Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ENtoBis

5 Nisan 2008; 15:33:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bene f3sr200dr var arkadaşım 2 gb ram ekran kartıda atı hd2400 call of duty4 sorunsuz çalışıyor ama fifayı bilmem.

tekno2007

5 Nisan 2008; 17:22:41 

pes 2008 sorunuz çalışıyo fıfa 2008 rahat çalıştırır hiç düşünmene gerek yok

crysis ve tim short oyunun çalıştrmış bir leptop bu

bencn17

6 Nisan 2008; 12:17:30 

denenm amaclı carbonu hıghda ekran cozunurlugu en ustte rain parlaklık hersey en fullde sorunsuz tek takılma olmadan oynadım bnm pc 1 gb ram var ama xp yukledım bu perfomnsı ole aldım cok memnunm vıstada denemedım...

ENtoBis

7 Nisan 2008; 9:54:23 

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

pes 2008 sorunuz çalışıyo fıfa 2008 rahat çalıştırır hiç düşünmene gerek yok

crysis ve tim short oyunun çalıştrmış bir leptop bu

Arkadaşlar beni pc 2gb ram. Call of Duty4 sorunusuz çalışıyordu. Dün Crysis Türkçe yükledim ama oyun çok donuyor oynayamıyorum neden acaba bi yardımcı olun lütfen..

serdarkocaoglu

9 Nisan 2008; 15:06:16 

hiç crysis oynadınız mı
kaldırmıyor adi alet :) daha önce eleştirmiş bu aleti bi sebep daha çıktı
bu arada ram 2gb

selimhun

10 Nisan 2008; 2:13:42 

Bazı oyunlaraki ve video uygulamalarındaki donma ....takılma sorunlarını gidermek için ATI nin 28.3.2004 tarihinde yayınladığı hotfix sürücü.

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=33033

-Vista 32 bit i seçin
-Yükleyin
-Daha sonra driverheaven.net den ''Mobility Modder'' aracını kullanarak modlayın.(modify)
-Modlanmış sürücüye dönün..setup.exe yi çalıştırıp ...yükleyin...yükleme raporunu görün /ya da/ekran kartınızın sürücü numara ve tarihinin değiştiğini aygıt yöneticisinden kontrol edin.

Hayırlı olsun....

Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
ENtoBis

11 Nisan 2008; 0:42:06 

Selimhun teşekkür ederim ekran kartı güncellememi yaptım başarıyla. Sürücü tarihi: 26.03.2008 Sürücü Sürümü: 8.471.1.1000

Son Windows Deneyimi Dizini Temel Puanlarım

Ayrıca sanırım önceden Norton ile ilgili bir soru sormuşsunuz. Ben aldığımda Nortanı kullanmadım daha dogrusu aldığımdan beri hiç antivürüs programı kullanmadım hiçbir sorunda yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENtoBis -- 11 Nisan 2008; 0:44:39 >

tekno2007

11 Nisan 2008; 9:20:43 

ekran kartını 256m b çaıkaramıyozmu rem mim şuan 3 gb rem var ama haal 128 görüyo işletim sistemide vista

tekno2007

11 Nisan 2008; 10:19:03 

selimhun kardeş bu 'Mobility Modder' ati nin hotfix driverini yükledim ama yüklemeyi ben drek indirdiğin dosyadan tam yüklemdi 10 15 saniyede bititrdi bende c den ati klasörüen gidip ordan yükledim 94 mb lık bir yer kaplıyo idi neyseondan yükjlendi şaırdım tabi reset attım açıldı sürücü yenielndi daah sonra

bu Mobility Modder prosunu indirip çalıştırdım am brobser kısmından hangi dosyayı çeşip modife yazcapımızı yazmaşın ben atı klasörünü seçip yaptım yab rtraftada sconds kısmanda ara ar yapıyorum bi ilk başat 26 yazıyo bi 18 oldu bi 15 b i14 bunalr neyi ifade ediyo dıslabla kısmını secip veya kaldırdığımda reste atırıyo pc ye bunu tam açıklama yaprmısn şub ki vista puanım ise şöyel oldu

sitemimde orjınal satım dışında 2 gb rem taktırdım (3gb oldu ) tek vista kurulu gene

ENtoBis kardeş en düşük 3.8 alırken ben nasıl oluyo 3.5 alıyorum hayretbişey şaşırdım yoksa ben tam modifiye yapamadınmı

Ekteki dosya (1)

selimhun

11 Nisan 2008; 10:30:04 

quote:

Orjinalden alıntı: ENtoBis

Selimhun teşekkür ederim ekran kartı güncellememi yaptım başarıyla. Sürücü tarihi: 26.03.2008 Sürücü Sürümü: 8.471.1.1000

Son Windows Deneyimi Dizini Temel Puanlarım

Ayrıca sanırım önceden Norton ile ilgili bir soru sormuşsunuz. Ben aldığımda Nortanı kullanmadım daha dogrusu aldığımdan beri hiç antivürüs programı kullanmadım hiçbir sorunda yaşamadım.

Entobis gle gle kullan.

Bu arada .....görüntü puanların benim de dikkatimi çekti 3.8 ve 4.4 . Ben de güncellenmiş ATI 2400 sürücüsü kullanıyorum ...ama...puanlarım 3.5 ve 3.8 .....Bu Vista puanlaması hiç de mantıklı değil ama...yine de sorayım....Sen bu puanları almak için özel bişey yaptın mı ????Ekran kartın HD 2400 mü ?????:):):)!!!!!!

NOT: Sürücüyü güncelledikten sonra Vista puanını da güncelledim....Değişmedi.....

Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
serkan0640

11 Nisan 2008; 11:40:26 

arkadaşlar benim dvd romu kullanamıyorum sistem aygıtlarında üzerinde ünlem işareti var bunun bi sürücüsü falan varmı nasıl halledebiliriz.

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

ENtoBis

11 Nisan 2008; 13:46:00 

Selimhun evet ekran kartım ATI HD2400 başka hiçbirşey yapmadım. Sadece o hotfixi yükledim bide bios güncellemesi yaptım 209 o da başkada bişey yapmadım bende nedenini tam analayamadım.

Serkan0640 arkadaşım laptopla gelen bi cd var içinde sürücüler var orada bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENtoBis -- 11 Nisan 2008; 13:49:18 >

serkan0640

11 Nisan 2008; 14:31:56 

ENtoBis dvd çalışsa dvd bilgisayarımın içinde görünmüyor c görünüyordu d görünüyordu ama sistem geri yükleme yaptım da düzeldi şimdi bir sorun yok ama kutu içerinğinde olan nero cd si kurulmuyor hata verip kapanıyor.

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

tekno2007

11 Nisan 2008; 15:04:08 

ENtoBis 3.8 puan alamsı beni de baya şaşırttı acaba ENtoBis sen ekran kartını silip daha sonramı kurdun bu topicte verilen liklteki yamalrı bide şu modifiye yapma prosu sunda nasıl yaotın browser kısmında c den atı dosyasından hangi dosyaya seçip yaptın açıklarmıısn bizde yapalım vede 3. 8 alalım dimi

şuan benim en yüksek puan alan rem alıyo 5.3 nasıl yapcaz da genel 3.8 alcaz puan olarak ENtoBis gibi

aşağıdaki puan benim pc ait rem ise 3 gb

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 11 Nisan 2008; 15:05:41 >

ENtoBis

11 Nisan 2008; 15:20:38