Bildirim
250 GB SAMSUNG SATA2 DİSK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
aldım = ) _____________________________ -
Arşiv amaçlı kullandığım için fazla kullanılmadı arkadaşlar. Windows çoğunlukla diğer diskimde kurulu. Bu yedek disk konumunda kaldı sürekli.
satılmadı mı? durum ne
pm attım okunmamış henüz_____________________________ Ne güzel komşumuzdun sen || Fahriye abla
ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Orgeneral_
Arşiv amaçlı kullandığım için fazla kullanılmadı arkadaşlar. Windows çoğunlukla diğer diskimde kurulu. Bu yedek disk konumunda kaldı sürekli.
Özür dilerim, pm ikazı gelmediği için ne sissil'in ne de seninkini görmedim. Bu diskten elimde 2 adet var diğeride arena garantili. Onuda satabilirim. İsteyene. 1disk için sissil arkadaş aldım yazmış ona satıldı demektir bu.
_____________________________ -
1 Adet almamız mümkünmü acaba dostum..Pm atarmısın..
_____________________________ |OLDS| IcemanTURK
Aklıma gelen referanslarım,hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın:WinteR-Pixel-FuRrKaNn-ilhanathema-hiickimse-WeekendWarrior-öztin-Cevresahibi-Drekeskin.
Tavsiye etmediğim:
Psycho_grp Dikkat Edin !! http://forum.donanimhaber.com/m_84823104/f_//tm.htm#84823104 -
1. hdd yi sissil arkadaşa sattım. Diğerinin garanti durumunu üzerindeki seri numarasından kontrol edeceğiz. Ama hdd kasanın içinde, vakit bulupta söküp bakamadım henüz. duruma göre hiçkimse, mogola sırada bekliyor. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
Ok dostum.O arkadaşlar almazsa bana dönermisin.
Aklıma gelen referanslarım,hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın:WinteR-Pixel-FuRrKaNn-ilhanathema-hiickimse-WeekendWarrior-öztin-Cevresahibi-Drekeskin.
Tavsiye etmediğim:
Psycho_grp Dikkat Edin !! http://forum.donanimhaber.com/m_84823104/f_//tm.htm#84823104 -
250 HDD bulunmuştur.Orgeneral benim talep iptal.Saol..
Tavsiye etmediğim:
Psycho_grp Dikkat Edin !! http://forum.donanimhaber.com/m_84823104/f_//tm.htm#84823104
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler