Murat Kekilli hayran kulübü Murat Kekilli fan club
Murat kekilli
MURAT KEKİLLİ-SAM AMCALAR. TIKLA İZLE (ÖZEL KLİP) Son albümü " Ahir Zaman " vermek istediği mesaj ile ilgili özel bir klip.
.........
MURAT KEKİLLİ 18 Nisan 1968 yılında Adana 'da doğdu ilk, orta ve lise eğitimini de Adana'da bitirdi. Müzik hayatına ilk piyano ile başladı. 1989 yılında vatani görevi için askere gitmiştir. 1992 yılında Adana Devlet Konservatuvarını kazandı ama 1 yıl devam etti ve bıraktı..(1993) 1994 yılında ilk müzik grubunu kurdu adı " Kilikyalılar " 1996 yılında " Murat ve yolcular " grubu kurdu 1999 yılında ilk resmi albümü olan " Bu Akşam Ölürüm" albümünü ve yüzyılın şarkılarında biri olan " Bu akşam ölürüm" şarkısını piyasaya sürdü..
ALBÜMLERİ.. * 1996 Ferdifon Müzik Bu Akşam Ölürüm-Vay Be * 1999 Boğaziçi Müzik Bu Akşam Ölürüm (ilk resmi albüm) * 2002 Boğaziçi Müzik Yedialtı * 2004 Boğaziçi Müzik Avara * 2006 Boğaziçi Müzik Ahir Zaman
Murat Kekilli - Vay Be 1. Eşek Gözlüm 2. Seni Çılgın 3. Vay Be 4. Bu Akşam Ölürüm 5. Dokunursan Yanarsin 6. Anadolu Benim 7. Vur Sineme Öldür Beni 8. Bit Pazarı 9. Bir Çift Turna Gördüm 10. Kibris Türküsü
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm 1. Turnam 2.Bu Akşam Ölürüm 3. Baris Türküsü 4. Anadolu Benim 5. Dadaş 6. Karagözlüm 7. Aklima Gelmeyecektin 8. Vay Be 9. Dere Boyu Kavaklar 10. Yar Deyi
Murat Kekilli - Yedialtı 1. Söyleme 2. Gel Öpem Seni 3. Alir Seni Bosarim (Padisah) 4. Bir Çift Turna 5. Salını Salını 6. Çılgın (Hadi Oradan) 7. Köprüden Geçti Gelin 8. Kapat Kapıları 9. Besinci Mevsim 10.Usandım Ben
Murat Kekilli-Bir Ahir Zaman 1. Ahir Zaman 2. Sana Gül Dedim 3. Kahrında Hoş Lütfunda 4. Hayat Mı Bu ? 5. Sam Amcalar 6. Cümbür Cemaat 7. Döveceksin Dizlerini 8. Bir Masal Rüzgarı 9. Yeşil Başlı Gövel Ördek 10. Ayrılık Ayı
AYRILIK
SALINI SALINI
BU AKŞAM ÖLÜRÜM
ÇILGIN
BU AKŞAM ÖLÜRÜM (eleman İNGİLİZCE olarak sözleri eklemiş, isan TÜRKÇE sinide ekler.. )
AHİR ZAMAN
ANADOLU BENİM -MURAT KEKİLLİ Programda Canlı söylüyor..
CD satış... Arkadaşlar Murat Kekilli nin mp3 lerini edinin(netten bulun, torrent, limewire p2p), şarkılarını, albümünü dinleyin, sonra sanatçı olarak hakedip etmediği, artı burada müzik tarzı da önemli, her ne kadar sanatçı kişiliğini de çok sevsenizde müzik tarzı size uygun olmayabilir, sadece şartlar sizin için uygunsa MÜZİK TARZI, KİŞİLİK, SANATÇI OLARAK TECRÜBESİ gibi şeyler sizin için sağlanıyor ise maddi açıdanda sorun olmazsa GERÇEK CD lerini alarak MURAT KEKİLLİ ye katkıda bulunmak isterseniz netten satış adreslerini buraya vereceğim..
TEKRAR BELİRTİYORUM tüm şartlar sizin için sağlanıyorsa katkıda bulunun, diğer türlü, sadece kişiliği çok iyi bulup ama dinlemediğim bir müzik tarzı var deyipte, birde CD satışları düşük olupta sırf kişiliğini sevip CD satışları artsın diyerekten CD almayın..
Dediğim gibi şu şartlar sağlanması gerek, bunlardan biri bile sizin için sağlamıyor ise benim düşücem CD sini almayın. -Kişiliği -Müzik tarzı (ve şarkıları tabide) -Sanatçı olarak tecrübesi ...
Bu başlığın amacı= MURAT KEKİLLİ hakkında geniş bilgi almak,MURAT KEKİLLİ nin çıkan son albümleri hakkında bilgilenmek, son haberlerini , son röportajlarını okumak...
Ayrıca bu başlıkta APTALCA "bende hayranıyım benim adımı ilk mesaj ekle" gibi şeyler beklemeyin, bunlar saçmalık, sadece başlıktan faydalanın ve/veya faydalı olun başlığa KISACASI İLK MESAJA İSİM EKLEME GİBİ BİŞİ OLMAYACAK, bunun hiç bir anlamı yok........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 11 Aralık 2008; 5:13:23 >
Adana'da çoğu kez karşılaşma hatta birkaç kez konuşma fırsatım oldu.Çok mütevazı ve beyefendi birisi.Şarkıları zaten çok güzel.Keşke tekrar karşılaşsam diye eskiden gittiğim cafelere tekrar gidiyorum.Adana'da yaşayanlar bilir Gazipaşa'da çok rastlaşabilirler tabi burada olduğu zamanlar.
Asla unutulmaz Murat Kekilli. Belirli kitlesi, sadece onu anlayanlar ve müziğini sevenler bilirler nasıl birisi olduğunu. Diğerleri gibi değil o sadece müziği ile gündeme gelir. O yüzden fazla gözükmez..
O yıllar, Reha Muhtar'ın zirve yaptığı yıllardı. Siyah giyimli gençler, kedi kanı ve bakire kızlar gibi malzemeleri kullanarak kendince çok güzel satanist haberleri yapardı. Hatırlıyorum da güzel yıllardı.
geceleri arenada felan satanistleri gösterirlerdi kanımız donardı neydi öle hep satanist haberleri sonra dışarda siyah giyenler sürme sürenler saçlarını uzatan erkekler satanist gözüyle bakılırdı
frik gibisin. daha yaşın ufak beynin gelişmemiş sanırım ne denir ona enbesil mi?
Git aç istediğin başlığı, burada gereksiz yere yazma..
Sen git istediğin ile ilgili yaz, daha çok cahilsin hiç birşey bilmiyorsun, utanmadanda gereksiz yere yazıyorsun..
Düzenleme=Gereksiz ve sataşma olarak yazılan mesajlar YÖNETİCİLER tarafından silinmiştir, silinmektedir. Ona göre alakasız şeyler yazmayınız.
quote:
Orjinalden alıntı: :HardCoRE:
quote:
Orjinalden alıntı: Tech. Türk
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
"Bu Akşam Ölürüm" şarkısı ile intihar edenler...
90'lı yılların sonlarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Reha Muhtar'ın 1 numaralı malzemelerinden de biriydi. (Diğeri için; satanist haberleri)
O yıllar, Reha Muhtar'ın zirve yaptığı yıllardı. Siyah giyimli gençler, kedi kanı ve bakire kızlar gibi malzemeleri kullanarak kendince çok güzel satanist haberleri yapardı. Hatırlıyorum da güzel yıllardı.
geceleri arenada felan satanistleri gösterirlerdi kanımız donardı neydi öle hep satanist haberleri sonra dışarda siyah giyenler sürme sürenler saçlarını uzatan erkekler satanist gözüyle bakılırdı
EVET ama ironik olan şey varki Murat Kekilli nin bunlarla hiç alakası olmaması, o dönemde cahil insanlar rock yapanları satanist diye algılıyorlardı yazık valla. Mesela Metallica dinleyenleri satanist zannediyorlardı, halbuki örneğin bu grubun bile bir sürü şarkısı o kadar anlamlıdırki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 4 Aralık 2008; 2:52:03 >
karakteri en düzgün olan sanatçıların başında gelir şarkı sözleri etkileyicidir müzükleri ise inanılmazdır bir çok şarkıda sözlerin önüne geçer bana göre Türkiyede en içten şiir okuyan 3 isimden biridir
«::: P :::» «::: Y :::» «::: R :::» «::: A :::» «::: M :::» «::: I :::» «::: D :::» «::: E :::» .........................................................BJK........................................................................
resmi albümden itibaren sadece bu adamın orjinal albümünü alıyorum, müziğini çok sevdiğimdenmidir nedir saygı duyuyorum yauw aradan 2 yıl geçti yeni albüm bekliyorum (4x4 gözle )
yeni albüm çalışmlarına başlanmıştı çok yakın bir zaman içinde yeni albüm çıkıcak albümdeki parçalarından kalbimdeki darp ın demosu çıktı bir çok yerde bulabilirsiniz ve bu akşam ölürümünde önüne geçiceği söyleniyor bu şarkının ve daha kasat çıkmadan kekilli hayranları tarafından çok fazla tutuldu dilden düşmeyen şarkılar arasında yerini aldı bile
Murat kekilli bence çok başarılı.. ama arkasında sağlam kişiler olmadığı için otel odasında kendi çapınca bişeyler yapmaya çalışıyor bütün parçaları var bende ve çok seviyorum onu
Murat abiyle sohbetimizde oldu.Çok şeker bi insan...Şarkılarınıda zevkle dinlerim
Ses Kartı : Entegre | Chipset : Intel Q33 Express | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz | İşlemci Cinsi : CORE 2 DUO E6750 | Optik Sürücü : DVD+/- Supermulti 16x Lightscribe | İşletim Sistemi : Vista business 32 bit | Kasa Tipi : Small Form Factor | Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator 3100 | Bellek (Mb) : 1x1 GB | Sabit Disk ( Gb) : 250GB 7200 rpm SATA