. Cihazda 1.3 MP kamera, Radyo ve edge bulunuyor. Kapakta music player tuşları ve 128X36 piksel ikinci ekran yer alıyor. 512 Mb hafıza kartı kutu içeriğine dahil.
Cihaz 2008 ilk çeyrekte piyasada olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 7 Kasım 2007; 15:05:55 >
(...)bizim hikayemiz de her hikayede olduğu gibi gelecek vaadeden bir politikacıyla başlar. oldukça dindar bir adamdır ve tutucu bir partinin üyesidir. son derece basit görüşlüdür ve politik yöntemlere saygısı yoktur. ne kadar güç kazanırsa fanatizmi de o kadar artar. daha agresif ve daha acımasız biri olur(...)
Neden her walkman telefonda oldugu gibi kulak içi kulaklık yok bunda acaba.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
w200i deki gibi hpm-64 kulaklık wermişler bunda da fiyat pek fazla olmaz sanırım ama moru türkiyeye gelmez herhalde
(...)bizim hikayemiz de her hikayede olduğu gibi gelecek vaadeden bir politikacıyla başlar. oldukça dindar bir adamdır ve tutucu bir partinin üyesidir. son derece basit görüşlüdür ve politik yöntemlere saygısı yoktur. ne kadar güç kazanırsa fanatizmi de o kadar artar. daha agresif ve daha acımasız biri olur(...)