Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Mayıs 2010; 7:50:47 >

Müşterisiz meta zayidir
  • ARKADASLAR BU KASALRIN BIRI SUANDA CALISIR SISTEMIMDE VE TESTTE PALIT 8800ULTRA VE 4 AFDET HDD VAR KASANIN NORMAL OLAN DEGERLERINDE ESKI KASAMDA KI DEGFERLER ARASINDA UCURUM VAR HAVA SURKULASYONU COK IYI AYARLANMIS OLMASI KASALRIN SOGUK TUTMASINI SAGLIYO VE NEKADAR KASA KAPAKLARINI SIKI TUTARSANIZ OKADAR HAVAYLA FIZIKI TEMAS SAGLIYO BILESENLER RUZGAR ILE

BENCE BU FIYATA BU PERFORMANS KACIRILMAZ SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

@reyta arkadaşımla birlikte 3 kişi hazır. son 2 kişi lazım.

hayırlısı kısmet
    SORUNSUZ ALIŞ VERİŞLERİM : viper37 - mazhar - shanke - cenkkaptan - bilalkonc - alişeker - krizantem - --Gan-g-ster-- - Noxco - $idikli - garuda - enisbrk - trusen - taksoyy - whamx - karayeel - adalizebey - cadiguzel - örümcek3511 - LostDevil - turbulence42 - hakansarul - @uiKSilveR - ozzyville - zoece - mscsi x 2 - Alfredo - xound - Şahinabi - sertach_khan - firstbuddy78 - Kef14 - SIKILHAN x 2 - Muptela - darkingfb - ayteck - djduke - plextor - polkerem - bombjack - omer_398

SORUNLU ALIŞVERİŞİM : o.gonul
  • güzel fiyat hayırlı satışlar
    darkseed,famosel,hyperactive,Akhelmet,cemali,Révølvér ,bugrascb,someone74,ozeta,Orgeneral_,cilginankarali,brtana,doktorhan,blue,
    signomis,p4ozgur,ersunakay,kadiryildiz84,Gündoğdu,tvardar,fathTR,ilhanathema,turkopol,deko1905,alperbaba,gorkemliaslan,arda1811,hellboy829829,Zaris,gokselay,milyondabir,mutercim,izomer,hiickimse,lyrazed,fis,Comantapeltu,bytepire,gladyo38,JeaLeusy OLUMSUZ: cesmealtilidenizci (UZAK DURUN,DOLANDIRICIDIR!)
  • 1)labrie
    2)reyta
    3)enoman
    4)cemtuna
    5)

Son 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 2 Kasım 2007; 16:13:43 >
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beklemedeyiz
    SORUNSUZ ALIŞ VERİŞLERİM : viper37 - mazhar - shanke - cenkkaptan - bilalkonc - alişeker - krizantem - --Gan-g-ster-- - Noxco - $idikli - garuda - enisbrk - trusen - taksoyy - whamx - karayeel - adalizebey - cadiguzel - örümcek3511 - LostDevil - turbulence42 - hakansarul - @uiKSilveR - ozzyville - zoece - mscsi x 2 - Alfredo - xound - Şahinabi - sertach_khan - firstbuddy78 - Kef14 - SIKILHAN x 2 - Muptela - darkingfb - ayteck - djduke - plextor - polkerem - bombjack - omer_398

• pm attım cevabına göre 1 adet alabilirim bende.

Orjinalden alıntı: cemtuna

pm attım cevabına göre 1 adet alabilirim bende.

Cevaplandı.

Daha önce sattığım hasarlı kasalarla karıştırmayın arkadaşlar. Bunlar hasarsız. Sadece vitrin de sergilenmiş, vitrin ürünü.

1)labrie
    2)reyta
    3)enoman
    4)
    5)

listede sıralamayı şu şekilde değiştirebilirsin:

1)labrie
    2)reyta
    3)enoman
    4)cemtuna
    5)

• az kaldı hadi
    quote:

Orjinalden alıntı: reyta

ha gayret
    signomis,p4ozgur,ersunakay,kadiryildiz84,Gündoğdu,tvardar,fathTR,ilhanathema,turkopol,deko1905,alperbaba,gorkemliaslan,arda1811,hellboy829829,Zaris,gokselay,milyondabir,mutercim,izomer,hiickimse,lyrazed,fis,Comantapeltu,bytepire,gladyo38,JeaLeusy OLUMSUZ: cesmealtilidenizci (UZAK DURUN,DOLANDIRICIDIR!)
  • tamam demişsim pm de ama engellenen üyeler falan var son durum nedir?

ben bunu istiyorum bu arada:

silinebilir..

quote:

Orjinalden alıntı: cemtuna

tamam demişsim pm de ama engellenen üyeler falan var son durum nedir?

ben bunu istiyorum bu arada:

silinebilir..

• Evet enoman arkadaşımız hariç herkes ödemesini yaptı. Kendisi forumdan uzaklaştırma almış ama ben dışarıdan ulaşıtım. En kısa zamanda ödeme yapmasını bekliyoruz. Yada yerine gelebilecek 1 kişi ile grup yine tamamlanmış olacak.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.