Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
ASTRA KABİN İÇİ SESLER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

146 Mesaj
4 Kasım 2007; 22:50:57 

Aracımda( astra elegance) çoğu zaman bozuk yollarda ön camın ordaki hava deliklerinin ordan saat ve tarihin olduğu bölmeden çıtırtı sesleri geliyor. elle tutunca kesiliyor. bu sesi kesmek için ne yapmalı. o kısımları söküp tekrar yapıştısak ses kesilir mi ki.

koksal

9089 Mesaj
4 Kasım 2007; 22:53:48 

ses gelirken hızlıca vur annemin 99 astra cd de geçici olarak çözüm oluyor

2008 Opel Corsa Sport 3d CDTI Metro Grisi
Panorama Sunroof+Esp+AFL+Touch & Connect+17" Opel Jantlar+Isıtmalı Koltuklar+Karartılmış Stop Grubu+Cruise Control+Yol Bilgisayarı+ElektroKrom Dikiz Aynası+Philips Photon 4300k Xenon
Steinmetz Tavan Spoileri ve Ön Tampon Altı Spoiler+Opc Line Marşpiyer, Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu+Irmscher Arka Difüzör, Kol Dayama+Opc Sinyal Çerçeveleri+Park Pilot+Karter Muhafaza
215/45/17 Continental ContiSportContact5 Performans Lastiği 195/55/16 Michelin Alpin A4 Kış Lastiği

845 Mesaj
5 Kasım 2007; 1:06:50 

ben de oluyor, sadece benim arabamda oluyor zannetmiştim. çaresi varsa öğrenelim.

www.ilyaskara.com | | Audi A3 Sportback Ambiante Tipt. LPG
Zaman İnsanları Değil, Armutları Olgunlaştırır. N.F.K.

28 Mesaj
5 Kasım 2007; 1:12:46 

bende daha önce astra CD vardı ve şimdi elegence var ikisinde de bu ses vardı, ben çözüm bulamadım. bulan arkadaş varsa yardımcı olursa memnun oluruz...

70 Mesaj
5 Kasım 2007; 14:19:38 

Bende de oluyor.Özellikle parke ve bozuk yollarda. En iyisi kafaya takmamak ve müzik dinlemek...Havalandırma ızgarasını acıp,yağlasanız,çift taraflı bant yapıştırsanız,segmanları sıksanız bile ses yine geliyor.Fakat o kadar çok değil.Dediğim gibi öyle yollarda müziğin sesini biraz daha acın ....

8371 Mesaj
5 Kasım 2007; 14:48:46 

Bu konuda neredeyse tüm marka/modellerden şikayetler okuyorum,basit bir cümle gibi görünsede en başta ülkemizdeki asfalt kalitesi araçların alt takımını ve bir süre sonra iç döşemesini gevşetip yıpratıyor.

İşçiliğine çok güvenebileceğiniz bir serviste aracın ön konsolunu demonte edip temizletmek kesin çözüm olabilir ancak genelde sağı solu sökülen bir araçta yeni tıkırtılar oluşuyor,en basit çözüm silikon içerikli kaydırıcı tıkırtı kesen spreylerle plastik aksamların birleşim aralıklarını temzilemek..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Markalar » Opel » ASTRA KABİN İÇİ SESLER
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.203