Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: Toshiba P200D 11L Kahvesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lemuria

30 Kasım 2007; 15:51:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

o tür programlarda bir sorun olacagını sanmıyorum.. onlar için tek sorun 32 bit 64 bit sorunu olabilir ki zaten sende ki 32dir.. gelen bilgde 32 olacak.. ancak driver kuran, vista uyumlu programlara müdahale eden yardımcı programlarda sorun çıkıyor bende.. genel programlarda bir sorun yok..

MAK.S.S.

30 Kasım 2007; 17:36:40 

quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

AMD PROSESSORS DRV

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html

AMDATİ EKRAN KARTI DRV

http://ati.amd.com/support/driver.html

bi de burdaki drvları deneyin isterseniz... eğer 3d mark 2003 testine tabi tutarsanız.. sonucu doğrulamış olursunuz..
ben bi 200 puana yakın fark elde ettim ama hala saate ulaşamadım sadece yüzde var

mobility için driver yok arkadaşım,radeon için var,oradakini nasıl indirip kurabildin?

MAK.S.S.

30 Kasım 2007; 17:39:39 

autoCAD 2007 ve solid 2007 vistada çalışıyor ama solid de bazı toolbax lar yok,solid 2006 falan yükleyemezsin.catia da vistada çalışmıyor galiba yeni sürüm v6... ile başlıyacakmış o seri vista ile uyumlu olucak.

lemuria

30 Kasım 2007; 18:26:47 

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

quote:

AMD PROSESSORS DRV

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html

AMDATİ EKRAN KARTI DRV

bi de burdaki drvları deneyin isterseniz... eğer 3d mark 2003 testine tabi tutarsanız.. sonucu doğrulamış olursunuz..
ben bi 200 puana yakın fark elde ettim ama hala saate ulaşamadım sadece yüzde var

mobility için driver yok arkadaşım,radeon için var,oradakini nasıl indirip kurabildin?

mobility değil zaten.. radeon hd 2600 kurucaksın :)

MAK.S.S.

30 Kasım 2007; 18:38:57 

quote:

Orjinalden alıntı: lemuria

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

quote:

AMD PROSESSORS DRV

AMDATİ EKRAN KARTI DRV

mobility değil zaten.. radeon hd 2600 kurucaksın :)

niye?notebook da mobility radeon kullanılıyor,tüm notebooklarda böledir,yanlış mı biliyorum?ati mobility için driver yapmıyor artık aldıgın notebook üreticisinin bunu yapmasını istiyor,onu nasıl yükledin şaşırdım,hata vermesi lazım

MAK.S.S.

30 Kasım 2007; 18:43:34 

hatta bu sayfanın ilk mesajına bakarsan arkadaş ekran kartı ile ilgili yazı kopyalamış mobility radeon yazıyor başında.mobility radeon ile radeon arasında farklar vardır,enerji tüketimi,boyutları,performansları vs.

acaba ati niye mobility driver diye link koydu oraya:)

lemuria

30 Kasım 2007; 18:54:29 

valla onu bilmiyorumda mobilitiy seçersen içinde zaten bizim ekran kartımızın olmadıgını görüyorsun :) burdan şöylede bir sonuç çıkabilir atinin artık ürettiği ekran kartları notebook sınıfına uyum saglayacak stabilitede herhalde.. gerek görmüyor ayrım yapmaya.. ama sen söylediğinde de haklısın.. vardır elbet bişiyi..

sml_jam

30 Kasım 2007; 19:33:26 

kardeş bende autocad 2004 var ona izin veriyor ama duyduğuma göre 2000 e izin vermiomuşşş.....e artık sende 2000 yüklemiyiver

Gülmek gerek..

Toshiba P200D L11
PHİLİPS MMS460
lemuria

30 Kasım 2007; 20:34:59 

bir şekilde mutlaka uyumluları çıkacaktır zaten..

arkadaşlar.. bu ses konusu gerçekten canımı sıkıyor.. acaba diyorum ki digital ses çıkışı olan hoparlörler mi alsak.. fikirleri olan var mı? logitchten vazgeçmek istemiyorum aslına bakarsanız.. x530 var bende.. creative olur olursada.. digital çıkışlı kullanan var mı aranızda?

bu arada şu bilg çıksada piyasaya kullanıcıları artsa sitede dimi :)))

MAK.S.S.

30 Kasım 2007; 22:30:18 

bende a200-1ah var,vistayı bilmiyorum ama şimdi yüklemeye çalıştım xp de,yüklerken hata verdi,zaten yüklemesini de beklemiyordum,mobility için driverlar ayrı olur hatta radeon driver ı mobility driver yapmak için programlar vardır,mesela aşagıdaki sitedeki konuya bakın.

http://www.****/notebook-genel-f24/butun-notebooklar-icin-ati-ekran-karti-suruculeri-t234.html

isterseniz google da arştırma yapın,forumlarda gezin,sorun söyledigimde farklı bişey olucagını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAK.S.S. -- 30 Kasım 2007; 22:32:11 >

lemuria

30 Kasım 2007; 23:00:27 

bende yükledim orda ki driverları sorunsuz çalışıyor.. her oyunumu oynuyorum.. ati öyle dandirik bir marka değil zaten ürün üretip oraya driver koymasın..

Komisch

1 Aralık 2007; 4:01:49 

Farcry'ı herşeyiyle oynarsın... Half Life 2 motorunu kullanan bütün oyunları da neredeyse ayarlar tam açıkken oynarsın... Fakat iş Crysis ve hyeni nesil oyunlara geldiğinde biraz değişiyor. İlk başta Hard Diskinin ağır olması nedeniyle sorunlar yaşarsın tam performans alırsın ama çok düşük ayarlarda... HD'yi 7200rpm'lik birşey yaparsan işte o zaman çok şey değişir keyif almaya başlarsın... Ama unutmaki Crysis bugün bile desktop seçen bir oyun... Yani her bilgisayarın işi değil o oyunu tam oynatmak... ProStreet'i denemedim bilemeyeceğim. Ama STALKER'ı herşeyi açık oynuyorum çatır çatır... Bir de 3dsmax 8'i kullanıyorum bana mısın demiyor??

İşletim sistemi seçim ekranını iptal etmek isteyen arkadaşlar mı var yoksa ben mi yanlış anladım? Denetim masasından hem seçim ekranını hemde bekleme süresini ayarlayabiliyorsunuz ama eğer soruyu yanlış anladıysam cevabımı ukalalık olarak almayın lütfen...

lemuria

1 Aralık 2007; 6:55:05 

bende şu sıralar dark messiah might and magic oynuyorum.. her zaman ki klasik programlarım açık :)) emule,msn,birkaç site, winamp.. özelliklerde genel olarak high seçili.. ve bu oyun half tarzı oyunlardan çok daha agır bir oyun.. ancak crysisi bilmiyorum ama etrafta duydugum kadarıyla saglam oyun diyorlar.. 100mb kalmış yarın crysiside dener yazarım :) ve ben şu anda oyunları philips 320gb external hdd'den oynuyorum takılmasız.. usb ile baglı sonuçta.. acaba usb hızı hdd hızından hızlımıdır.. bu konuda bilgim yok ama bilgisayardaki daha hızlı olucaksa oyunlarda da sorun olmayacak sanırım :) birde hdd halledilir elbet.. halledildiğinde de 450 gb olacak sanırım kapasitemiz.. daha ne olsun.. sonuçta bu bir masaüstüde değil herşeyi çalıştır demek yanlış olur.. 200$lık soğutucu kkullanıyorlar crysisi oynamak için :D bu arada levelde okumuştum ea oyunlatını tanıtmış yunanistanda.. ordaki son teknoloji bilgisayarlarda crysis kasıyormuş :D

oktayakgoz

1 Aralık 2007; 10:09:10