Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tekno2007

20 Temmuz 2008; 12:33:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben vista oan sürümünü indirip kurdum sorunsuz güncelledim

8.6 versionunu

bayesss

20 Temmuz 2008; 13:18:33 

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

ben vista oan sürümünü indirip kurdum sorunsuz güncelledim

8.6 versionunu

ekran kartı performansında gözle görülür bi artış varmı peki ?

...asus f3sr...
bayesss

21 Temmuz 2008; 1:28:59 

quote:

Orjinalden alıntı: ec34

ATI ekran kartı güncellenme işlemi

1) Microsoft sitesinden aşağıdaki dosyayı indir ve kur ;
"http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24B7D141-6CDF-4FC4-A91B-6F18FE6921D4&displaylang=en"

2)KUllanıcı hesabı denetimini kapat. Bunun için Denetim masası\Kuanıcı hesapları\KUllanıcı hesap denetimini aç veya kapat ı tıkla ordaki seçeneğin işaretini kaldır ve bigisayarı yeniden başlat.

3)Ekran kartın için uygun driver'ı "http://ati.amd.com/support/driver.html" sitesinden indir.

4)İndirdiğin driver sıkıştırılmış olacaktır onu "c:/ATI/SUPPORT" kalasörüne çıkart. Program klasöre çıkarıldıktan sonra kurma işlemine başlıcaktır, kurma işlemini iptal et.

5)DAha sonra bu adresten "http://www.driverheaven.net/modtool" DH Mobbility Modder.net programını indir ve kur.

6)Programı çalıştır browse kısmından "c:/ATI/SUPPORT" klasörünü göster ve daha sonra modify düğmesine tıkla ve işlem bitince close ile çık.

7)"c:/ATI/SUPPORT" klasörüne gir ve ordaki "setup" dosyasına tıkla ve kurulumu başlat. Vista bu yazılımı yüklemek istiyormusunuz sorusuna evet diyerek kurulumu bitirin ve bilgisayarı yeninden başlatın. Driver'ın güncellenme işlemi tamamlanmıştır.

EC

sonunda denedim arkadaslar tereddüt efen varsa benm gibi gönül rahatlıgıyla yapabilir,,ekran kartı performansı 0.2 lik bi artış gösterdi umarım bi faydasını görebilirm ve assassian's creed i oynarım :D

...asus f3sr...
pcgov

22 Temmuz 2008; 13:40:48 

peki bu notebookta linux kullanan var mı ?
karaziki

23 Temmuz 2008; 11:18:38 

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

xp ye geçmek için http://www.dizustu.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html bu adrestekileri yapmanız gerekiyor.

msjı yazalı baya bi zaman olmuş ama yinede söliim dedim. oradaki işlemlerin hespini denedim ama webcam çalışmadı. farklı driverlarda denedim ama bir değişiklik yok...

showel

25 Temmuz 2008; 17:55:44 

arkadaşlar ben kingston 2gb ram ilave ettim ve ekran kartımıda güncelledim ve puanım 3.5 oldu.ram takmadan öncede aynı puandı.puanımı daha nasıl arttırabilirim.teşekkürler.

gokhantosun

26 Temmuz 2008; 1:19:27 

http://www.****/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html burdan ılgılı drıver lara ulasabılırsınz (xp ıcın)
showel

26 Temmuz 2008; 18:38:02 

2 slot var ve 1 tanesinde 1 gb var.diğer slota takabilirsin ram

nisa_90

29 Temmuz 2008; 17:12:46 

arkadaşlar bu laptop'a xp yükleyen varmı sürücülerini nerden buldunuz. ben baya araadaım ama bulamadım
servispack3 yükleyince sürücüye falan ihtiyaç duyulmuyomuş. haberi olan varsa beni de bilgilendirirmi?

tekno2007

30 Temmuz 2008; 21:44:00 

burdan bulabilirisn xp sürücülerini

asus topicne vede ordan

f3sr xp yükleme topicine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 30 Temmuz 2008; 21:43:11 >

resatberk

2 Ağustos 2008; 10:31:51 

slm arkadaşlar bende asus f3sr kullanıyorum.1 hafta önce açılışta bir hata vermişti ve full scandisk yapmıştı makina daha sonra takılmalar donmalar başladı. Dün bilgisayar vista açılış ekranında kaldı. artık başlamıyor açılış ekranında harddiskten aynı sesler gelip duruyor. recovery bölümü ve recovery disk te işlev görmüyor. hdd ye kurtarma dosyalarını dahi yükleyemiyor, takılıp kalıyor. hdd yi hdd kasası ile harici olarak başka bilgisayara bağladık fakat 7 gb lık recovery bölümü gözüküyor sadece. yönetimsel araçlarda diğer kısımları görebiliyorum ancak erişime kapalı. içinde önemli belgelerim mevcut bu yüzden garantiye göndermeden belgelerimi kurtarmak istiyorum. hatta içine bir 320 gb alıp bu diski dosyalar kurtulana kadar tutmak istiyorum daha sonra garantiye yollayabilirim. diski gözden çıkardım içindekiler önemli benim için. diğer bölümlere erişip belgelerimi nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

ozi54

3 Ağustos 2008; 16:47:07 

sm arkadaslar.ben asus f3 sc 220 kullanıyorum.bu ekran kartı wirelens gibi güncellemeleri nasıl yapıyoruz.sag alt kösede asus live update var (pil gösteregesinin yanında)onu çalısıtırabiliyor musunuz? cevabınızı merakla bekliyorum

en karanlık gecede bile bir yıldız vardır
showel

3 Ağustos 2008; 22:04:48 

arkadaşlar aygıt yöneticisinde bluetooth peripheral device hatası veriyor.bunu nasıl düzeltebilirim.yardım edin lütfen

atlantıc

5 Ağustos 2008; 2:47:53 

slm arkadaslar bende de asusu lap top var ama sevıse gıtıııı ve bende yapapn bı hata var dı gene aynı soyle bı hata var bende lap topu actıgımda sıyah ekranda ccc.exe dıye bısey cıkııyor ve vıstayı masa ustunu acamıyor kapanıyor ve ben tekrar acıyorum bunun ıcıın ne yapammam gerekıyoo bana yardımcu olursanız sevırınım cunku yarın bılgısayarımı servıse gonderecem yada bakackaklar artık sorun neyse

husam74

8 Ağustos 2008; 23:32:07