denenm amaclı carbonu hıghda ekran cozunurlugu en ustte rain parlaklık hersey en fullde sorunsuz tek takılma olmadan oynadım bnm pc 1 gb ram var ama xp yukledım bu perfomnsı ole aldım cok memnunm vıstada denemedım...
pes 2008 sorunuz çalışıyo fıfa 2008 rahat çalıştırır hiç düşünmene gerek yok
crysis ve tim short oyunun çalıştrmış bir leptop bu
Arkadaşlar beni pc 2gb ram. Call of Duty4 sorunusuz çalışıyordu. Dün Crysis Türkçe yükledim ama oyun çok donuyor oynayamıyorum neden acaba bi yardımcı olun lütfen..
-Vista 32 bit i seçin -Yükleyin -Daha sonra driverheaven.net den ''Mobility Modder'' aracını kullanarak modlayın.(modify) -Modlanmış sürücüye dönün..setup.exe yi çalıştırıp ...yükleyin...yükleme raporunu görün /ya da/ekran kartınızın sürücü numara ve tarihinin değiştiğini aygıt yöneticisinden kontrol edin.
Ayrıca sanırım önceden Norton ile ilgili bir soru sormuşsunuz. Ben aldığımda Nortanı kullanmadım daha dogrusu aldığımdan beri hiç antivürüs programı kullanmadım hiçbir sorunda yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENtoBis -- 11 Nisan 2008; 0:44:39 >
selimhun kardeş bu 'Mobility Modder' ati nin hotfix driverini yükledim ama yüklemeyi ben drek indirdiğin dosyadan tam yüklemdi 10 15 saniyede bititrdi bende c den ati klasörüen gidip ordan yükledim 94 mb lık bir yer kaplıyo idi neyseondan yükjlendi şaırdım tabi reset attım açıldı sürücü yenielndi daah sonra
bu Mobility Modder prosunu indirip çalıştırdım am brobser kısmından hangi dosyayı çeşip modife yazcapımızı yazmaşın ben atı klasörünü seçip yaptım yab rtraftada sconds kısmanda ara ar yapıyorum bi ilk başat 26 yazıyo bi 18 oldu bi 15 b i14 bunalr neyi ifade ediyo dıslabla kısmını secip veya kaldırdığımda reste atırıyo pc ye bunu tam açıklama yaprmısn şub ki vista puanım ise şöyel oldu
sitemimde orjınal satım dışında 2 gb rem taktırdım (3gb oldu ) tek vista kurulu gene
ENtoBis kardeş en düşük 3.8 alırken ben nasıl oluyo 3.5 alıyorum hayretbişey şaşırdım yoksa ben tam modifiye yapamadınmı
Ayrıca sanırım önceden Norton ile ilgili bir soru sormuşsunuz. Ben aldığımda Nortanı kullanmadım daha dogrusu aldığımdan beri hiç antivürüs programı kullanmadım hiçbir sorunda yaşamadım.
Entobis gle gle kullan.
Bu arada .....görüntü puanların benim de dikkatimi çekti 3.8 ve 4.4 . Ben de güncellenmiş ATI 2400 sürücüsü kullanıyorum ...ama...puanlarım 3.5 ve 3.8 .....Bu Vista puanlaması hiç de mantıklı değil ama...yine de sorayım....Sen bu puanları almak için özel bişey yaptın mı ????Ekran kartın HD 2400 mü ?????:):):)!!!!!!
NOT: Sürücüyü güncelledikten sonra Vista puanını da güncelledim....Değişmedi.....
Selimhun evet ekran kartım ATI HD2400 başka hiçbirşey yapmadım. Sadece o hotfixi yükledim bide bios güncellemesi yaptım 209 o da başkada bişey yapmadım bende nedenini tam analayamadım.
Serkan0640 arkadaşım laptopla gelen bi cd var içinde sürücüler var orada bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENtoBis -- 11 Nisan 2008; 13:49:18 >
ENtoBis dvd çalışsa dvd bilgisayarımın içinde görünmüyor c görünüyordu d görünüyordu ama sistem geri yükleme yaptım da düzeldi şimdi bir sorun yok ama kutu içerinğinde olan nero cd si kurulmuyor hata verip kapanıyor.
ENtoBis 3.8 puan alamsı beni de baya şaşırttı acaba ENtoBis sen ekran kartını silip daha sonramı kurdun bu topicte verilen liklteki yamalrı bide şu modifiye yapma prosu sunda nasıl yaotın browser kısmında c den atı dosyasından hangi dosyaya seçip yaptın açıklarmıısn bizde yapalım vede 3. 8 alalım dimi
şuan benim en yüksek puan alan rem alıyo 5.3 nasıl yapcaz da genel 3.8 alcaz puan olarak ENtoBis gibi
Geçenlerde aygıt yöneticisinden ekran kartının son güncellemelerini al dedim ondan sonra ekran kartını görmedi. Bende kutu içinde bulunan sürücü cdsinden ekran kartını tekrar yükledim sonrada bu hotfix başka bişe yapmadım. Tabiki anlatabilirim. İlkönce hotfixi indiriyoruz. Daha sonra ''Mobility Modder'' indirip dosyayı açıyoruz. Yanlız ben ek olarak ''Mobility Modder'' indirirken altta MSXML 4.0 diye bişey var indirip onuda yükledim. Nasıl yaptıgıma gelince. Hotfixi indirip setupı çalıştırın. Sonra ''Mobility Modder'' ve MSXML 4.0 ı indirin. ''Mobility Modder'' i zipten çıkarın. Broesera C>ATI>SUPPORT>hotfix_vista32_8-471-1-1-080324b-61161 seçin. Sonra modifiye edin. Modifiye işleminden sonra hotfix dosyasından setupı çalıştırın bu kadar. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. entobis@hotmail.com ekleyin görüşelim.
MSXML 4.0 kurup denedim geen aynı oldu 3.5 puan aldım ne iş anlamdım gititi acaba ekran kartını silip tekrarmı kursam bu yeni driverle
bide bu c duran hotfix_vista32_8-471-1-1-080324b-61161 dosyasını silsek olurmu sadece setup değilmi yani ekran kartının dosyalroı proğram fileste oluyo hotfix_vista32_8-471-1-1-080324b-61161 92 mb bir yer kaplıyo sürücü 42 mb nasıl oluyo 94 mb oluyo c deki setup anlamış değilim bunuda silsek birşey olurmu ekran kartıan sanırm olmaz ama