Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yurt Dışından Mac Getirtmek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Cevap: Yurt Dışından Mac Getirtmek Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rider30

17 Ocak 2008; 14:54:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

arkadaşlar ucuz yollu mac almak isteyen varsa alın size bir msn adresi ucuz@mac.com bunu msn adresinize ekleyin istanbulda kutulu mutulu sıfır macler den alın tane başına 100-200 dolar kar ile kutusunda sıfır satıyor arkadaş..

100 ytl gibi bir parayada türke klavyeye

www.infoiletisim.com

buradan yaptırırsınız neredeyse türkiyedekinin yüzde 40 ucuzuna almış olursunuz zaten leoprd türkçe si yok ingilizce kullanacaksıznı haliyle güle güle kullanın .. uğraşmanıza değermi bilmem ama burda 5 milralık bi ürünü hazır aında 3,5 milyara aldı rkadaşlar elindede her model varmış arkadaşın msn si ekli bende ..merak eden olursa ekleyin konuşun ..

Kimdir neyin nesidir tanımıyoruz, nasıl ucuza satıyor? Kaçakmı, çalıntımı nerden anlayacaz, garanti belgeside varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 17 Ocak 2008; 14:54:39 >
cbaykal

18 Ocak 2008; 18:02:07 

internet sitesinde fiyatları aynı gosterebilir herhangi bi kıllık olmasın diye, ama pek guven vermiyor tabi. neyse yurtdisina giden birilerini bulmaya bakiyor bu is
Alphadog

19 Ocak 2008; 15:53:01 

arkadaslar,

bence biz (en azından kendim ve 1-2 arkadas daha ) xendaba dostumuzun mesajını tam anlamadık... kendisi 2 satıcı'dan bahsediyor
1) msn adresi
2) infoiletişim

msn adresi olan vatandaş'la kısaca chat'leştim
prosedur şu:
1) sipariş veriliyor
2) urun TR'ye geliyor
3) bu vatandaşın abd'de yaşadığı için ... TR'de onun bir arkadaşına cash veriliyor ve urun teslim alınıyor
4) söylediğine göre, urunler sıfır + kutuda
5) fatura yok
6) 1 sene apple garantisi ile ilgili msn'ci vatandaş derki - garanti işlemleri için faturaya gerek yok ama Bilkom fatura görmek isterde diyor aynı anda ...

cesareti ve bol parası olan deneyebilir
orcunakin

28 Ocak 2008; 11:02:02 

Merhabalar,
Amerikadan gelen macler için şarj işini nasıl çözüyorsunuz?
Tskler
xman958

28 Ocak 2008; 11:34:54 

quote:

Orjinalden alıntı: orcunakin

Merhabalar,
Amerikadan gelen macler için şarj işini nasıl çözüyorsunuz?
Tskler

Gelen sarj aleti zaten 110-240 Volt arasi calisiyor. Ucunua avrupa fis adaptoru takiliyor. Tum elektrikcilerde 3 ytl ye satiliyor.

*** Fixing Unix is easier than living with NT ***
orcunakin

28 Ocak 2008; 11:43:07 

tamamdır tesekkurler

arsene

29 Ocak 2008; 19:15:05 

imac alan varmı yurtdışından getirilebilme ihtimali varmıdır

hanjin

4 Şubat 2008; 12:48:33 

ucuz@mac.com
ile konuştum satmaya çok ihtiyacı olmayan bi tavır içindeydi
isteyen bu şartlarla alır istemeyen napar bilmem gibiydi
açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi

KDS-55A2000 1080p,Epson TW20,HarmanKardon 145,Dream77 pure acustics,X-fi xtreme music
İmzamdaki TW20 Satılıktır
iselchuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 20:25:45 

hakkimda konusuldugunu hep duyduydum fakat biturlu zaman bulup cozemediydim :) meger o forum bu forummus
konunun tarihi bayagi gecmis ama biz yinede birseyler ekleyelim ... bahsedilen ucuz@mac.com benim , usa nin newyork unda ikamet etmekteyim mac leri burdan yollarim tr ye .. cc kartimla aldigim makinler elimde 10 ar 10 ar makine alinmis kredi kart ile odedigim reciept var ! sattigim makineler linkteki ulkelerde apple waranty

sorgusuz suhalsi 1 YIL APPLE GARANTILIDIR ! link te TR yok = TR de yetkili apple saticisi yok ! herkes benim gibi kafasina gore satiyor ! benim sattigim makine SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIS - KUTUYU ILK ACAN SIZ OLURSUNUZ !
+ bukadar cok makine calinti olamaz, seri nosunu alir apple a tel acar nerden geldigini ogrenirsiniz ..

ucuz@mac.com msn + email
satilik mac ler

quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

ucuz@mac.com
ile konuştum satmaya çok ihtiyacı olmayan bi tavır içindeydi
isteyen bu şartlarla alır istemeyen napar bilmem gibiydi
açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi

kullandigi mac modeli = 8 silindir 440HP
Mikhail Bakunin

19 Mayıs 2008; 22:37:25 

@iselchuk arkadaşı tanıyorum. MSN'de de konuşmuştuk... Kendisinden Mac alanları da biliyorum. Alanların Mac'leri ile hiç bir sorun yaşadıklarını duymadım, gayet memnunlar. Namuslu, güvenilir satıcıdır...

Tabi belirttiği gibi getirdiği ürünlerin garantileri sadece Apple'ın resmi sitesinde belirtilen ülkelerde geçerli, yani Türkiye'de geçerli değil. Burada 1 senelik uluslar arası garantinin geçerli olması için Bilkom'a Apple Store mağazasından alınan ya da en azından Amanzon gibi sitelerden alındığına dair bir fatura göstermek sorundasınız. Eğer Türkiye'de de 'Apple Türkiye ' açılırsa büyük bir olasılıkla @iselchuk'un getirdiği Mac'ler faturası sorulmadan sadece seri numarası sorgulanarak 1 sene boyunca garantili olacaktık...

Bunun dışında getirdiği Mac'lerin fiyatları gayet uygundur, hatta bazıları Amerika fiyatlarından bile uygundur.
Benim almama sebebim, sadece biraz garanti evhamım olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle ben ABD'den faturalı bir Macbook getirttim başkasına 1900$'a. Yani sadece bu garanti takıntım yüzünden @iselchuk'un 1800$a sattığı aynı ürünü almadım, yoksa bir güven sorunundan değil...

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
iselchuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 14:09:22 

tesekkurler ...

alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...

Mikhail tekrar tesekkurler

Mikhail Bakunin

20 Mayıs 2008; 16:35:08 

quote:

Orjinalden alıntı: iselchuk

tesekkurler ...

alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...

Mikhail tekrar tesekkurler

Rica ederim...

(Komisyon mu istesem ne?)

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
uqur_dn

12 Haziran 2008; 0:54:40 

macbook pro 2.6 aldım selchuk dan her şekilde güvenebilirsiniz.hiç bir problem yaşamazsınız düşünenler varsa yurtdışından mac almak istiyenler ilk önce selchuk arkadaşla konuşsun sonra karar versin yani her durumda size yardım eder.

rider30

12 Haziran 2008; 18:10:30 

Benim şansıma ABD'ye giden akraba ve arkadaşlar var. Güveneceğiniz bir tanıdık olursa içinizde rahat eder.

Macbook Pro 2.4GHz, 2 GB DDR2 RAM, 200 GB HDD, Multi touch trackpad, GF 8600 GT 256MB Vista Ultimate & Leopard
iPod Nano 4 GB
Apple Cinema Display 20" S-IPS 1680x1050
Canon PowerShot A540
iselchuk

19 Haziran 2008; 3:13:00 

elimde var ist da , yardimci olalim ? sifir kutusunda acilmamis , gorerek alirsiniz + icinizde bayagi rahat eder ve neredeyse usa fiyatina .. akrabalariniz Newyork a yakin biyerlere geliyorsa haberim olsun , burdada yardimci olurum ...
quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Benim şansıma ABD'ye giden akraba ve arkadaşlar var. Güveneceğiniz bir tanıdık olursa içinizde rahat eder.

metu_memo

22 Temmuz 2008; 19:02:35 

merhaba arkadaslar internette gezinirken bu siteyi yeni kesfettim bende yazayim dedim
bende yurtdisindan uygun fiyata mac getiriyorum
ilgilenen arkadaslar varsa benle irtibata gecebilir