Şimdi Ara

## Walton Chaintech'den 1800MHz'de Çalışan Yeni DDR-3 Bellek Kiti ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Walton Chaintech'den 1800MHz'de Çalışan Yeni DDR-3 Bellek Kiti ##


    Ülkemizde olmasa bile hazırladığı DDR-3 bellekler ile bir süredir yurt dışında ses getirmeyi başaran Walton Chaintech firması yeni DDR-3 bellklerini duyurmaya başladı. Intel'in 3 serisi yonga seti ailesi ile birlikte kullanılmaya başlanan DDR-3 bellekler yavaş yavaş hem model bazında hem hız anlamında yaygınlaşmaya başlıyorlar. Zira 2008'in ilk çeyreği içerisinde beklenen olası bir fiyat indirimi ile birlikte DDR-3 bellekler ciddi bir ivme kazanabilirler. Intel'in X38 ve P35 platformu için geliştirilen firmanın yeni bellekleri Micron D 9G bellek modüllerini kullanıyor ve bu sayede yüksek saat hızlarını vaat edebiliyor. 2x1GB'lık modül olarak tasarlanan bellek kiti 1800 MHz (PC3-14400) çalışıyor ve CL 8-8-8-24 zamanlamaları ile geliyor. Kendisine has ürün logolu özel bir soğutması da olan bellek kitinin fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 6 Kasım 2007; 20:50:52 >







  • fırmalar galıba yarıs yapıyor a fırması cıkardı bızde cıkaralım dıye ya ddr3 kullanan yok yanına yaklasılmıyor fıyatından
  • fiyat?
  • iyi iyi bol bol çıkarsınlar ki fiyatlar daha çabuk düşmeye başlasın...
  • bu zamanlamalarla biraz zor tercih edilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batuist

    iyi iyi bol bol çıkarsınlar ki fiyatlar daha çabuk düşmeye başlasın...


    +1. DDR2 nin ilk çıktığı zamanlar gibi Yavaş yavaş bellek fiyatları performansları artıp, fiyatlar daha alınabilir olacaktır.
  • DDR3 bellekleri kim kullanır: parası çok olan ve son teknoloji ürün kullanan ve oc düşkünü olmayan birileri.Yani zevk meselesi!!!
  • Chaintech Türkiye piyasasında kaybolduktan sonra baya bir değişmiş. Bellek üretimine de başlamış, sanırım eskiden yoktu ya da vardı biz hiç duymadık da görmedik. Apogee firmanın bir dönem amd(belki itnel de) kartlarında kullandığı performansı simgeleyen ismiydi sanırım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: max975

    DDR3 bellekleri kim kullanır: parası çok olan ve son teknoloji ürün kullanan ve oc düşkünü olmayan birileri.Yani zevk meselesi!!!



    ilk bakışta yüksek fiyatı ve yüksek gecikme değerleriyle son kullanıcıya hiç cazip gelmese de, zamanla ddr3 belleklerde de fiyat ve gecikme değerleri kabul edilebilir seviyelere düşecektir...

    gerçi bellek üreticileri TÜRKİYE ye hiç ddr3 bellek göndermeseler bile yine de büyük oranda ürettikleri maldan kar edeceklerdir diye düşünüyorum...(avrupa-amerika ve diğer ülkelerdeki kişi başı milli geliri göz önüne alarak söyledim)

    oc konusuna gelince, bu belleklerin ne kadar zamanlamalarını yükseltip voltajlarını arttırısan o kadar ferahlıyolar sanırım...(misal olarak; 10-10-10-30 gecikme ile 2.0v verdiğin zaman 2133 mhz falan görebilirler veya daha fazlasını)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitsenagru -- 7 Kasım 2007; 1:01:33 >




  • ddr3 ü kim napıcak amd yeni sistemler ddr2 ile dvm ediyor yeni cıkan seride ddr2 olucak intel kazıklama operasyonlarına katılmak isteyen katılsın alsın ddr3 ünü intel icatları zaten mümkün değil ucuz olsun , bi motor parası versin farkında olsun yada olmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.