Şimdi Ara

250 GB SAMSUNG SATA2 DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Model: SP2504C

21.07.2009 Yılına kadar garantili.

Fiyat: 70 Ytl. Pazarlıksız!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

250 GB SAMSUNG SATA2 DİSK

• aldım = )
    satılmadı mı? durum ne
    pm attım okunmamış henüz

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Arşiv amaçlı kullandığım için fazla kullanılmadı arkadaşlar. Windows çoğunlukla diğer diskimde kurulu. Bu yedek disk konumunda kaldı sürekli.

Özür dilerim, pm ikazı gelmediği için ne sissil'in ne de seninkini görmedim. Bu diskten elimde 2 adet var diğeride arena garantili. Onuda satabilirim. İsteyene. 1disk için sissil arkadaş aldım yazmış ona satıldı demektir bu.

Aklıma gelen referanslarım,hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın:WinteR-Pixel-FuRrKaNn-ilhanathema-hiickimse-WeekendWarrior-öztin-Cevresahibi-Drekeskin.
    Tavsiye etmediğim:
    Psycho_grp Dikkat Edin !! http://forum.donanimhaber.com/m_84823104/f_//tm.htm#84823104
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500gb ve 80 gb hdd
    17 yıl önce açıldı
    satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. hdd yi sissil arkadaşa sattım. Diğerinin garanti durumunu üzerindeki seri numarasından kontrol edeceğiz. Ama hdd kasanın içinde, vakit bulupta söküp bakamadım henüz. duruma göre hiçkimse, mogola sırada bekliyor.

Aklıma gelen referanslarım,hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın:WinteR-Pixel-FuRrKaNn-ilhanathema-hiickimse-WeekendWarrior-öztin-Cevresahibi-Drekeskin.
    Tavsiye etmediğim:
    Psycho_grp Dikkat Edin !! http://forum.donanimhaber.com/m_84823104/f_//tm.htm#84823104
  • 250 HDD bulunmuştur.Orgeneral benim talep iptal.Saol..

Tavsiye etmediğim:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.