Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
monsteryi

15 Ocak 2008; 20:34:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar 1 ay kadar önce babam aldı banada bir p200d 11l.ve resimlerinde falan touchpadin mavi olduğunu gördüm ama üstündeki yapışkandandır dedim.elime ulaştığında touchpadde o şekilleri görmedim ve heralde bizimkiler çıkardı dedim asıl merak ettiğim sanırım touchpadin mavi ışığı war.bunu nasıl aktif hale getirebilirim acaba?

kertapakus

15 Ocak 2008; 20:46:57 

senin gördüğün resim bu makinanın 15" olanı bizim makinelerde öyle bişi yok. o zaten touchpad'in kilitli olduğunu gösteriyor ayrıca çok da önemi yok sanırım.

kertapakus
monsteryi

15 Ocak 2008; 21:01:54 

quote:

Orjinalden alıntı: kertapakus

senin gördüğün resim bu makinanın 15" olanı bizim makinelerde öyle bişi yok. o zaten touchpad'in kilitli olduğunu gösteriyor ayrıca çok da önemi yok sanırım.

saol kardeşim bilgin için ... ama istediğimizde ışığı açabilsek hawalı olurdu:)

leventunver

16 Ocak 2008; 23:48:00 

Ben de uzun bir araştırmadan sonra bu bilgisayarı almaya karar vermiştim. Ta ki şunları görene kadar:

TOSHIBA Satellite A210-19D

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=7266
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=7185

Ve uzun zamandır beklenen olay:
200GB 5400 Rpm SATA Sabit Disk

Ayrıca işlemci 2.1 GHz. Bu arada bu model sanırım A210 16G nin üst modeli. 15.4'' ve sanırım bunda da HDMI-out yok. Fiyat da çok uygun. 2Gb ram ile 1299$ + KDV.

Şu anda çok kararsız kalmış durumdayım.

Beni P200D 11L'ye bağlayan şeyler HDMI-out, 17'' olması ve numpad bulundurması.

P200D 11L'yi bekleyen arkadaşlar da mutlaka bu modele bir göz atsınlar derim...

collina01

17 Ocak 2008; 18:42:53 

cok yakında vatan bilgisayar stoklarında olacak arkadaslar 1 2 gün içersinde adanada olan arkadaslara yardımcı olabilirim.

kertapakus

17 Ocak 2008; 21:00:24 

çok merak ediyorum P200D 11L laptoplara şirket stratejisinden dolayı mı 4200 rpm hdd koydular yoksa 17" + 5200HDD 'nin çok pil harcaması sebebiyle mi? yeni modeldeki 4 gb ram yeterince fazla. şundan gayet eminim ki; toshiba şirketi büyük patlamayı yaza doğru patlatacak.

kertapakus
kertapakus

17 Ocak 2008; 21:21:33 

arkadaşlar bu arada crysis oyununu hangi ayarlarda oynuyorsunuz benim makina kastı da kastı oyun zevki hiç yok. birileri oyunu rahat oynadığından bahsetmişti onlar xp mi kullanıyor yoksa vista mı?

kertapakus
monsteryi

17 Ocak 2008; 22:08:47 

quote:

Orjinalden alıntı: kertapakus

arkadaşlar bu arada crysis oyununu hangi ayarlarda oynuyorsunuz benim makina kastı da kastı oyun zevki hiç yok. birileri oyunu rahat oynadığından bahsetmişti onlar xp mi kullanıyor yoksa vista mı?

sanırım ben sölemiştim.xp kullanıyorum kasılmalar arada oluyor ama oyun genelde akıcı.çok ağır olaylar olduğu zaman kasılma oluyor oda başından sonuna 2 kere falan oluyor:)

kertapakus

17 Ocak 2008; 22:41:43 

tamam yaa ben de xp yapıyorum o zman.

arkadaşlar bir sorum daha var.

soru: yakın biz zaman evvel 800 mhz gösteren işlemci hızı normalde 1600 mhz göstermesi gerekirken son günlerde 2000 mhz civarı gösteriyor. bu değişim neden olabilir sizce.

kertapakus
leventunver

17 Ocak 2008; 23:53:55 

Toshiba A210-19D ler normalde 2 Gb Ram ile satılıyor. Ekran kartı paylaşımlı olduğu için mavi bilgisayar bu sistemin ram ini 4 Gb a çıkarmış olsa gerek. Sağol uyardığın için...

Ben şu anda ekran kartından çok fazla şey beklemiyorum. Fazla oyun oynayan da biri değilim. Ancak ekran kartının paylaşımlı olmasının, bütün sistemin performansını etkileyeceğinden tedirginlik duyuyorum şu an. Nitekim vista min 128 mb istiyor ekran kartı için. O da sistemi çok fazla zorlamaz diye düşünüyorum. Ayrıca şu anda piyasada bulunan P200D ler bu modelden 50 $ civarında daha pahalı. 19D'lerde işlemci ve hard disk daha hızlanmış, o yüzden çok da pahalı gelmedi bana. Siz ne düşünürsünüz?

Bu arada P200D nin vatana geleceğini söyleyen arkadaşlar tam tarih verebilirler mi? Benim 2 - 3 gün içinde bir laptop almış olmam gerekiyor. O yüzden önemli benim için. Ayrıca card finans a yapılan avantajın benzeri maximum kart da var mıdır biliyor musunuz?

Değiştirme: Toshiba yerine ASUS yazmışım. Onu düzelttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventunver -- 18 Ocak 2008; 0:52:13 >

collina01

18 Ocak 2008; 9:25:39 

arkadaslar yeni seriyi inceledim ama size kötü haber hd yine 4200 acıkcası yenı cıkan modeller 15.4 oldugu için beni cezbettmiyor.17' te oyun film süper oluyor.BİRKAÇGÜN İÇİNDE ÜRÜN VATAN STOKLARINDA OLACAK O ZAMAN SİZE DAHA NET Bİ BİLGİ VEREBİLİRİM.herhangi bi degişiklık yok aynı özellıkler....yeni gelişmeler olursa sizlerle paylasacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collina01 -- 18 Ocak 2008; 9:27:12 >

jordan_20

18 Ocak 2008; 12:38:44 

mhaktas su gecmıste yazmısın pılı powernow secenegınde kulanın dıye ona nasıl nerden ayarlayabılırız cvbını beklıyorum sımdıden sagol

jjjjj
jordan_20

19 Ocak 2008; 12:15:31 

arkadaslar makınayı alalı 2gun oldu ama pılı 1saat anca dayanıo acaba pılde bı sorun olabılırmı

jjjjj
alpertungasagusu

19 Ocak 2008; 22:24:46 

Pil çok çabuk bitiyor katılıyorum. Acaba bizim bilmediğimiz bir işlemin mi yapılması gerekiyor?

chianti

19 Ocak 2008; 23:04:35 

Bugün gold'dan 1700 civarı bir fiyata aldım.Çok güzel bir laptop ama evdeki wifi ye bağlanamıyorum.Sanırım WPA ile bir sorunu var.Kimlik doğrulama aracı zaman aşımı vs. gibi bir mesaj veriyor. Çözümü nedir? WEP kullanmak istemiyorum :/

bsy440

20 Ocak 2008; 0:41:31