Arkadaşlar Geniş ekranlara uygun(Widescreen) en güzel 1189 adet Duvar Kâğıdını iki parça halinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çözünürlükleri 1680x1050'dir. Toplam 482MB'tır. Upload server bir defada 300MB aldığı için ikiye bölmek zorunda kaldım, RAR uzantılı dosyayı açabilmek için her iki pakedi indirmeniz gerekmekte...
Kaynak site:http://interfacelift.com/wallpaper (Sitede sadece geniş ekran için değil, kare ekranlar için uygun formatta çözünürlük seçip indirme olanağınız var.)
Şimdi elimizde bir sürü güzel fotoğraf var, her seferinde birini seçip masaüstüne uygulamak uzun iş. Aşağıdaki program ile otomatik olarak masaüstü görüntüsünün değiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki programı indirip kurduktan sonra fotoğrafların olduğu klasörü göstermek ve ne kadar süre içerisinde bir sonrakine geçileceğini tanımlamak. Hepsi bu.
DH Alfa Romeo Club Sony PS3 60GB Pal PSN:Akin147ti Xbox360 Elite+premium Ntsc-uGamertag:Akin147ti Nintendo Wii Pal Sony PSP 3.52 Coolermaster A550,Gigabyte p35t-dq6,1gb ocz 1333mhz ddr3,Seagate 500 gb sata,msi HD 2900XT,intel e6750 2.66ghz,Samsung 226Bw
Ben, manevî miras olarak hiç bir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında, belki gayelere tamamen eremediğimizi fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir.
"BU ÜLKE BATININ EMPERYALİZMİNDEN ,DOĞUNUNDAN VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KURTULURSA ANCAK O ZAMAN AYDINLIK GÜNLERE KAVUŞUR"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK