Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.
Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor
sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...
Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.
Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor
sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...
cd çıktı benim kutudan
vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..
cd çıktı benim kutudan
vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..
dostum alısmakla alakalı degil tıklamasından tut tekerlegınden skaterlarına kadar tutmadım mouseu Tıklaması cokyavas seri seri mermi gonderemiyorum tekerlegi cok hassas dogru duzgun bunny yapılmıyor skaterlarında kayganlık 0 padden hasır husur ses gelıyor yandakı tuslar cok gevsek 115YTL buna verecegime G5 alırım sahsen ben rahat edemedim herkesin kendi bilecegi istir