next 8000 xcam plus cihazım var. 5 aydır uğraşıyorum. NTVSPOR da La Liga maçlarını izleyemiyorum. O zamanın parasıyla oldukça yüklü meblağ verdim. Şimdi ise teknik destek yok, aramayın vs. yazılar var. Bu düşünce sistemiyle hareket eden ticari zihniyet sahiplerine ********** diyorum. Yetmedi bir daha *.*.*.*.*.*.*.* diyorum. "Sonra da yerli malı üretimi tercih edelim" şöyle iyiyiz böyle iyiyiz vs vs gibi içi boş laflar. işini doğru yapan yabancılar gibi olamadığımız sürece mümkün olan her türlü eşya alımımda İTHALAT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maazsalman -- 29 Nisan 2008; 13:24:47 >
next 8000 xcam plus cihazım var. 5 aydır uğraşıyorum. NTVSPOR da La Liga maçlarını izleyemiyorum. O zamanın parasıyla oldukça yüklü meblağ verdim. Şimdi ise teknik destek yok, aramayın vs. yazılar var. Bu düşünce sistemiyle hareket eden ticari zihniyet sahiplerine ********** diyorum. Yetmedi bir daha *.*.*.*.*.*.*.* diyorum. "Sonra da yerli malı üretimi tercih edelim" şöyle iyiyiz böyle iyiyiz vs vs gibi içi boş laflar. işini doğru yapan yabancılar gibi olamadığımız sürece mümkün olan her türlü eşya alımımda İTHALAT
Öyle hocam hiç aşçı benim çorbam tutsuz olmuş dermi??
metalmen kardeş, ntvspor için verdiğin şifreleri dün gece r.madrid-osasuna maçı sırasında denedim ama bir türlü açamadım.Benim receiver redline rl 100 csx şu an yanlış hatırlamıyorsam ilk baştaki sekiz harf veya rakamın sadece altısana yer var, senin yazdıklarının iki tanesine yer bulamıyorum.yazmasak olur mu.Nasıl izileyeceğim ben bu maçları bir türlü hallademedim.sen ve diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.