Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sony Ericsson W890i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Sony Ericsson W890i Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
RYU1980

11 Nisan 2008; 23:58:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu telefonun bu fiyattan çıkması yüzünden tutulmayacak bir model olacak ve çok kısa bir zaman içinde fiyatı feci düşecek gibime geliyor.Beğendiğim ve beklediğim bir modeldi hatta fiyat olarak 700 küsür bekliyordum.(Çok dediğim fiyat bile 700 civarı idi).Ama resmen şok oldum.

HTC Touch Diamond
GRID-HAZE-GRAN TURISMO
PSN:RYU_1980

tolgaabi

12 Nisan 2008; 0:09:38 

Ben senden daha fazla şok oldum merak etme

Bu fiyata bu teli alacagıma w880 alırım 400 ytl ye daha iyi.Radyo ve 3.2 mp ıcın ekstradan 500 ytl vermeye degmez.Zaten focus,flaş 2 sinde de olmadıgı ıcın pratıkte cok degısen bırsey olmayacak.Alternatifler çoğaltılabilir...

quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

Bu telefonun bu fiyattan çıkması yüzünden tutulmayacak bir model olacak ve çok kısa bir zaman içinde fiyatı feci düşecek gibime geliyor.Beğendiğim ve beklediğim bir modeldi hatta fiyat olarak 700 küsür bekliyordum.(Çok dediğim fiyat bile 700 civarı idi).Ama resmen şok oldum.

yaptýðým alýþveriþler için profile bakýnýz
RYU1980

12 Nisan 2008; 0:35:59 

Aslında ben w880 i pek tutmuyorum.Ekran küçük,radyo yok,tasarımı da tuhaf.Ekran ufacık duruyor.w890i de 3.2,radyo harici medya menusu,sense me,2 inch ekran,mesajları memorysticke yedekleme gibi yeni özellikler mevcut.Tabi bunların olması bu telefonu 900 ytl yapacak anlamına gelmiyor sadece 500 ytl olmasa bile 700 civarı bir fiyat ilk çıkışı için uygun olabilirdi.

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Ben senden daha fazla şok oldum merak etme

Bu fiyata bu teli alacagıma w880 alırım 400 ytl ye daha iyi.Radyo ve 3.2 mp ıcın ekstradan 500 ytl vermeye degmez.Zaten focus,flaş 2 sinde de olmadıgı ıcın pratıkte cok degısen bırsey olmayacak.Alternatifler çoğaltılabilir...

quote:

HTC Touch Diamond
GRID-HAZE-GRAN TURISMO

Phileo Sophia

12 Nisan 2008; 0:48:27 

autofocus yokmuş

N81 de de autofocus yok.

Böyle güzelim cihazlarda hep bir eksik bırakıyorlar zaten

tolgaabi

12 Nisan 2008; 3:08:08 

Ekran w880 de o kadar da ufak degil.tasarımı kotu degıl bana göre :).birebir deneme şansım olduğu için gerek tuşlar gerekse de tasarımı güzel.

Saka bi yana bu saydıgın ozellıklerde olsa, yıne de 512 ytl lık fark az degıl.Hatta vur dedik öldürdün e en güzel örnek bir vakadır.700-750 ytl max.olabılırdı dedıgın gıbı.Bu arada w880 ın gold edition u cıkmıs sınırlı sayıda cok guzel.

quote:

Aslında ben w880 i pek tutmuyorum.Ekran küçük,radyo yok,tasarımı da tuhaf.Ekran ufacık duruyor.w890i de 3.2,radyo harici medya menusu,sense me,2 inch ekran,mesajları memorysticke yedekleme gibi yeni özellikler mevcut.Tabi bunların olması bu telefonu 900 ytl yapacak anlamına gelmiyor sadece 500 ytl olmasa bile 700 civarı bir fiyat ilk çıkışı için uygun olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 12 Nisan 2008; 3:10:00 >

weycell89

12 Nisan 2008; 11:38:47 

bikaç aya 600-700 e gelecektir

ilk çıktığında telefon mu alınır ya

TOSHIBA Qosmio Series Fun Club

wolf1907

12 Nisan 2008; 13:49:52 

siyah rengi yok ya nasıl iş ya bi rüün getirtiyolar adam akılı getirtsenize şunu...Yakın zamanda alacam ama siyah yok işe bak

HTC diamond touch,Dell xps 1330,BOSE® companion® 5,timbuk 2
tolgaabi

12 Nisan 2008; 16:30:48 

paran bol heralde
quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

siyah rengi yok ya nasıl iş ya bi rüün getirtiyolar adam akılı getirtsenize şunu...Yakın zamanda alacam ama siyah yok işe bak

wolf1907

12 Nisan 2008; 22:05:23 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

paran bol heralde
quote:

k850i yi satıp üstüne biraz koyup alacamda ... işte siyah renk yok...

Bu arada yurtdışında 400 $ yani 520 ytl 800 ytl den iriş yapsaymış iyimiş ama neyse

HTC diamond touch,Dell xps 1330,BOSE® companion® 5,timbuk 2
Ekström

12 Nisan 2008; 23:18:37 

1-2 aya fiyatı düşer wi-fi ile edge aynı şeymi degilse farkı ne

tolgaabi

12 Nisan 2008; 23:30:28 

K850 i satıp bu ürünü almana değer mi orası tartısılır tabi

Zaten benim gibi birçok insanında anlamadıgı 520 ytl nerde 920 ytl nerde w960 almak daha mantıklı bu parayı verdıkten sonra

quote:

Bu arada yurtdışında 400 $ yani 520 ytl 800 ytl den iriş yapsaymış iyimiş ama neyse

RYU1980

13 Nisan 2008; 0:26:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

1-2 aya fiyatı düşer wi-fi ile edge aynı şeymi degilse farkı ne

wi-fi kablosuz internet(herhangi bir kablosuz modemin bulunduğu noktadan interneti ücretsiz kullanırsın).edge ise cep telefonundan herhangi bir dağın başında bile internete çıkmanı sağlar ama operatöre ücret ödersin.böyle daha anlaşılır oldu sanırım.

HTC Touch Diamond
GRID-HAZE-GRAN TURISMO

2wicky

13 Nisan 2008; 21:22:33 

Gerçekten çok yüksek fiyat. 700 filan olsaydı en azından.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 22:37:42 

cihazı bugün kurcaladım ince hafif bişey diger walkmanler den biraz daha sade geldi bana cafcaflı renkleri az olmuş iyi olmuş,şarj ve kulaklık girişinin yanda olması kötü ,qvga 30 fps kaydetmesi iyi (video kayıt yetenegi fotograf yeteneginden benim için daha önemlidir)metal olmasıda iyi ,,fiyat ise uçuk 900 lerde geziyor sonynin nokıa ile baş edebilmesi için daha esnek fiyat politikası olması lazım......

Hepsi gider bi o kalır
tek_korsan