Şimdi Ara

Mazda 323 1.5 Familia nasıl bilirsiniz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
163.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcalimustafa

    teşekkür ederim.
    bir yere çarpmadım. böyle birşey olduğunu bana iddia etti birsi sadece. ben de işin bilirine sormak istedim. çarpmış olsam herkese açık bir paylaşım şitesine yazmazdım :) hatta ben far yazdım ama daha ufak parçalardan bulunabileceğini iddia etti. bana da garip geldi biraz.

    işin esprisindeyim dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcalimustafa

    teşekkür ederim.
    bir yere çarpmadım. böyle birşey olduğunu bana iddia etti birsi sadece. ben de işin bilirine sormak istedim. çarpmış olsam herkese açık bir paylaşım şitesine yazmazdım :) hatta ben far yazdım ama daha ufak parçalardan bulunabileceğini iddia etti. bana da garip geldi biraz.

    Esprili bir bakış açısı getirmiştim olaya... Yoksa görmediğim bilmediğim bir olaya ön yargılı yaklaşmak haddim bile değildir...



    Kazasız günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 23 Nisan 2012; 19:32:05 >
  • rica ederim önemli değil. ben mağdur taraf oluyorum zaten :))
  • Arkadaslar merhaba.KLİMALI 96 1.8 16 V FAMİLİA LPG, bu aracın piyasası nedir.Bilen varmı
  • 1 ay önce 1998 1,5 familia aldım. 12 bin liraya. klima 4 cam otm. lpg orj 164 binde.tek kusuru altı yere çok yakın. çok kişi binince araba çöküyor yere. belki faydası olur.
  • mazda 323 familla nın 1.5 ile 1.8 i arasında ki farkları , yakıt durumlarını ve eklemek istediklerinizi öğrenmek isterim. mazda almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • merhaba arkadaşlar bende mazda 323 familly 97 model 1.8 var aracımın sol 4 lü cam dügmesinin sag 2 tanesinde arıza var kendi dügmelerinden çalışıyorlar ama söför tarafından sag iki camınki çalışmıyor bu parçayı nerde bulabilirim yada nasıl bişey yapmam gerekir tamir için yardımcı olucak varsa sevinirim.
  • solarıs21 S kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım bundan 15 gün önce arkadaşıma aldık 96 model 1.8 16valf 323 famillay 4cam otomatik sunroof 2 airbag elektrikli ayna hidrolik direksiyon ayarlanabilir direksiyon gazlı yeni muayaneli 213 binde ama mazda japon malı gözün kapalı alabilrsin 250 bindeki arabayı 11.500 e aldık bendede aynısı var 97 model benimkide bende 11.850 e ye almıştım 10 ay önce çokta memnunuz yol tutuşu gidişi fena bu arada 1.8 16valf dohc motor 120 beygir unutmadan yakıttandan korkma sakın çok fazla yakıtıda yoktur ekonomik bi arabadır. örnegin 30 tl lik gazla 130 km yol yaptık hemde 150 180 km hızda.
  • soner şenvardar S kullanıcısına yanıt
    bu ayarlarda bi araçta ben bulsam almayı düşünüyorum bakalım ne olacak.:
  • sonunda bende bi mazda 323familia 1.5 aldım. almadan önce bununla ilgili konu içerisinde mazda sahiplerinin bilgilerine danışmak istedim. fakat hiç kimse soruma cevap yazmadı. sanırım er olduğum için. yinede bu sitenin yöneticilerine ve bilgilerini paylaşanlara teşekkür ederim. bir çok konuda buradan edindiğim bilgilerden faydalandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckr5206 -- 25 Eylül 2013; 22:44:27 >
  • 1997 model mazda 323familia 1.5 doch motor. ben 11000'e aldım. alırken kaportadan ziyade motoruna baktım motorcu arkadaşın dediğine göre %80nin üzerindeymiş. kaportada bi kaç yerinde ufak göçükler var. ön takımında sıkıntıları vardı ve muayenesi bitmişti. ben evvela ön takımını yaptırdım. yaklaşık 500tl ye salıncakları rotilleri rot başları akisler ve işçilik tuttu. muayeneden sıkıntısız tek seferde geçti. aracımın lpg si atiker marka. regülatör(gaz beyni) ses yapıyordu. internet üzerinden orjinal atiker regülatör aldım 100 tl ve filtreyide değiştirdim(10tl).
  • aracımın yakıtı güzel. çekişi de yaşına göre dinamik. ben ankarada ikamet ediyorum 2 hafta önce samsuna gittim geldim. çok güzel yol tutuşu var. tek kötü yanı içeriye sesi fazla alıyor olması. rampalarda 160 la çok rahat tırmanıyor.hemde 4 yetişkin ve 2 çocukla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckr5206 -- 25 Eylül 2013; 22:49:02 >
  • ckr5206 dostum hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan aracını.bende 97 323 familly 1.8 dohc motor vardı 120 bygir 2 ay önce sattım aracımı çokta memnundum arabamdan ama model yükseltmek için sattım 213 bin kmde almıştım 220 binde sattım ama maşallahı vardı bi kere olsun masraf açmadı yolda bırakmadı bu yaz balıkesir ayvalık a gittim geldim banamısın demedi 160 170 gördüm full yük vardı artı olarakta aracım dibine kadar basık bi araçtı,hiç zorlanmadım gidip gelirken yol tutuşu süper bi araba bence mazdanın eski araçlarından bence en iyi arabası gerek kasası gerekte motor yönünden.
  • mesajım bulunsun
  • staition kasaları neden tutulmuyor. ilanlara baktım pek staition kasa göremedim. staition kasalar benim daha hoşuma gidiyor nedense:)

    mesela şu araba şekil olarak daha güzel geliyor bana:)

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-masrafsiz-kacmaz-166651379/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-satlik-temiz-ikinci-el-mazda-323-161583556/detay/

    bir de parça sıkıntısı, parça fiyatları ne durumda bu araçların?
    ?




  • hala bir araba alamadım bakınıp duruyorum sorunsuz ve son kullanıcı arabası olsun diyorum aylardır bakmadığım model kalmadı sonuç japon arabası ..mazda yorumları da fena değil ama malum temizini bulmak gerek ..Orjinal 250 bindeki ve temiz kullanılmış bir mazda motoru 500 bin km çevirir mi acep?
  • Yazılanları okudum ve mazda sevdalıları gerçekten haklı. Japon arabalarını pek sevmeyen, özellikle de Japonların en dandik oto markası olan toyotodan nefret eden biri olarak söylüyorum: Mazda=Sorunsuzluk
    20 yıllık şoförlüğüm var, Alman arabalarına hayran ve aracı sert kullanan biri olarak sürekli Opele binerken babam mazda 1998 1.5 familia aldı, dedim sen de Opel al şuna para verme diye, tabi o biliyomuş bu arabaların sorunsuz ve sağlam olduğunu.
    Zamanla alıştım ve resmen aşık oldum. Şu an bende vectra var ama inanın vakit buldukça 323 ile turluyorum.

    Tamam içeri ses felan alıyo ama o sürüş keyfi, hiç arıza yapmaması, içinin ferahlığı ve genişliği sizi kendine hayran bırakır.

    O kadar sağlam ve sorunsuz ki; dün baskı balata değişimi için sanayideydi araç akşam almaya gitiğimizde ustanın ilk sözü ya siz buna nasıl bindiniz baskı balatanın b si kalmamış, şu indiğiniz vectaraya da böyle binerseniz hapı yutarsınız.

    Gerçekten eşşek niyetine bindik, hiç bakım yaptırmadık çünkü hiç masraf çıkarmıyor, ama maşallah tık yok arabada.

    Bütçesi kısıtlı arkadaşlara şiddetle önerilir.




  • Merhabalar ılk aracım 1,3 ford festivaydı aracımı daha 1 ay olmadı küçük olduğundan sattım yakıt değerleri yapmış olduğum tasarruf sıstemı ile birlikte uzun yolda 140 kuruştu

    İstanbul gibi bir yerde arabasız yaşanmayacağı kesin bende mazda takıpcisim hatta yarın nasip olursahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-mazda-169845042/detay bu aracı bakmayı planlıyorum

    Yakıt değerleri tasarruf işi yaptığımdan önemli değil ancak parça arıza ve fiyat konsunda yorumlarınızı bekliyorum . Hayırlı ramazanlar


    http://www.hidrojentasarruf61.com/




  • trabzonlu_6161 T kullanıcısına yanıt
    araç benim de dikkatimi çekti:) inşaallah beğeneceğiniz bir araç olur.
  • Arkadaşlar araca bakmaya gitmedim çünki bir araçta ya kopmle boya olur yada temizlik boyası olur bılemedın lokal boya olur bu araçta kapılar boyanmış dırekler kalmış

    kaput boyanmış başka bir yer boyanmamış olduğundan moralsiz oldum , aslında astinalar çok güzel duruyor şu anda takipteyim nasipse bayrama kadar alacağım bir tane

    Hayırlısı diyelim



    http://www.hidrojentasarruf61.com/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.