Şimdi Ara

ACİİLLL akşam akşam araba bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün arabayla dolaştım bi arkadaşa gittim maç izlemeye parkettim arabayı. 3-4 saat sonra arabaya bindim çalıştırmak için anahtarı çevirdim
    'tık' sesi geldi ve araba çalışmadı.

vurdurarak çalıştırdık eve gelene kadar sorun çıkarmadı.

-akünün üzerindeki gösterge yeşil yanıyor
    -gösterge panelinde 'STOP' ve akü işareti yanıyor.

aküden diye düşünsem dolu, şarj dinamosundan diye düşünsem (eskiden başıma gelmişti) değil çünkü araç yolda giderken farlar vs herşey açıkken tekleme yapmıyor.

yalnız bir şey dikkatimi çekti, lpg göstergesi vurdurduğumuzda çalışmıyor, araç direk benzinle gidiyor, göstergede her hangi yanıp sönen bir şey yok yani LPG sistemi devre dışı. acaba lpg demi sorun var yoksa genelde böyle bir sorunda öyle mi olur? sigortasına baktım sağlam sanırım(gece gördüğüm kadarıyla)

marş motorundan şüpheleniyorum ben. tecrübeli kullanıcılar sizce sorun ne olabilir? akşam akşam sinirim bozuldu. otoparkta bulamadım, araba kaldırımda biri çek derse yandık pazartesi ye kadar.

ayrıca renault yol servisleri pazar günü çalışır mı, aracı çekmeden halledebilirler mi?

• akü başlarına baktın mı belki oksitlenmiştir..

Orjinalden alıntı: rewhard

akü başlarına baktın mı belki oksitlenmiştir..

o aklıma gelmedi, zaten gece pek göremezdim. internetten araştırdığım kadarı ile ya marş motoru kömürü ya da kutup başları gibi görünüyor.

inşallah şarj dinamosu vs. olmaz geçen sene 600 ytl bayılmıştık mecburiyetten, Milas'ta diyod bulamadık diye.

kırmızı + kutup başı gevşemiş. elle biraz sıkınca düzeldi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.