Şimdi Ara

Adres çubuğu internette girdiğim adresleri gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adres çubuğu internette girdiğim adresleri gösteriyor, ama ben gözükmesini istemiyorum. İnternet seçeneklerine girip, içerik başlığı altında yer alan otomatik tamamla sekmesinde yer alan başlıklardaki tiki kaldırdım ama olmadı. Başka bir yolu var mı

• geçmişi silersin olur biter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawkblack

geçmişi silersin olur biter...

Arkadaşım sağol ama ayarlardan yapılıyor diye biliyorum. Mesajda yazdığım yerden (otomatik tamamladan) olması lazım heralde ayarladım ama olmadı. Başka bir yolu var mı acaba, bilenlerin yardımını bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: botett

quote:

Arkadaşım sağol ama ayarlardan yapılıyor diye biliyorum. Mesajda yazdığım yerden (otomatik tamamladan) olması lazım heralde ayarladım ama olmadı. Başka bir yolu var mı acaba, bilenlerin yardımını bekliyorum...

Kardeş bu programı yükle hiç bir sorunun kalmaz "CCleaner" burdan indirhttp://www.inndir.com/program.php?id=23516 Açıklamaları okumayı unutma
    CCleaner da Gelişmiş bölümü var ordan hiçbir şeyi silme sakın,Gelişmiş bölümü uzman kişiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 3 Kasım 2007; 19:55:30 >

• araçlar seçenekler dosya sil
  •  Adres çubuğu internette girdiğim adresleri gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: soygar

quote:

Orjinalden alıntı: botett

quote:

Kardeş bu programı yükle hiç bir sorunun kalmaz "CCleaner" burdan indirhttp://www.inndir.com/program.php?id=23516 Açıklamaları okumayı unutma
    CCleaner da Gelişmiş bölümü var ordan hiçbir şeyi silme sakın,Gelişmiş bölümü uzman kişiler için

aynen katılıyorum ccleaner kur ayarlarını yap analiz temizle 2 tıklamada ne var ne yok bütün geçmişi temizler bende kullanıyorum faydası var zararı yok elim alışmış valla 15 dk bir temizliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugrasıp yorulduguna degmez kur firefox rahat et

Adres çubuğu internette girdiğim adresleri gösteriyor

• Önerilerinize ve cevaplarınıza teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.