Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bendenizz66

6 Şubat 2008; 14:10:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim şimdi daha iyi aydınlandım senin gibi arkadşaşlar olduğu sürece insanlar birbirleri arasındaki bilgi alışverişini hiç kesmeyeceklerdir çolk teşekkür ederim...

ssss
izeg

6 Şubat 2008; 23:02:05 

Selamlar arkadaşlar bu bölümü uzun zamandır takip ediyorum ve sonunda bende aranıza katıldım. Bilgisayarla ilgili ilk gözlemlerim ekranı gerçekten büyüleyici yanlız bu laptop benim ilk amd çift çekirdek deneyimim oldu umarım beni utandırmaz. Bütçe bakımından iyi bir seçim olduğu kannaatindeyim(12 x 142.350 ytl taksitle aldım.) Şuan için bilgisyarda MSN,winrar, vb gibi sık kullandığımız programlar dışında birşey yok yazılımsal olarak neler yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz acaba? Ayrıca bazı sorularım olacak Şuan için 3gb ram düşünüyorum. Acaba hiç 2+1 Gb ram takan arkadaşlar var mı? Varsa nasıl bir fark meydana geldi? Birde Herkesin Şikayetçi olduğu 4200 rpm lik harddisk i değiştirebilsek süper olacak gibi herkese iyi geceler...

emre-nergiz

8 Şubat 2008; 11:56:08 

arkadaşlar sonunda bende bir p200d-11l sahibi oldum crysis i oynarken çok kasılıyor makine ne yapabiliriz hala vista premium home kurulu ve otuna tükrçe yama yaptım ve özellkler orta da sizce neden yardımcı olurmusunuz

monsteryi

9 Şubat 2008; 11:30:43 

quote:

Orjinalden alıntı: emre-nergiz

arkadaşlar sonunda bende bir p200d-11l sahibi oldum crysis i oynarken çok kasılıyor makine ne yapabiliriz hala vista premium home kurulu ve otuna tükrçe yama yaptım ve özellkler orta da sizce neden yardımcı olurmusunuz

daha öncede bölyle bir soru sorulmuştu.kasılma yaşamak istemiyorum dersen xp ye geçeceksin:) wistada kasılma oluyor ben xp de oyunu bitirdim en fazla bir iki yerinde kasılmıştır o da kısa süreli. wistada hiç denemedim.bu başlık altındaki sayfaları okursan aldığın p200d 11l hakkında yardımcı olacağını düşünüyorum.iyi günler

hero2069

11 Şubat 2008; 0:07:47 

meraba arkdaşlar ben yeni aldım cihazı 2 gün oluyor masaüstü bilgisayarımdaki tüm verileri laptoba aktardıktan sonra sattım :) yalnız sıkıntım vistayı pek sevmemiş olmamda.Xp kurmak istiyorum ama driverleri bulamadım toshibanın kendi sitesinde bios va bluetooth var sadece. Sizden şu konuda fikir almak istiyorum TNC XP die bi olay var duymuşsunuzdur bilgisayarın driverlarını kendi yükleyen bi xp cdsi (TNC forum tarafından kırılıp yaratılmış) onu takıp kursam sorun yaşarmıyım çünkü tekrar vistaya dönmek isteyip recover yaptığımda c-d hepsini silecek bunun çözümü nedir ayrıca? sadece c yi silemiyorsak çok saçma bişi olmuş olmazmı? yada xp yi D ye kursak nasıl olur? vista gereksiz yere çok kasıyo şimdiden teşekkürler.

P200D-11L
collina01

11 Şubat 2008; 12:09:31 

ÖNCELİKLE MHAKTAS HOCAMA COK TESEKKÜR EDİYORUM BİRÇOK KONUDA BU ÜRÜNÜ KULLANAN ARKADASIMIZA YARDIMCI OLDU O BU ÜRÜNÜ O KADAR ÖVDÜKİ BENDE GİDİP BUNUN Bİ ÜST MODELİ P200D 12O MODELİNİ ALDIM BU ÜRÜN BU KADAR İYİKİ 12O DA HİÇ SORUN BEKLEMİYORUM...SAYGILAR.....

jetokain

12 Şubat 2008; 23:18:00 

bu foruma yeni uye oldum,Toshiba P200 D 11-L almaya karar verdim uzun arastırmalardan sonra. basit birkac sorum olacak cevabını alabilirsem sevinecegim.Bu laptop un webcam nin netligi nasıl,webcam hareketli mi yoksa goruntuyu cevirmek icin laptopu mu cevirmek mi gerekiyor.Baska bir webcam alsak mesela A4 tech onu taksak problem cıkar mı windows live messenger da yada yahoo messenger da.webcam problem cıkarıyor mu benim icin onemli olan bu, oyun oynamam, muzik dinlemem, program cizimde yapmam, film seyrederim,hp alacaktım forumları okuyunca biraz urktum cevap alırsam sevinirim

monsteryi

12 Şubat 2008; 23:26:41 

quote:

Orjinalden alıntı: jetokain

bu foruma yeni uye oldum,Toshiba P200 D 11-L almaya karar verdim uzun arastırmalardan sonra. basit birkac sorum olacak cevabını alabilirsem sevinecegim.Bu laptop un webcam nin netligi nasıl,webcam hareketli mi yoksa goruntuyu cevirmek icin laptopu mu cevirmek mi gerekiyor.Baska bir webcam alsak mesela A4 tech onu taksak problem cıkar mı windows live messenger da yada yahoo messenger da.webcam problem cıkarıyor mu benim icin onemli olan bu, oyun oynamam, muzik dinlemem, program cizimde yapmam, film seyrederim,hp alacaktım forumları okuyunca biraz urktum cevap alırsam sevinirim

kamerası sbt laptopu oynatman gerek .ama daha önce sağa sola oynayan kameralı laptop görmedim sadece yukarı aşşaya oynayanlarını gördüm oda çok önemli değil sanırım. ekrana bakış açısından dolayı hiç bir şekildede problem yaşamazsın sanırım saçma oldu.demek istediğim ekrana ekrana farklı açılardan bakarsan yani kamerayı yukarı aşşağı oynatmak istersen zaten ekranın sana daha net gözükmesi için ekranıda oynatacaksın buda yeter sana:) ama senin amacın farklı olabilir yani laptop başındayken başka bir yeri kamerayla çekmek isteyebilirsin onun içinde farklı bir kamera alıp takman herhangi bir problem yaratmayacaktır yazılım açısından.sadece üstündeki kamerayı değilde hariciyi işaretliyeceksin ayarlardan.oyun müzik çizim gibi ihtiyaçlarınıda fazlasıyla karşılar sanırım.umarım yardımcı olmuşumdur her ne kadar uzatsamda. tavsiye edilecek bir makina

izeg

15 Şubat 2008; 2:58:46 

Acaba 64 bit vista deneyen oldu mu bu alet üzerinde? genelde formlarda görünen 64 bit vista nın 32 bit ten hızlı olduğu. Acaba 64 işletim sistemine geçip 2x2 gb ram taksak yaptığımız masrafa değen bir performans artışı olur mu? Bu konuda bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...İyi Forumlar

hero2069

17 Şubat 2008; 23:51:58 

arkadaşlar ben bu laptopu aldığıma yavaş yavaş pişman olmaya başladım
2.0 çift çekirdekli işlemci 2.0 Ghz ram 256 yerleşik 1024 ekran kartı olan bi makina
bukadar performanssız olmamalı sorun vistadamı bilmiyorum ama crysis, most wanted prostreet gibi
oyunları oynarken aşırı derecede kasılmalar yaşıyorum ki bu kasılmalar grafik ayarları maximumdaykende minimumdaykende aynı
işlemcide AMD 64xT2 2.0 bu kasma neden kaynaklı vistanın rami meşgul etmesindenmi 2.0 Ghz ram olan bi makinada?
Diyelim ramdan kaynaklı rami arttırmak istediğinizde mevcut 2 slotda dolu napıcaz?? Ben oyun oynuyamayaksam napiim bu makinayı??
Xp yi bi şekilde yüklesek bu sorunlardan kurtulucakmıyız
Bide son sorum media tuşlarını media player değilde winampa uyarlamamız mümkünmü bunun için ne yapabiliriz?

P200D-11L
monsteryi

19 Şubat 2008; 21:20:11 

quote:

Orjinalden alıntı: hero2069

arkadaşlar ben bu laptopu aldığıma yavaş yavaş pişman olmaya başladım
2.0 çift çekirdekli işlemci 2.0 Ghz ram 256 yerleşik 1024 ekran kartı olan bi makina
bukadar performanssız olmamalı sorun vistadamı bilmiyorum ama crysis, most wanted prostreet gibi
oyunları oynarken aşırı derecede kasılmalar yaşıyorum ki bu kasılmalar grafik ayarları maximumdaykende minimumdaykende aynı
işlemcide AMD 64xT2 2.0 bu kasma neden kaynaklı vistanın rami meşgul etmesindenmi 2.0 Ghz ram olan bi makinada?
Diyelim ramdan kaynaklı rami arttırmak istediğinizde mevcut 2 slotda dolu napıcaz?? Ben oyun oynuyamayaksam napiim bu makinayı??
Xp yi bi şekilde yüklesek bu sorunlardan kurtulucakmıyız
Bide son sorum media tuşlarını media player değilde winampa uyarlamamız mümkünmü bunun için ne yapabiliriz?

eğer geçmiş 8 sayfayı okursan anlarsın arkadaşım xpyi yüklediğinde ne farkedip farketmeyeceğini.okuyamayacak kadar meşgulsende yine ben söliyeyim 2 slotada 2şer gb takabilirsin.xp ye geçersen kasılma sorunun 11de 99 çözülür sanırım media tuşlarınıda sadece media playerda kullanabilirsin...ama yinede geçmişteki sayfaları okursan yararlı olur

hero2069

21 Şubat 2008; 0:01:07 

dostum 8 sayfayıda okudum ben benim demek istediğim vistanın bukadar aşırı kasmaması lazım
kaldıki xpnin kurulumuylada ilgili çok detaylı bi bilgi paylaşmamış arkadaşlar sağolsunlar
eywallah 2 slota 2 gb ram takacak kadar zekisin elinde kalan 1 Gb lık 2 ramide naparsın bilemiyorum artık
3.olarak toshibanın yüklediği vistanın içerisinde (bence) gereksiz birsürü programı var ben onları msconfig den kapatmak suretiyle
bir miktar performans artışı sağladım ve orta ayarlarda kasılmadan bahse konu oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.
Tavsiyem herhangi bi driver çekme programıyla kurulu vistadan laptopun vista driverları çekilip (toshibanın kendi sitesindende indirilebilir tabi) sadece vista (recover yapmadan) yüklenerek performans büyük ölçüde arttırılabir tabi yinede xp kadar olmayacaktır.
Bir diğer sorumsa msnde bazen mevcut entegre kamerayı açamamam. aklıma odanın ışık seviyesiyle ilgili bi sorun olduğu geliyo benim ama
bazı arkadaşlarımdan vistanın (aple) itunes programıyla çakışma yaşadığını bu yüzden bu tür hatalar meydana gelebildiğini öğrendim
bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim sizdede kamerayı zaman zaman açmadığı oluyormu.teşekkürler..

P200D-11L
monsteryi

21 Şubat 2008; 18:48:13 

quote:

Orjinalden alıntı: hero2069

dostum 8 sayfayıda okudum ben benim demek istediğim vistanın bukadar aşırı kasmaması lazım
kaldıki xpnin kurulumuylada ilgili çok detaylı bi bilgi paylaşmamış arkadaşlar sağolsunlar
eywallah 2 slota 2 gb ram takacak kadar zekisin elinde kalan 1 Gb lık 2 ramide naparsın bilemiyorum artık
3.olarak toshibanın yüklediği vistanın içerisinde (bence) gereksiz birsürü programı var ben onları msconfig den kapatmak suretiyle
bir miktar performans artışı sağladım ve orta ayarlarda kasılmadan bahse konu oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.
Tavsiyem herhangi bi driver çekme programıyla kurulu vistadan laptopun vista driverları çekilip (toshibanın kendi sitesindende indirilebilir tabi) sadece vista (recover yapmadan) yüklenerek performans büyük ölçüde arttırılabir tabi yinede xp kadar olmayacaktır.
Bir diğer sorumsa msnde bazen mevcut entegre kamerayı açamamam. aklıma odanın ışık seviyesiyle ilgili bi sorun olduğu geliyo benim ama
bazı arkadaşlarımdan vistanın (aple) itunes programıyla çakışma yaşadığını bu yüzden bu tür hatalar meydana gelebildiğini öğrendim
bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim sizdede kamerayı zaman zaman açmadığı oluyormu.teşekkürler..

vistanın bu kadar kasmamamı lazım diyorsun bunu neye dayanarak diyorsun.vistadaki bu kasmanın sonucunda bir çok kişi xpye geçti.xpnin kurulumu ile ilgili gayet iyi açıklama var mhaktas arkadaşın yaptığı.onun yardımı ile yükledim driverları.eğer nasıl format atılacağını bilmiyorsan nette araştırıp üstüne mhaktas arkadaşın verdiği bilgileri kullanıp sorunsuz xpye geçebilirsin.evet 2 tane slot varsa ikisinede 2gb takacaksın ama sen sor bakalım toshiba yetkililerine bakalım sana özel 2 slot daha takabilirlermi laptopuna 2 tane 1 gb lık ramin ziyan olmasın diye.artı dediğim gibi 2 slot varsa 1er gb lıkları çıkaracaksın ve 2 tane 2 gb takacaksın bunu yapmak için zekaya gerek yok.sanırım sen benden daha zekisin elinde kalan 2 tane 1 gb ramini nereye takacağını sen daha iyi bilirsin.toshibanın gerek görüp yüklediği ama senin gereksiz bulduğun şeyleride silebilirsin madem gereksizse.tavsiyeneki gibi bi programla vistanın driverlerinide çekmeye uğraşmana gerek yok toshibanın sitesinde zaten o driverlar var. seninde dediğin gibi.bir vista cdsi bul format at sitedende indir driverları kur gereksizleride yüklememiş olursun ve amacına ulaşmış olursun.ama senin bu sana yazılan cvaplara karşılık yaptığın saygısızlığa ne yapılır onu tam olarak bilmiyorum.birazdaha saygılı konuşmaya çalışırsan düzgün bir şekilde yazarsan msjlarını cvplarınıda alırsın...teşekkürler

hero2069

21 Şubat 2008; 20:44:37