SonyEricsson uzakdoğu için yeni modellerini tanıttı. SO705i,SO905i ve SO905iCS model adları olan yeni cihazların arasında en dikkat çekeni ise 5 megapiksel CCD kamerası, oto fokusu ve 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olan SO905iCS oldu. Bu modelde ayrıca WVGA (800x480) ekran mevcut. SO905iCS Japonya ve uzakdoğu için üretilmiş olan ilk Cyber-Shot olma özelliğini de taşıyor.
SonyEricsson uzakdoğu için yeni modellerini tanıttı. SO705i,SO905i ve SO905iCS model adları olan yeni cihazların arasında en dikkat çekeni ise 5 megapiksel CCD kamerası, oto fokusu ve 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olan SO905iCS oldu. Bu modelde ayrıca WVGA (800x480) ekran mevcut. SO905iCS Japonya ve uzakdoğu için üretilmiş olan ilk Cyber-Shot olma özelliğini de taşıyor.
harika.
Ne denebilir ki. Cihaz gerçekten sağlam özelliklere sahip.
malesef bu telefonlar sadece japonya için üretiliyor ve ne türkiyede nede avrupada kullanılıyor sadece japonya'ya özel telefon,cihazın şebekesi ise DocomTo ve sadace japonyada kullanılıyor. bazı akıllı sözde telefoncular bunları görünce şey der ''ya ne varki biz onu burada çalıştırırız'' benim çok büyük bir iddam var bu tlf türkiyede çalıştırana lamborghni gallardo alacam. eğer gsm şebekesi olsaydı iphone gibi kısa sürede kırılıdı
Lost, Prison Break, Heroes, Dexter, OZ, How I Met Your Mother, Two And a Half Men, My Name İs Earl, The O.C., Gossip Girl, Dawson's Creek ,CouplingUK, Family Guy, The Simpsons, Supernatural, Chuck, The Big Bang Theory, Band Of Brothers-720p
abi bune ya gerçekten telefon mükemmel özelliklerine söz yok zaten tr ye gelse bide ne istenirdi ki işte bu telefona foroğraf makinalı telefon derim ben
buna çifte standart denir. bizim ne eksiğimiz var ya da japonların ne fazlası var da bunu ülkemizde satmıyorlar? anlayamadım gitti bu SE'yi. şu güzellikten bizi niye mahrum bırakıyorlar!!!!!!!
bırakın caponlar kullansın bunları. Telefonda özellik çok ama Klasik SE zarifliğinden eser yok. Bu takozları kullanacağıma w810'um yeter şimdili bana (w960 çıkana kadar).
niye nokia nın telefonlarının %99 u takoz ama herkez nokia kullanıyor
Optik zoom olsun kalınlığı 3cm olsun yine alınır o telefon
T serisi cybershot fotograf makinelere optik zoomlu ama incecik. Sony aslında daha ince bircihaz yapabilirdi. daha ince şık modeller kesin gelecektir Avrupa için. Japonlar seviyor büyük telefonları. Cevapsız arama filmlerindeki tellerin hepsi takoz gibiydi.
Ellerim büyük olduğu için büyük denilen telefonların hepsi elime tam oturuyor. Mesela k790 küçücük kalıyor. Hatta bugün N95'i elime aldım ne kadar minikmiş dedim:) Desenize tam benim içinmiş bu sözüm ona takoz denilen cihaz :)
bence samsungun yakında çıkacak olan 3x optik zoomlu g800modeli daha şık
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
buna çifte standart denir. bizim ne eksiğimiz var ya da japonların ne fazlası var da bunu ülkemizde satmıyorlar? anlayamadım gitti bu SE'yi. şu güzellikten bizi niye mahrum bırakıyorlar!!!!!!!
Değil mi ama.
bizimde dünya devi bir markamız olsaydı bize özel şeyler üretirdi sanırım onların markası kendileirne yapıyorlar