Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.
Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor
sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...
Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.
Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor
sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...
cd çıktı benim kutudan
vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..
cd çıktı benim kutudan
vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..
dostum alısmakla alakalı degil tıklamasından tut tekerlegınden skaterlarına kadar tutmadım mouseu Tıklaması cokyavas seri seri mermi gonderemiyorum tekerlegi cok hassas dogru duzgun bunny yapılmıyor skaterlarında kayganlık 0 padden hasır husur ses gelıyor yandakı tuslar cok gevsek 115YTL buna verecegime G5 alırım sahsen ben rahat edemedim herkesin kendi bilecegi istir
bende bi kac haftadir kullaniorum dadindan yenmez bi mouse buyuklugune laf atanlar var rahatsiz edici bi buyuklugu yok aksine rahat ettiriyo her turlu:) dpi istediiniz 3 hizli tusa atayabilmeniz cok gusel isigi harika ozellikle g15 v2 nin yaninda harika duruyo itinayla tavsiye edilir
ASUS P5KE WiFi P35 - CPU C2D INTEL 2.66 GHz(E6750) - Power Cooler Master RP500 PCAP 500W PAS.PFC ATX 12V - 1024*2 Duallkit DDR2 1066Mhz CL5 OCZ 2 RPR 1066 2GK - MSI 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 1900MHZ GPU 660Mhz PCI-E 2.0 - 2 X 250 GB Seagate 7200 RPM SATA2 NCQ 16MB - LCD 22" ASUS VW222S BK 2 ms Wide - Logitech G 15 V2 - Logitech Rumblepad 2 - Logitech Force 3D Pro Joystick - Microsoft Sidewinder Mouse - Microsoft Sidewinder Direksiyon
dostum alısmakla alakalı degil tıklamasından tut tekerlegınden skaterlarına kadar tutmadım mouseu Tıklaması cokyavas seri seri mermi gonderemiyorum tekerlegi cok hassas dogru duzgun bunny yapılmıyor skaterlarında kayganlık 0 padden hasır husur ses gelıyor yandakı tuslar cok gevsek 115YTL buna verecegime G5 alırım sahsen ben rahat edemedim herkesin kendi bilecegi istir
valla görüşlerinin hiçbirine katılmıyorum zira bendeki sidewinder da sendeki problemler yok ayrıca tekerleği g5 e bin basar yandaki tuşlar gevşek de yine yanlış bir itham olmuş hem tuşlar üstüüste hem metal hem de tok bi tıklaması var o tuşların bence "alışkın" olmadığın için haksızlık ediyosun yine de g5 alabilirsin tabi sonra üzülme sidewinder ı vermeseydim diye