Şimdi Ara

---FRİSBY--- {CASE MODDİNG}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kasa da biraz mod çalışması yaptım daha bi kaç adımını hallettim zaman kısıtlı.ondan dolayı bugün sol kasa kapağına plexiglass,sağ kapağada sticker yaptırabildim.fan aydınlatma ve kabloları toplama işlemlerini kısa zamanda halledicem.

Şimdilik yaptığım mod çalışmalarından bi kaç resim koyarak sizle paylaşmak istedim.

PLEXİGLAS:plexiyi gaziosmanpaşa berec denilen yerden aldım 6 YTL verdim işlemeleride kendim yaptım dakupajla kestim delikleride az devirli ufak matbakla deldim

STİCKER:bakırköyde meydandan aşağa inerken sağda burgerkingden içeri giriorsunuz 100 metre ilerde bi kıstasiye var camında yazıor zaten baskı yapılır die.15-20 dkda teslim ediolar ve kaliteli baskı yapıolar oda 6 YTL tuttu..

ŞİMDİLİK 12 YTL CEBİMDEN PARA ÇIKTI ÇOĞU YERE GÖRE MAKUL BİR FİYATA YAPTIRDIM İSTEYENLER BU YERLERDE İŞLERİNİ HALLEDEBİLİRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_A_R_I_S -- 28 Kasım 2007; 0:40:29 >

• abi güzel bi çalışma olmuş..
  • Sticker güsel durmuş yaw....bende izmirde uygun yapan yer bulup yaptırayım...ama düzgün resim bulmak şart

sticker daki resmi senmi buldun??? çözünürlüğü kaç???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackRoses_

abi güzel bi çalışma olmuş..

eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Sticker güsel durmuş yaw....bende izmirde uygun yapan yer bulup yaptırayım...ama düzgün resim bulmak şart

sticker daki resmi senmi buldun??? çözünürlüğü kaç???

evet ben buldum pc oyun wallpaper siteleri var ordan temin edebilirsiniz ayrıca resimde 1280 * 1024 çözünürlükte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_A_R_I_S -- 7 Kasım 2007; 12:32:49 >
  • Guzel olmus eline saglık
  • eline sağlık şimdilik ii bir çalışma eğer kasada biras daha mod yapıcaksan keske sticker ı yapıştırmasaydın zarar görebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crayz_DEsiGN

eline sağlık şimdilik ii bir çalışma eğer kasada biras daha mod yapıcaksan keske sticker ı yapıştırmasaydın zarar görebilir.

sağ kapakla başka işim kalmadı boyama olursa çıkartılır sorun olmaz yani
  • selam arkadaşlar tekrar ışıklandırma-kablo toplama ve 8lik bi fan daha takarak mod çalışmamda bi aşama daha ilerlemiş oldum.yine bi kaç foto ile size sunmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_A_R_I_S -- 13 Kasım 2007; 15:10:39 >

• Guzel olmus plexi olayi,yakinda bende basliyacagim insh
  • quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Guzel olmus plexi olayi,yakinda bende basliyacagim insh

çalışmalarını bizle paylaşmanı bekleriz
  • güzel çalışma
  • güzel de bana uymaz:
  • eskisehirde neden yok bu sekilde sticker bulabılecegım bır yer...ben arıyorum gunlerdır bır yer yk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.