Şimdi Ara

## Jetway'den 7700 Yonga Setli Yeni Anakart ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Jetway'den 7700 Yonga Setli Yeni Anakart ##


    AMD, kısa bir süre içerisinde yeni nesil işlemcileri ile birlikte bu işlemcilere yataklık edecek yeni yonga setlerini de resmen anons edecek. Firmanın hazırladığı 7 serisi yonga seti ailesinin giriş seviyesindeki temsilcisi 770 kod adlı yonga seti olacak. Bu yonga seti serinin diğer üyelerine nazaran Crossfire ve Quad Crossfire desteğine sahip olmayacak. AMD'nin soket AM2+ formundaki yeni nesil işlemcilerine de destek veren 770 yonga setini ilk kullanan üreticilerden biri de Jetway oldu.

    Son dönemde hazırladığı kalite çıtası yükselmiş anakartları ile yurt dışında adından söz ettiren üreticilerden biri olmayı balaran Jetway, 770 yonga setli yeni anakartı PA77GTA-VT'yi duyurdu. Eski adı RX780 yeni adı 770 olan yonga setini kullanan anakartın güney köprüsü ise SB600. AMD'nin hem soket AM2+ hemde soket AM2 formundaki işlemcilerine destek veren anakart pasif soğutma ile gelmekte. 4 adet PCI ve bir de PCIe X16 slotuna sahip olan anakart üzerinde 4 adet DIMM slotu yer alıyor ve 8GB'a kadar DDR-2 800MHz bellek desteği sunuluyor. 7.1 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet desteğine de sahip olan anakart üzerinde ayrıca 4x SATAII ve 10x USB 2.0 desteği de yer alıyor.

    IMAGE IT, Advanced Power Design, Pro Magic Plus gibi Jetway'e özgü teknolojiler ile donatılan renkli tasarımlı PA77GTA-VT'nin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.







  • 770 yonga seti giriş sistemi olur ancak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 2 Kasım 2007; 10:45:39 >
  • kapazitörler mi büyük banamı öyle geliyor.
  • Hangisi daha güzel:http://forum.donanimhaber.com/m_18772070/tm.htm

     ## Jetway'den 7700 Yonga Setli Yeni Anakart ##


    Oylamaya sunuyorum::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncular -- 2 Kasım 2007; 11:41:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrPerFormance

    kapazitörler mi büyük banamı öyle geliyor.

    Tam tersi sadece işlemcinin güç ihtiyacını karşılayan kapasitörler katı,diğerleri ise eski tip..O/c kapasitesi gerçekten düşük olabilir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oyuncular

    Hangisi daha güzel:http://forum.donanimhaber.com/m_18772070/tm.htm

    Oylamaya sunuyorum::



    Sorman hata!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

    770 yonga seti giriş sistemi olur ancak

    evet amd nin de giriş seviyesi yonga seti olacak tabi ki... olamaz mı?? neden böyle bir tavır????? dünyada en fazla satılan bilgisayar sistemleri giriş seviyesidir.. hele ki casper gibi markalar oldukça ismini bile yazmak istemiyorum midem bulanıyor daha da çok satacaktır... tüh ben bi lavobaya gidicem öööğğ..........




  • Referans anakart gibi duruyor...
  • Fiyatı uygun olur herhalde giriş seviye ve HTPC ler uygun bir anakarta benziyor. AMD nin düşük güç tekitimli yonga setinin de kartın satılmasında etkisi olur.
  • bana bu kart gibi giriş seviyesi kart sunan bi intel anakart gösterin? üç çekirdekli yada çift çekirdekli bi phenom ile kullanılacak gayet güzel bi anakart. işlemci prf.nız etkilenmeden kullanabileceğiniz özellikleri yeterli fiyatı makul bi anakart olur bu çipsetle. sonuçta giriş seviyesi anakartlar diğerlerinden daha az özellik ile geldiklerinden giriş seviyesi oluyolar, çok özellik isteyen 200$ verebilir diğer kartlara
  • haber için teşekkürler fx57 ama bir sorum olacak.jetwayin sitesinde bu kart için HT1000 Mhz.yazıyor.770 çipset HT3,0 desteklemiyormuydu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oyuncular

    Hangisi daha güzel:http://forum.donanimhaber.com/m_18772070/tm.htm

     ## Jetway'den 7700 Yonga Setli Yeni Anakart ##


    Oylamaya sunuyorum::



    biostar daha dolu gözüküyo ama 3 fazlı jetway ise 5 fazlı




  • sessiz sakin ofis multimedya ve internetkafe bilgisayarı kurmak için ideal bir ürün. bence az ısınan ve düşük güç tüketimine sahip ürünler ilerde sadece performans sunan ürünlerden daha çok tercih edilir olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.