Şimdi Ara

<ASUS F3SA> PAYLAŞIM NOKTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
0
Favori
35.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.4 GHz T7700
    Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    RAM 2 GB 667 DDR2
    HDD 250 GB -- SATA
    Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB EKRAN KARTI
    Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
    Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA -- PARMAK İZİ TANIMA
    Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
    Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell 3 saat
    Klavye Q Turkçe 83 Tuş
    Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
    Ağırlık 2.95 Kg.

1.799 $ + KDV

www.bogazici.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 12 Aralık 2007; 14:15:28 >

• Birkaç resim ekleyeyim.

• 2 tane daha. Diğer resim ve özellikler içinwww.notebook.gen.tr

• Arkadaşlar bu en üstteki verilen fiyata kdv dahilmi?
    Birde bu ekran kartıyla son çıkan oyunları pes2008 nfs pro street falan max ayarlarda rahatlıkla oynanabilirmi?
  • kdv dahil değil, oyunlarda sorun yaratacağını sanmıyorum , ekran kartı oldukça iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: aslıoglu

Arkadaşlar bu en üstteki verilen fiyata kdv dahilmi?
    Birde bu ekran kartıyla son çıkan oyunları pes2008 nfs pro street falan max ayarlarda rahatlıkla oynanabilirmi?
  • novanın işine akıl sır ermiyor. böyle fiyatlar yazıyorlar, acaba insanlar neden hala , vatan , mavi , bimeks , hepsiburada , teknosa dan alıyor. bu işte bi iş var

quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2659

1599$+kdv
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

novanın işine akıl sır ermiyor. böyle fiyatlar yazıyorlar, acaba insanlar neden hala , vatan , mavi , bimeks , hepsiburada , teknosa dan alıyor. bu işte bi iş var

quote:

1599$+kdv

Ne iş olacak, aynı ürün düşük kar marjı ile uygun fiyata satılıyor, olay bu hala anlamadınız mı?

• quote:

quote:

novanın işine akıl sır ermiyor. böyle fiyatlar yazıyorlar, acaba insanlar neden hala , vatan , mavi , bimeks , hepsiburada , teknosa dan alıyor. bu işte bi iş var

quote:

1599$+kdv

Ne iş olacak, aynı ürün düşük kar marjı ile uygun fiyata satılıyor, olay bu hala anlamadınız mı?

Arada bu kadar fiyat farkı olunca insan biraz düşünüyor haklı olarak iki yer arasındaki fark nedir diye ama beni düşündüren yukarıdaki boğaziçi firmasındaki kdvnin dahil veya hariç olduğu bi arkadaş artı kdv demiş ama emin değilim o şekil düşünürsek aynı hesaba geliyor bir arkadaşta tekonosa vatan vb yerlerden niye pc alınıyor demiş bu modeli bahsettiğiniz yerlerden alamayız çünkü böyle bir model yok o firmalarda.

• ekran kartı harici 512 ise oldukça iyi
  • Harici 512 diyor ekran kartına, hd 4200 mü 5400 mü acaba? bi yer de 5400 hd lerde max 160 gb olduğunu görmüştüm, o zaman 4200 mü oluyor bundaki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianca

Harici 512 diyor ekran kartına, hd 4200 mü 5400 mü acaba? bi yer de 5400 hd lerde max 160 gb olduğunu görmüştüm, o zaman 4200 mü oluyor bundaki???

5400rpm deniliyor ama bende emin değilim!
  • bunun ekran kartı 512 mb mı ? ben 256 die biliyom 512 ise süperdir
  • http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15005 havale indirimi ile novadan daha düşük
  • ATI HD 2600 512 MB EKRAN KARTI performansı fena değil diye duymuşyum.ddr2 versiyonlu 8600m gt ile aşağı yukarı aynı performansı veriyor sanırım.ayrıca overclock konusunda da fena değil.siteyi hatırlayamadım ama uzun bir başlık okumuştum yabancı bir sitede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korsanlar15

bunun ekran kartı 512 mb mı ? ben 256 die biliyom 512 ise süperdir

Akşam bilgisayarı görme fırsatım oldu. Bilgisayarcı bir arkadaşım sipariş almış onda gördüm. Ekran kartı 512 paylaşımsız + 749 (tam emin deilim ama yakın bi değer) da ramden kullandığını gösteriyordu. 1.3 'e yakın oluyo yani. benim hoşuma gitti bilgisayar. Ekran ve kamera güzel. Sesi de fena deil. Bugün bi arkadaş Toshiba P200-11L aldı onun sesi daha iyiydi. Bir de F3SA'da hdmi çıkışı yok, dvi çıkışı var. Yukarıdaki resimlerden de belli. 3 tane USB girişi de az geldi bana. HD 4200 mü 5400 mü anlayamadım, program yüklemek gerekiyo galiba. HD 2 ye bölünmüş. Kasası bana şık göründü. Heran ASUS A6Jc mi kardeşime verip kendime F3SA ya da aynı özelliklere sahip sadece ekran kartı ATI HD 2600 yerine GF8600M 256 MB olan F3SV alabilirim

Edit: Resimlerde 4 USB gözüküyo, galiba öndeki kart okuyucunun yanındaki USB yerine E-SATA yazıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 7 Kasım 2007; 15:39:58 >

• Bu model novaya yada başka bir firmaya özel gelmiş bi ürün değil, isterse vatan yada teknosa da standlarına koyar bu ürünü. ancak asusun belirlediği son kullanıcı fiyatı ile ( bu da herhalde %12 - %14 gibi bi kar marjıdır) . ancak satıcılar açısından baktığımızda, A firması asusun belirlediği 1799 dan ürünü satmaya çalışırken nova 1599 fiyat açıklıyor, diğer firma 1799 dan ürünü satıyor, çünkü normal satış fiyatı bu, nova ne yapıyor, çok daha düşük bir kar marjı ile 10 ürün satıyor ve sattığı bu 10 üründen ettiği kar ancak diğer firmanın sattığı 1 yada 2 ürünün kar marjını karşılıyor,

burada nova nakit döndürmüş ve daha çok müşteriye ulaşmış oluyor ve tabiki daha çok uğraşıyor.

bence pek mantıklı değil yaptıkları. düşük fiyatları sunarken diğer firmalara göre düşük fiyattan alıp sunuyorlarsa helal olsun derim.

quote:

Orjinalden alıntı: aslıoglu

quote:

quote:

quote:

1599$+kdv

Arada bu kadar fiyat farkı olunca insan biraz düşünüyor haklı olarak iki yer arasındaki fark nedir diye ama beni düşündüren yukarıdaki boğaziçi firmasındaki kdvnin dahil veya hariç olduğu bi arkadaş artı kdv demiş ama emin değilim o şekil düşünürsek aynı hesaba geliyor bir arkadaşta tekonosa vatan vb yerlerden niye pc alınıyor demiş bu modeli bahsettiğiniz yerlerden alamayız çünkü böyle bir model yok o firmalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 7 Kasım 2007; 9:30:43 >

• hdd 5400 rpm ekran kartı harici 512 mb
    quote:

quote:

Akşam bilgisayarı görme fırsatım oldu. Bilgisayarcı bir arkadaşım sipariş almış onda gördüm. Ekran kartı 512 paylaşımsız + 749 (tam emin deilim ama yakın bi değer) da ramden kullandığını gösteriyordu. 1.3 'e yakın oluyo yani. benim hoşuma gitti bilgisayar. Ekran ve kamera güzel. Sesi de fena deil. Bugün bi arkadaş Toshiba P200-11L aldı onun sesi daha iyiydi. Bir de F3SA'da hdmi çıkışı yok, dvi çıkışı var. Yukarıdaki resimlerden de belli. 3 tane USB girişi de az geldi bana. HD 4200 mü 5400 mü anlayamadım, program yüklemek gerekiyo galiba. HD 2 ye bölünmüş. Kasası bana şık göründü. Heran ASUS A6Jc mi kardeşime verip kendime F3SA ya da aynı özelliklere sahip sadece ekran kartı ATI HD 2600 yerine GF8600M 256 MB olan F3SV alabilirim

• HDD i 4200 RPM ! ekran kartı 512

120 - 160 ve 200 gb lık modelleri 5400 , 250gb lık modeli 4200 rpm

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

hdd 5400 rpm ekran kartı harici 512 mb
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 7 Kasım 2007; 15:30:19 >

• 4200 mü 5400 mü kafam karıştı şimdi? birisi alsa da kesin olarak öğrensek... Bir de E-SATA girişi gördüm notebookda, sizce işe yarar mı? Pek bilmem ama galiba en hızlı veri aktarımı E-SATA oluyo, yanlış mıyım??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.