güzel çalışma olmuş. fakat hortum bağlantı konusunda bi önerim olcak. kelepçe bağlantı herzman problem çıkarır. onun yerine quick kaplin kullansan daha iyi olur. fotoğraf makinem bozuk düzelsin koycam foto.
çok güzel ,helal olsun yalnız aklıma takıldı.sessizlik demişsin.ekran kartına su bloğu takılmamış durumda.eskisinde işlemcide tek fan vardı.+ ekran kartı fanı = 2 fan şimdi ise radyatörde 2 fan + ekran kartı fanı = 3 fan. nasıl daha sessiz oldu? umarım sözlerim yalnış anlaşılmamıştır.bende su soğutma düşünüyorum ama masrafı ve %100 başarı gösterememden korkuyorum.gpu bloğu için bayağı uğraşmış ,uzun süreler kafa patlatmışsın ama başarısızlıkla sonuçlanmış.(çalışman yinede çok başarılı ama takdire şayen)
çok güzel ,helal olsun yalnız aklıma takıldı.sessizlik demişsin.ekran kartına su bloğu takılmamış durumda.eskisinde işlemcide tek fan vardı.+ ekran kartı fanı = 2 fan şimdi ise radyatörde 2 fan + ekran kartı fanı = 3 fan. nasıl daha sessiz oldu? umarım sözlerim yalnış anlaşılmamıştır.bende su soğutma düşünüyorum ama masrafı ve %100 başarı gösterememden korkuyorum.gpu bloğu için bayağı uğraşmış ,uzun süreler kafa patlatmışsın ama başarısızlıkla sonuçlanmış.(çalışman yinede çok başarılı ama takdire şayen)
mesela eskiden cpu fanı yuk altında 4000 devire dayanıp cok ses yapıyordur. şimdi ise radyatordeki fanlar 1200 devirde donduğu için cok daha az ses çıkarıyordur gpuda başarısız olmasının sebebi evrensel tip blok yapmaması olmuş malesef. yani ekran kartına bu yuzden uyum sağlamamaış.
bende yeni su sistemi kurdum. su motoruna röle baglamayı düşünüyorum ama güvenemiyorum. sonuçta sürekli çalışma durumunda kalabilen bir parça röle ve en ufak arızası suyun durmasına sonuçta işlemciye falan zarara neden olabilecek bir durum. sende sorun oldumu acaba röle. sonuçta uzun süredir kullanıyorsun.....
Hocam senin yaptıklarına baktım hayran kaldım su soğutma diye düşünüyordum vazgeçtim senin kadar yapmam mümkün değil birde anladığım kadarıyla tehlike var hele benim gibi ilk defa yapacaksan
arkadaşım sen niye boşuna uğraşıyorsun suymuş soğutmaymış git otomobil filan tasarla yazık vallahi bu yetenek böyle harcanmaz. takdir ettim saygı duydum başkada bişi demiyorum...