x540 fiyatına göre güzel bir set.onboaard ses kartı ile iyi performans verir.audigy2 zs ya da x-fi çok daha iyi olur ama siz ilk önce onboard performasını bir deneyin.
ama ses kartı almayı düsünmüyom eger suanki ses kartındanda ii verim alamayacaksam hoparlörde almayı düsünmüyom
Bende almayı düşünüyorum, laptoba bağlayacağım için önce Creativi AUDIGY 2 NX siparişi verdim. Amacım da 5+1 i dinleyebilmek. Bu hafta içinde bir aksilik olmasa X-540 ıda alabilirim. O fiyat aralığında daha iyisini bulamadım.
bence o onboard ses kartı ile idare eder... ne kadar tatmin olursun bilmiyorum ama muthemelen bas tiz ayarını yaptırmayan bi onboard ses kartıdır o da... bas tiz ayarını da yaptırmadığı sürece ondan çok bişi bekleme .. bi kere deneyimlerime göre bi ses kartının bas ve tiz ayarı yapılabilmesi lazım ama onboardlarda bu yok...
ben derim ki.. eğer biraz olsun ses kalitesi hastasıysan .. 2. el bi audigy 2 yada X-fi al... ayarlarla istediğin sesi elde et !!
bence o onboard ses kartı ile idare eder... ne kadar tatmin olursun bilmiyorum ama muthemelen bas tiz ayarını yaptırmayan bi onboard ses kartıdır o da... bas tiz ayarını da yaptırmadığı sürece ondan çok bişi bekleme .. bi kere deneyimlerime göre bi ses kartının bas ve tiz ayarı yapılabilmesi lazım ama onboardlarda bu yok...
ben derim ki.. eğer biraz olsun ses kalitesi hastasıysan .. 2. el bi audigy 2 yada X-fi al... ayarlarla istediğin sesi elde et !!
Cvp burda dostum 2 seçeneğin var onboardu dene tiz bass ayarları ne derecede ama darkchild arkadaşımızın dediği gb 2.el bi x-fi sistemini cuşturur sesle oyuncak gb oynarsın...Performans istiyorsan kaliteden şaşmıcaksın... Emin ol ses kartından ses alamaya başladıktan sonra onboardu dene o ses sana çamur gb gelecektir test edildi ve onaylandı şahsım tarafımdan yıllar önce
bende Crative Value 5+1 ses kartı var Logitech X540 ses sisteminde nasıl sonuç verir. yeterli olurmu? veya 40_50 ytl.yi aşmayacak başka ses kartı önerisi hangisi.
bende Crative Value 5+1 ses kartı var Logitech X540 ses sisteminde nasıl sonuç verir. yeterli olurmu? veya 40_50 ytl.yi aşmayacak başka ses kartı önerisi hangisi.