merakinin sifirlanmasi iyi , amac merak gidermek ya .. yine meraklanmaya baslarsan bana nasil ulasacagini biliyorsun artik.
forumda en son yazdığıma hala cevap vermedin ? ben hala merak ediyorum neden faturanın bir kopyasını yollamıyorsun,bunun zararı ne sana?kalkıpta maliye bakanına gitmiycem bu adam 100 tane laptop almış diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -23- -- 6 Ekim 2008; 9:10:09 >
ebay - amazonda macbook diye aratma yap bakalim kac sonuc cikiyor ve bu saticilara fatura sor ? deki bukadar mac calintimi de . 200usd ye USA da sirket acip sirket uzerinden isme faturayi bende keserim . ..
kimseye zorla mal satmadim simdiye kadar, mac camiasin dada beni tanimayan azdir . kendime ait potansiyel musterim yeter bana = )
amazon ebay dede ayda 20 -50 arasi mac satarim bukadar sorun yasamam .
bana telefonda 100.000 dolarlık faturayı sana yollıyamam demiştin.dediklerinde bir tutarsızlık var ama neyse canın sağolsun yinede. ucuz etin yahnisi böyle oluyor yada türkiyede yaşamanın çilesi bu.
quote:
Orjinalden alıntı: iselchuk
elimde fatura yok !
ebay - amazonda macbook diye aratma yap bakalim kac sonuc cikiyor ve bu saticilara fatura sor ? deki bukadar mac calintimi de . 200usd ye USA da sirket acip sirket uzerinden isme faturayi bende keserim . ..
kimseye zorla mal satmadim simdiye kadar, mac camiasin dada beni tanimayan azdir . kendime ait potansiyel musterim yeter bana = )
kimse kimseye elbette zorla birsey satmiyor ama ticaret yapiyorsaniz da size sorulan sorulari cevaplamaniz beklenir. insanlar sizden faturayi, garantiyi burada kullanabilmek icin istiyor, sizi sikistirmak icin degil.
madem ki 200 $a sirket kurup fatura kesebiliyorsunuz , neden yapmiyorsunuz? yapin ki dvd surucusu bozuk olan arkadas gibileri bundan sonra sorun yasamasinlar, yapin ki daha cok insan sizin icin "isini duzgun yapiyor selcuktan alabilirsin" diye referans versin.
"kendinize ait potansiyel musteriniz" yetmiyor olacak ki bu forumda da takiliyorsunuz.
USA fiyatina Turkiyede mac almak istiyorsunuz ve bu mac e Bilkom TR garantisi versin istiyorsunuz ? dogru anlamismiyim ? bayagi akillica = )
ayni baslik altinda USA dan gelmis faturali mac satan baska arkadasta var onun fiyatida belli ' metallicaliveshit ' e bu cevap;
adam almis TR ye getirmis napsin para yapmadanmi versin sana ? bunun adi serbest piyasa isteyen istedigini istedigi rakama satar , ister alirsin ister almazsin .
iki gunluk mac saticisi veya kullanicisi degilim yillardir mac piyasasindayim .
biz burda istedigimiz kadar konusalim o mac lerin bi sekilde satilmasi lazim = ) ebay de satilir amazon da satilir GG de satilir , olmadi sokakta satarim ben onlari ..
dogru fazla potansiyel goz cikarmaz = )
forumlarda boyle atip tutup, sonrada msn e gelip ' su mac modeli nolur su fiyata ver ' diyenide cok gordum ben ...
selcugun tek hatası tavrı.insanların ona muhtaç olduğunu düşünüyor bundan güç alarakta insanlarla ukala bir tavir içinde sert şekilde konuşuyor.ona bu güçü veren insanlar,alacakta onlar.eğer ki insanlara biraz daha güven terkin etse eminim 4 kat daha fazla mac satar.konu madem serbest piyasadan açıldı,eğer herhangibi bir pazarlama kitabına bakarsın iyi bir satıcının olmanın kuralları nelerdir görürsün.. (güven,müşteri odaklı olmak)
ps:yurt dışından mac almak isteyen kişiler google'da arama yaptıkları zaman karşılarına bu forum çıkıyor.yaklaşık 5000 kişi forumu ziyaret etmiş.kıssadan hisse serbest piyasada önemli olan bir başka konu ise "reklam".
quote:
Orjinalden alıntı: iselchuk
USA fiyatina Turkiyede mac almak istiyorsunuz ve bu mac e Bilkom TR garantisi versin istiyorsunuz ? dogru anlamismiyim ? bayagi akillica = )
ayni baslik altinda USA dan gelmis faturali mac satan baska arkadasta var onun fiyatida belli ' metallicaliveshit ' e bu cevap;
adam almis TR ye getirmis napsin para yapmadanmi versin sana ? bunun adi serbest piyasa isteyen istedigini istedigi rakama satar , ister alirsin ister almazsin .
iki gunluk mac saticisi veya kullanicisi degilim yillardir mac piyasasindayim .
biz burda istedigimiz kadar konusalim o mac lerin bi sekilde satilmasi lazim = ) ebay de satilir amazon da satilir GG de satilir , olmadi sokakta satarim ben onlari ..
dogru fazla potansiyel goz cikarmaz = )
forumlarda boyle atip tutup, sonrada msn e gelip ' su mac modeli nolur su fiyata ver ' diyenide cok gordum ben ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -23- -- 29 Ekim 2008; 13:05:37 >
dogru bu mac piyasasinda iyiyim biraz . buda bana guc veriyor ama kimse kimseye muhtac degil .
-23- yanlis hatirlamiyorsam sana USA da yeni cikmisken 15" 2.6ghz 200gb HD 7200rpm verdim .? bunu aldiginda TR de baska kimde vardi o mal ? veya o malin aynisini TR de gordunmu hic baska birinde ? USA da ciktiginin ayni haftasi ? aldiginda ayaklarin tavana vuruyordu , simdi hakkimda kotu yorummu yapiyorsun? bence fazla kurcalama istersen .... varsa bi sorun alo de .?