Arkadaşlar bu anakartı almayı düşünüyorum ama gigabyte'ın ds3, ds3r, ds3p, ds3t gibi modelleride var bunlar ne ifade ediyor? hangisi daha iyi? daha fazla para vermeye değermi? anakarttan pek anlamadığım için sizlere soruyorum teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammykunny -- 31 Ekim 2007; 23:53:30 >
Ds3L de raid özelliği yok.DS3P de crossfire desteği var.Yani sonuçta hepsi aynı kalitede bir kaç değişiklik var kartlarda raid le falan işin yoksa güzel seçim yapmışsın alabilirsin Ds3L yi
Sarabin adi kotuye cikmis, kendi hos, Hele bir guzelle icersen daha bir hos; Harammis sarap, olsun, bana gore hava hos: Hem, bana sorarsan, haram olan hersey hos. Ö.Hayyam
ben yeni aldım p35 ds3L ide çıkısı 1 tane var 1 tane de floppy var. tek dezavantajı obence bi de raid desteklemiyo tabiki. onun dışında ram 1033 destekler işlemci 1333 destekler.....v.b. bende q6600 var daha overclok yapömadım yapınca onu da soylerim.
Bende iyi bi işlemci alacam. E6750 ile Q6600 olabilir.... Bu kartla nasıl bi performans olur merak ediyorum... Tabi ram de önemli... 800 veya 1066 Mhz Dual olanlar hangisini almalı... 800 olanda 1066Mhz e oc ile kolayca ulaşılırmı? Tecrübesi olanları bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 1 Kasım 2007; 13:07:40 >
Arkadaşlar bu anakartı almayı düşünüyorum ama gigabyte'ın ds3, ds3r, ds3p, ds3t gibi modelleride var bunlar ne ifade ediyor? hangisi daha iyi? daha fazla para vermeye değermi? anakarttan pek anlamadığım için sizlere soruyorum teşekkürler...
gigabyte ds3t Diye bir modeli var mı arkadaşlar varsa bunun özelliği nedir?
gigabyte p35 ds3L bu anakartla 400 watt aopen kasayla a-data 800 mhz viitesta ramle Q6600 işlemciye ve deiğer bileşenlere voltaj vermeden 2400 defaulttan 3150 ye rahat çektim 266----350 fsb oldu Yanlız 350 yi geçemedim. (pci exp 100 hmz sabitledim) (tabiiki 3D mark 2003 3 tekrar yaptırıyorum 370 fsb ye çıktım ama stabil deil sistem) Yanlız bi problem var ramlerin çarpanı 2,5 eğer 2 olsa ramleri de kastırmayacak ve belki daha fazla voltajsız çıkabiliecem acaba bios updatei yapsam bu problem ortadan kalkar mı????
Özellikler Intel® Core# 2 çoklu-çekirdek ve yeni 45nm işlemci desteği Eşsiz sistem performansı için DDR2 1066 belleği destekler SATA 3Gb/s arabirim desteği Features Gigabit LAN connection Audi