Şimdi Ara

Hangi Elektronik Sigara Daha Iyi ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
163.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Su zehirden kurtulmak icin elektronik sigara almaya karar verdim fakat karsima birkac farkli model cikti. Kullanan veya bilgisi olanlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim. Ruyan , CigarOFF , Royal , DEOWELL , AMBASSADOR ??? Bir de yeni tamamen sigara gorunumlu olan bir model cikmis , gg'da 350 ytl ye satiliyor . max verim ve duman hangisinde bulunur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotmale

    Su zehirden kurtulmak icin elektronik sigara almaya karar verdim fakat karsima birkac farkli model cikti. Kullanan veya bilgisi olanlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim. Ruyan , CigarOFF , Royal , DEOWELL , AMBASSADOR ??? Bir de yeni tamamen sigara gorunumlu olan bir model cikmis , gg'da 350 ytl ye satiliyor . max verim ve duman hangisinde bulunur ?

    Kardeş sana tavsiye ediceğim ürün gerçekten kaliteli bişey istiyosan benm aldım ce4 clearomizer modeli var fiyat araştırmasıda yaptım bk burda çok uygun bi gir bk istersenwww.esigaramerkezi.com
  • Sağlığınız için çin mallarından uzak durun. En iyi elektronik sigara rehberi, en iyi elektronik sigara ve markası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeR_c -- 24 Ekim 2016; 10:36:19 >
  • Joyetech urunu almalisin benwww.yapaysigara.com dan aldm ordan joyetech bolumune gir orda ego-c ye bak iyi oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ce5 serileri gerçekten çok güzel bir elektronik sigara çeşidi. hele ego t'ler.. bambaşka ya sızdırma felan da olmuyor cidden. ben yararı olur belki şuradan almıştım gerçekten muhteşemdi..www.esigaraburada.com 30 yıllık sigara hayatımı sonlandırdım ve çıkardığı duman çok mükemmel..
  • Ayrıca dünyanın bu konudaki en büyük forumuna yazdığım mesajı incelerseniz. Reklamcı veya satıcı olmadığımı daha iyi analayacağınıza inanıyorum.


    http://www.e-cigarette-forum.com/forum/new-members-forum/341664-hi-i-am-turkey-3.html
  • Hayatımda bu kadar kazıkçı bir site görmedim. Keza Türkiyede esigara satan bütün siteler de yaklaşık bu fiyatlara satıyor.
    http://yapaysigara.com/elektronik-sigara-ce6-ce5-ce4/ce6-clearomizer-elektronik-sigara


    Amazon.de fiyatı :
    http://www.amazon.de/Original-Joyetech-eGo-C-Starterset-eGo-T-Nachfolger/dp/B007H659WE/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1354720877&sr=8-11
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neuro

    Hayatımda bu kadar kazıkçı bir site görmedim. Keza Türkiyede esigara satan bütün siteler de yaklaşık bu fiyatlara satıyor.
    http://yapaysigara.com/elektronik-sigara-ce6-ce5-ce4/ce6-clearomizer-elektronik-sigara


    Amazon.de fiyatı :
    http://www.amazon.de/Original-Joyetech-eGo-C-Starterset-eGo-T-Nachfolger/dp/B007H659WE/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1354720877&sr=8-11

    Aynen katılıyorum.Türkiyede çok yüksek fiyatlar lakin yurtdışından gelirmi gelmezmi gümrükte kalırmı kalmazmı bilemedim o nedenlewww.elektroniksigara.mobi sitesinden aldım şimdilik memnunum bakalım .
  • www.dx.com çin sitesi burda vardı en fazla 20 tl dir araştır bi
  • Hemen bu geçtiğimiz gece yeni açtığım ve şu an sadece "elektronik sigara nedir" ve "elektronik sigara ve tarihçesi" başlıklı yazı yayınlanmış blog sayfası: hangi elektronik sigara . com

    Forumda esinlenebileceğim yazılar varsa, yerini söylerseniz sevinirim. Ya da makale yazmaktan keyif alan varsa, yazıp yollarsanız, isminiz ya da rumuzunuzla yayınlarım. Önerilerinize açığım.

    www.hangielektroniksigara.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood -- 3 Mart 2013; 9:20:25 >
  • Hangi elektronik sigara dersen derim ki bu adrese mutlaka uğra. ;)http://www.e-sigara-elektroniksigara.com
    En yeni modeller ile son derece kullanışlı ve keyifli içim alabileceğiniz sigaralar mevcut. Nacizane tek geçeceğim elektronik sigara INNOKIN İtaste VV dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExBonzJam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aysu.Guler

    quote:

    Orijinalden alıntı: kobra90

    arkadaşlar bende almayi düşünüyorum kafamdaki sorulari yanitlarsaniz çok sevinirim ilk olarak siğaranin dumanindan aldiğimiz bir ağirlik vardir girtlakda hissederiz mesala kimileri monte carlo içer hafif gelir onlar hafif sever kimileri 2001 içer ağir gelir onlarda ağir olmasini sever banada böyle ağirlik hissiyati verecek bir makine lazim birde bu makinelerin içine koydugumuz kartuş fiyatlari 20 tl kadar bir şey ben normal siğarayi günde bir paket içiyorum o kartuş beni ne kadar götürür kisaca aylik bu makinenin sarfiyati nedir.
    son olarak güzel bir ürün önerin bana pili iyi gitsin kibar olsun yedek pili olsun sigaraya en yakin verimi veren birde likit önerin.

    bunlar tütün tadında olup en çok tercih edilenler;

    *Tobacco Havana Ateşi (0 ve 9 mg nikotin) güçlü tütün aroması var
    *Tobacco Klasik Black --Az nemli (0 ve 9 mg) bol hacimli buhar ve tütün tadına çok yakın diğerlerine oranla daha kuru dur. Sert içim için en çok tercih edilenlerden.
    *Tobacco Klasik Black--Old (0, 9 ve 16 mg) tütün tadında sert içimli

    İlk kez kullanacağınız için kullanımı içimi daha kolay olan
    1.*Ego T ve Ego C de 650 mah lık pilinin şarjı 6- 8 saat kadar kullanım imkanı sağlar. Bataryası biraz da büyüktür
    *Her nefes süresi 3 sn ve her Nefes arasından 5 sn. Geçmesi halinde 800 nefes lik performansa sahiptir.
    * Şarj Süresi 2.5 saat kadardır.

    2.*Elips ve Elips C de 350 mah lık pil vardır ve 3-4 saat kullanım imkanı sağlar. Bataryası daha kibardır.
    *Her nefes süresi 3 sn ve her Nefes arasından 5 sn. Geçmesi halinde 400 nefes.
    * Şarj Süresi 3 saat
    Piliniz şarj da iken kullanılabilinir.

    Not :Kartuşlar yaklaşık olarak 1 paket sigaraya denktir. Kullanım sıklığınızla da doğru orantılıdır. Ayrıca bir kartuşu kapak kenarlarında likit birikintisi yapmadığı ve aynı likiti kullandığınız durumda 3-4 hafta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kapakların iyi kapatıldığından mutlaka emin olun ve esneme yapmamasına da özen gösterin
    Ovale Türkiye (www.ovaleturkey.com) dan inceleyip detayları görebilirsiniz.

    Umarım faydalı bir paylaşım olmuştur :)




    önericeğiniz bir link varsa satın alma linki ile yazın bizde sipariş edelim tüm yorumlar aklıma iyice yattı ben siparişi vermek istiyorum direk uygun olan bir link verirseniz sipariş etmek isterim teşekkürler.

    Merhaba,www.ovaleturkey.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Ben de uzun zamandır elektronik sigara kullanıyorum ilk başlarda bırakmak oldukça zordu. Ama sonunda bıraktım birçok markanın güzel ürünleri var ben özellikle likit konusundawww.dekanglikit.com dan ihtiyacımı karşılıyorum bir incelemenizde fayda var.
  • Yeni seri avrupa üretim Dekanglar stoklarımıza girmiştir..

    www.esigaramarket.com
  • Elektronik Sigara alırken çok dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle markası ve orijinal olması çok önemli bunun yanı sıra içine koyacağınız e-likit içinde bu söylemiş olduklarım aynen geçerli. Kaliteli ve orjinal ürün kullanarak sağlığınıza minimum derecede zarar vererek sigaradan kurtulmanız mümkün.

    Orjinal elektronik sigara ve e-likit temini yapabileceğiniz.
    http://www.esigaramarket.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmaclub -- 2 Ocak 2015; 5:08:03 >
  • Bende baya araştırdım bir çok site var ama güvenip alamadım en son bu siteyi buldum aradım telefonda anlattıkları mantıklı gelince de sipariş verdim. Eğer isterseniz sizde www.elektroniksigara.com bu siteden yararlanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.