var bi sefer bi yer keşfetmiştik berkin88 arkadaşımızla adam sadece böyle dügme falan ithal ediyor ama kötü yanı elinde yok sipariş üzerine getiriyor her üründen sadece birer tane var ve bu tür dügmelerin tanesine ortalama rakam olarak 3 euro istiyordu bazıları cok daha pahalıydı en son hatırladıgım git dükkandan cıkamazsın zaten cok güzel şeyler ve cokta kaliteliler.... toplu alımlarda fiyat düşüyor 10 adet 100 adet 1000 adet şeklinde alınırsa fiyat ciddi bi şekilde düşüyor ama o kadar dügmeyi napacan ayrı mesele yer konya sokaktaydı ne zamandır gitmiyorum biraz gezersen eminim bulacaksındır eger ankaradaysan
iyi güzel diyorsunda 1. si herkes aynı modelde kanaat kılacakmı 2. si şimdi herkes bende isterim alırım falan der ama sora yarısı yok olur zaten bende istedigim dügmelerden 10 ar 20 ser tane alacagım için topluya giriyom zaten 100 kişi alınırsa benim için bişi farkeder
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT
e daha iyi işte yusuf, madem alacaksınız toplayın alacak 20-30 kişi toptan alın, hem o adam da eziyet çekmez..
bunun gibi değiş tarzda butonları istanbul'da bankacılar caddesinde bulabilirsiniz. bu 220 voltta çalışan pano tipi butondur. bu butonu saçta açacağınız uygun bir deliğe takabilirsiniz. bankacalar caddesinde bunun gibi değişik tiplerde butonlar bulabilirsiniz. ayrıca okmeydanı perpa'da da bulabilirsiniz.
evet aslında arkadaşın dedigi gibi araç için olan kill switchler iyi gider acma kapamaya :) yada engine start butonları var.. ledli vs vs olanlari var onların.. ama tabi 3€ farklı 20 ytl verip kill switch almak farklı bide kill switch'ler tr de var :D o bakımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASİL01 -- 13 Kasım 2007; 15:31:20 >
var bi sefer bi yer keşfetmiştik berkin88 arkadaşımızla adam sadece böyle dügme falan ithal ediyor ama kötü yanı elinde yok sipariş üzerine getiriyor her üründen sadece birer tane var ve bu tür dügmelerin tanesine ortalama rakam olarak 3 euro istiyordu bazıları cok daha pahalıydı en son hatırladıgım git dükkandan cıkamazsın zaten cok güzel şeyler ve cokta kaliteliler.... toplu alımlarda fiyat düşüyor 10 adet 100 adet 1000 adet şeklinde alınırsa fiyat ciddi bi şekilde düşüyor ama o kadar dügmeyi napacan ayrı mesele yer konya sokaktaydı ne zamandır gitmiyorum biraz gezersen eminim bulacaksındır eger ankaradaysan
eğer resimdekinin aynısı ve böyle ışıklı ise ben alırım