peki fark olurmu 1 gb alsam taksam 2 taksam daah çok alırım perfermans perfermns yaralrına bakıyorum rem kulanmı 670 mb altın düşmüyo işlemci ise % 4 fialn 1 gb rem hiç bir uygulam açmadan kulandığı rem 650 mb
2 gm alsam mı acab daah performns mı alırım
bide birşey daah sorcam ekran kartı 338 toplam diyo nette o nasıl oluyo 128 mb paylaşımsız ( 338 mb) toplam mb diyo selimhur
ben bu nlailgili rem yükseltince ekran kartın mb yükseliyormuş avababzim atı 128 hd x2400 nm 128 den 256 veya yazdığı gibi 338 mb çıkarmı rem atıp vss ü
beyler bende birşey sorucam, acaba pc ile birlikte gelen tv kablosunu takarak televizyonun görüntüsünü bil.a alabilyor muyuz? yani herhangi bir programı kaydedebiliyormuyuz? ben bi yerinde tv kayıt diye bişi gördüm ama ,birde tv a uzansın diye ne arakablosu almamız gerekiyor?
lovemark svideo dediğim o tv çıkış oluyo leptopa görüntü vermessin sadece leptoptaki görüntüyü tv aktarırısın tani lcd tv var ise drek vga çıkışından ver net vede pürüssüz görüntü verirsin
peki işlemci değişebiliyomu biliyorsunuz asus f3sr modelinde t7250 işlemci var örneğin t7700 veya t7800 işlemci takılabilirmi ve taksak bile en yüksek ne kadar destekler işlemci olarak f3sr modeli
hatta asusun bi mıdelinde t9800 vardı nette görmüştüm
laptopu kurcalarken tv kayıt falan gördüm kayıt edebiliyor sandım ama yokmudur bunun bşir yolu yordamı:) tv kartı mı olması lazım? nasıl olabilir?çok saolasın cvp için
arkadaşlar lap topumun ram ini yükseltmek istiyorum. en fazla ne kadar yükseltebilirim ? bana ne kadara mal olur ? cihaza bir zararı dokunurmu ? ekran kartını değiştirme veya yükseltme şansımız varmı ? selimhun güncellemeyi yaptım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum. Yardımların için çok teşekkür ederim
-Denetim Masası -Sistem -sol üst köşede- Aygıt Yöneticisi -Görüntü Aygıtları- ATI RADEON HD 2400 -Sürücü.....Burada sürücü tarihi olarak 25.2.2008 sürücü sürümü olarak da 8.471.0.0 görüyorsan ...işlem tamamdır.
selimhun dediklerini yaptım ve senin de söylediğin gibi güncelleme tarihi 2008 şubat ayı oldu.
ram taktırdığım veya takdığım zaman cihaz garanti kapsamından çıkıyormu. bana aksaray-eminönü-çapa civarında veya buralara yakın ram yükseltme işlemi yaptırabileceğim satın alabileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz.
İşlem tamamdır o zaman ...Hayırlı olsun...Bu arada Vista puanını yeniden hesaplarsan .....biraz yükseldiğini görürsün....
Ben Anadolu yakasında oturuyorum ...O civarları pek bilmiyorum. Ama ..cihazı aldığın yer... mesela.. takabilir.Vatan Bilgisyar/Teknosa/Bimeks hem satın alabilirsin.... hem de taktırabilirsin ...Çok basit aslında ..ama...insanın hiç yapmadığı ....ilk defa yapacağı her iş zordur...Biliyorsun PC 2 5300 RAM....667 mhz...1 ya da 2 GB ...
Ram takılması cihazı bozmamak koşulu ile ..garantiyi etkilemiyor...Bu ifadeyi..... ram ilavesi ve garanti konusunu sorduğumda ...Asus söylemişti.
ya arkadaşlar bir kez daha sormuştum ama cevap gelmedi .ben youtube veya başka bi video paylaşım sitesinde videoyu tam ekran yapınca çaprazlama iki ayrı renk görünüyor sadece başka bir şey görümüyor.nasıl başedebeliriz bu sorunla
sana katılıyorum aynı olay bendede oluyo acaba neden oluyo anlamış değilim bu sorun başkasında olan varmı veya olayı çzöne
bide asus f3sr işlemcisinide değiştirebiliyormuyuz değiştirdik farzadelim en yüksek ne kadar işelmci takabiliriz örnek t7700 t 7800 gibi
Aynı sorunu LG E 500 Gurubunda da yazmışlar. Bunun bilgisyar ya da ekran kartı ile alakası yok .Flash Player dan kaynaklanıyor. Flash Player ın ayarları ya da özellikleri ile uğraşırsanız belki düzelir.
merhaba arkadaşlar,bnde bir asus F3SR kullanıcısıym :) bi sorunum vardı,burda yapılan işlemleri denesem de pek işe yaramadı.Laptobumu kapatıyorum ama power ışıgı yanıyor hala ve fan çalışıyor.ama ekran kapalı konumda..snra power tuşuna 10 saniye basıyorum anca kapanıyor fanlar ve power ışıgı.bn böyle kapatmak istemiyorum sonçta..ayrıca uyku ve kilit modlarına aldıgım zmn,enter'a basınca windowsa geri döndürmem gerekirken yine aynı durum oluyor.Pc açılmıyor ama fanlar we ışık açık oluyor.yine power tuşuna basıp pcyi komple kapatım öle dönebiliyorum wndowsa.kısacası uyku moduna alamıyorm. yardmcı olabilirseniz çok sewinirm