arkadaşlar ucuz yollu mac almak isteyen varsa alın size bir msn adresi ucuz@mac.com bunu msn adresinize ekleyin istanbulda kutulu mutulu sıfır macler den alın tane başına 100-200 dolar kar ile kutusunda sıfır satıyor arkadaş..
buradan yaptırırsınız neredeyse türkiyedekinin yüzde 40 ucuzuna almış olursunuz zaten leoprd türkçe si yok ingilizce kullanacaksıznı haliyle güle güle kullanın .. uğraşmanıza değermi bilmem ama burda 5 milralık bi ürünü hazır aında 3,5 milyara aldı rkadaşlar elindede her model varmış arkadaşın msn si ekli bende ..merak eden olursa ekleyin konuşun ..
internet sitesinde fiyatları aynı gosterebilir herhangi bi kıllık olmasın diye, ama pek guven vermiyor tabi. neyse yurtdisina giden birilerini bulmaya bakiyor bu is
bence biz (en azından kendim ve 1-2 arkadas daha ) xendaba dostumuzun mesajını tam anlamadık... kendisi 2 satıcı'dan bahsediyor 1) msn adresi 2) infoiletişim
msn adresi olan vatandaş'la kısaca chat'leştim prosedur şu: 1) sipariş veriliyor 2) urun TR'ye geliyor 3) bu vatandaşın abd'de yaşadığı için ... TR'de onun bir arkadaşına cash veriliyor ve urun teslim alınıyor 4) söylediğine göre, urunler sıfır + kutuda 5) fatura yok 6) 1 sene apple garantisi ile ilgili msn'ci vatandaş derki - garanti işlemleri için faturaya gerek yok ama Bilkom fatura görmek isterde diyor aynı anda ...
ucuz@mac.com ile konuştum satmaya çok ihtiyacı olmayan bi tavır içindeydi isteyen bu şartlarla alır istemeyen napar bilmem gibiydi açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi
hakkimda konusuldugunu hep duyduydum fakat biturlu zaman bulup cozemediydim :) meger o forum bu forummus konunun tarihi bayagi gecmis ama biz yinede birseyler ekleyelim ... bahsedilen ucuz@mac.com benim , usa nin newyork unda ikamet etmekteyim mac leri burdan yollarim tr ye .. cc kartimla aldigim makinler elimde 10 ar 10 ar makine alinmis kredi kart ile odedigim reciept var ! sattigim makineler linkteki ulkelerde apple waranty
sorgusuz suhalsi 1 YIL APPLE GARANTILIDIR ! link te TR yok = TR de yetkili apple saticisi yok ! herkes benim gibi kafasina gore satiyor ! benim sattigim makine SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIS - KUTUYU ILK ACAN SIZ OLURSUNUZ ! + bukadar cok makine calinti olamaz, seri nosunu alir apple a tel acar nerden geldigini ogrenirsiniz ..
ucuz@mac.com ile konuştum satmaya çok ihtiyacı olmayan bi tavır içindeydi isteyen bu şartlarla alır istemeyen napar bilmem gibiydi açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi
@iselchuk arkadaşı tanıyorum. MSN'de de konuşmuştuk... Kendisinden Mac alanları da biliyorum. Alanların Mac'leri ile hiç bir sorun yaşadıklarını duymadım, gayet memnunlar. Namuslu, güvenilir satıcıdır...
Tabi belirttiği gibi getirdiği ürünlerin garantileri sadece Apple'ın resmi sitesinde belirtilen ülkelerde geçerli, yani Türkiye'de geçerli değil. Burada 1 senelik uluslar arası garantinin geçerli olması için Bilkom'a Apple Store mağazasından alınan ya da en azından Amanzon gibi sitelerden alındığına dair bir fatura göstermek sorundasınız. Eğer Türkiye'de de 'Apple Türkiye ' açılırsa büyük bir olasılıkla @iselchuk'un getirdiği Mac'ler faturası sorulmadan sadece seri numarası sorgulanarak 1 sene boyunca garantili olacaktık...
Bunun dışında getirdiği Mac'lerin fiyatları gayet uygundur, hatta bazıları Amerika fiyatlarından bile uygundur. Benim almama sebebim, sadece biraz garanti evhamım olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle ben ABD'den faturalı bir Macbook getirttim başkasına 1900$'a. Yani sadece bu garanti takıntım yüzünden @iselchuk'un 1800$a sattığı aynı ürünü almadım, yoksa bir güven sorunundan değil...
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...
alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...
Mikhail tekrar tesekkurler
Rica ederim...
(Komisyon mu istesem ne?)
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
macbook pro 2.6 aldım selchuk dan her şekilde güvenebilirsiniz.hiç bir problem yaşamazsınız düşünenler varsa yurtdışından mac almak istiyenler ilk önce selchuk arkadaşla konuşsun sonra karar versin yani her durumda size yardım eder.