Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
superfone-9080 çift simli tel.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> superfone-9080 çift simli tel. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karakurt70

1 Kasım 2007; 21:15:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çift Sim kartı tek telefonda buluşturan bir model olan Superfone SF-9080'i CeBIT 2007'de görüntülendi. Büyük bir dokunmatik ekrana sahip telefonda bununla birlikte ekranın altındaki sabit dokunmatik simgeler SMS gibi servislere hızlı erişim için kullanılabiliyor. Telefonun nümerik tuş takımının üzerinde yer alan "A" ve "B" tuşları hangi hattan arama yapılmak isteniyorsa seçim imkanı tanıyor. Ayrıca mesaj göndermeden önce de Sim1, Sim2 şeklinde ayrılan menü seçeneğiyle hangi Sim kart ile SMS göndermek istiyorsanız seçiyorsunuz.

Superfone SF-9080 Özellikler:

- İki Sim kart aynı anda kullanılabilir (arama ve mesaj işlemlerinde Sim kart seçimi yapılıyor)
- Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, SMS
- 2 Megapiksel kamera ve Webcam olarak kullanabilme
- Dokunmatik ekran ve el yazısı tanıma özelliği
- Mp3 ve Mp4 çalar
- 262k renkli ekran
- 3D Çevresel (Surround) Ses Sistemi
- microSD kart yuvası
- 84 gram ağırlık

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakurt70 -- 2 Kasım 2007; 18:16:41 >

kenan
karakurt70

1 Kasım 2007; 21:21:52 

ben çift sim destekli tellerden almak istiyorum bunlar sırasıyla marka olarak benim bildiklerim 1.superfone 2.general mobile 3.raks 4.ng 600 5.piranha 6.verson bunlardan hangisini tercih edemiyorum bilen veya kullanan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirse çok iyi olur şimdiden tşk. ederim...

kenan
papilus

1 Kasım 2007; 23:09:16 

raksın modelini inceledim. yaklaşık bir haftadır bu konuda araştırma yapıyorum. raks çok kaba ve ekran oldukça yetersiz geliyor. iki telefon kullanmak daha iyi. general mobile ile ilgili hangi siteye gitsem nerde elime telefonu alsam kullanımı oldukça yetersiz.

pirahna için yorumlar gayet olumlu olmasına rağmen bir kesim bu telefonun ebatlarının oldukça büyük olmasından şikayetci. birde kamera konusuna takılanlar var. tabi... onuda yetersiz buluyorlar.

ben bu aralar superfone üzeründe yoğunlaştım 90 gr civarındaki ağırlığı ve ebatları gayet iyi görünüyor. henüz telegonun gerceğini inceleme sansıl olmadı ama gayet cazip...

nokia pirizma isimli bir modeliyle yakında piyasaya girecek ama abim telefonu gürdüğünü ve olagan dışı büyük olduğunu söyledi...

saygılarımla

Acer aspire 5024 Amd turion 64 1,8 Ghz 100 GB HD, 512 DDR ram Cord M200 Elektrogitar, Yamaha fg400a Elektroakustik, Korg AX 1500 G tonework pedal, Creative prodikey DM klavye,
karakurt70

2 Kasım 2007; 19:58:30 

yok kardeşim ben 2 tel. kullanamam...

kenan
mymobile

2 Kasım 2007; 20:00:24 

zen, anycool, phonix, elitex felan var çift hatlı

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
papilus

3 Kasım 2007; 9:37:17 

peki bu saydığın markalar ve diğer markalar arasında bir tercih yaparsan...

senin tavsiyen ne olur...
bu ürünleri getiren firmalar kim.. yada ne kadar güvenilir...

çif hatlı telefonlar burada var..

http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=12712

drv-w52

verson

phonix

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papilus -- 3 Kasım 2007; 9:41:49 >

Acer aspire 5024 Amd turion 64 1,8 Ghz 100 GB HD, 512 DDR ram Cord M200 Elektrogitar, Yamaha fg400a Elektroakustik, Korg AX 1500 G tonework pedal, Creative prodikey DM klavye,
karakurt70

3 Kasım 2007; 9:46:55 

benim tercihim superfone diğer marka teller beni tatmin etmedi.....

kenan
papilus

5 Kasım 2007; 8:51:08 

superfone u dün inceleme fırsatı buldum... fiyat 550 diyorlar ve peşin 530 a bırakırız dediler.. ekran kalitesi ve ağırlığı gerçekten güzel... fakat hoşuma gitmeyen özelliği menü açıldığında ekranın daha kaliyesiz görünmesi ve üzerinde bulunan işlev tuşlarının düşündüğünüz gibi çalışmaması oldu...

solda yazam menü ye olaşmak için ok tuşunu rehbere ulaşmak için ise yes tuşunu kullanıyorsun...

yapmış olduğun son aramaları yes tuşu ile görmeyi beklerken a ve b tuşları o hat ile yapmış olduğun son aramaları görmek için kullanıyorsun.

şahsi beklentim yes tuşu ile en son yaptığın tüm aramaları isim kenararında a b şeklinde açıklama ile görmek olurdu....

lafı fazla uzatmadan superfone sf-9080 benim kanaatimce 10 üzerinden menü ekran vekullanım kolaylığı negatif olmak üzere 7 alır....

karakurt70

11 Kasım 2007; 0:20:26 

arkadaşlar ben kendim sormuştum hangi teli alacam diye kimseden detaylı cevap alamadım süperfoneyide yakından inceleyemedim.bir haftadaır ng600 mobile diye tel aldım kullanıyorum kamera hariç tüm özellikleri fena değil ben gayet memenunum......

kenan
vetman

23 Kasım 2007; 2:51:04 

T915 (superfone-9080)

http://www.telsda.com/ProductView.asp?id=180

108mm×49mm×17mm

80-150
120-200
176×BGR×220dots

İşte size orjinal superfone 9080 sitedeki resimler burada satılanın aynısı sadece orada çalışma şebekeleri farklı

vetman

23 Kasım 2007; 2:54:29 

www.ereyon.com.tr

sitesinde

Superfone SF-9080 Çift Hatlı Cep Telefonu (Stoktan Teslim)

Havale İndirimli: 440,24 YTL

bilginiz olsun
Qantas

26 Kasım 2007; 12:20:48 

superfone için şarj süresinin çok yetersiz olduğuna dair yorumlar var.1gün gittigi söyleniyor.

samsungun yakında d880 modeli çıkacak.kızaklı ve çift hatlı ama tabii daha pahalı olacak....

dh-kemalistler birliği
kartal3457

9 Aralık 2007; 17:31:41 

evet şarj 1 gün gidiyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
nervium

9 Aralık 2007; 18:19:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

superfone için şarj süresinin çok yetersiz olduğuna dair yorumlar var.1gün gittigi söyleniyor.

samsungun yakında d880 modeli çıkacak.kızaklı ve çift hatlı ama tabii daha pahalı olacak....

bende samsung d880 ve sonrası modelleri bekliyorum.d900 özelliklerinde ve boyutunda (biraz daha kalını) olacak.se ve nokia da karşı saldırıya geçecektir eminim.

absoposi

25 Ocak 2008; 14:58:19 

Superfone 9080'in ürün inceleme videosu bulunmakta:
http://www.youtube.com/watch?v=1YzdYGbuqiI

Tüm meraklılar için, 1 ay kullandıktan sonra hazırladım.