Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BİM E GELECEK LCD

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: BİM E GELECEK LCD Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gt_one

10 Kasım 2007; 18:04:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla hepsiburada da satılan tv ile bimin 950 ytl ye verdiği tv tam olarak aynı değil. Bu tür kampanyalar için, aynı modelin daha ucuz maliyetli şekilleri imal ediliyor diye biliyorum. Yanılıyorsam konu hakkında kesin bilgiye sahip arkadaşlardan işin doğrusunu bilmek isterim.

efe01

10 Kasım 2007; 18:09:54 

tamamıyla aynısı.......arcelik-beko gibi....

Ado
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Kasım 2007; 18:39:57 

quote:

Orjinalden alıntı: mutklima

Sayın yöneticimiz ''Ado''

firmaya hakaret ayrı ürünü eleştirmek ayrı,arçelik ve vestelde artık insanların azar azar uyanmaya başladıgının ayrımına varsın.başkasının buldugu teknolojiyi ben buldumları bıraksın tıpkı replay tv,yada arçelik tek tuş teknolojileri komedisi gibi,14 dakika hızlı yıkamayı ben buldum gibi.

Bize sadece iyi olmayan yetersiz olan markaları yazıyoruzki bu dogrudur ,arçelikten sayın emrede kabul etmektedir bunu kendilerinin asla japon klimaları gibi olamayacagını ,bunu vestel ve arçelikte anlamışlardır ama yigitligi elden bırakmamaktadırlar

yurdumuzdaki bir çok alanda olduğu gibi elektrik konusundada sıkıntılarımız halen devam ediyor
tedaş sağolsun saatlerdir elektriksiziz o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın...

şimdi gelelim yukarıdaki cümleye ,bende anlattığınız şeylerin bir kısmına katıldığımı zaten daha önceki mesajlarımda dile getirmiştim,ama bu kadar vahim durumda değiliz diye inatla iddia ediyorum.halen aslında çok büyük bir önem arz eden servis hizmet kalitesi ile ilgili bana cevap vermiş değilsiniz,neden sony gibi mükemmel bir markanın alıcısı olarak televizyonum arıza yaptığında bir kaç gün beklemek zorunda kalıyorum mesela...herşeyimiz dört dörtlük olmayabilir ama en azından aksaklıkları gidermek daha kaliteliyi yakalamak için çaba sarfediyoruz,neden sony gibi bir firma kaliteyi yakalamış ve de zirvesine oturmuş konumdayken daha iyi servis hizmeti vermek için çabalamıyor...???...

bu arada hafta sonu olması dolayısıyla ve telekomun grevi halen bitmediği için evimden nete giremediğimden sizlere ancak pazartesi cevap verebileceğim.hepinize sevgi ve saygılar...
yedikeresekiz

10 Kasım 2007; 19:43:01 

manisaspor u başarılı olmayınca yüzüstü bırakan bir şirkete ben açıkçası güvenmem o yüzden şahsen herhangi bir ürününü almam

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
drmigren

10 Kasım 2007; 21:56:07 

MARKALI LCD TV KULLANAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM...arkadaşlar bende bu techwood marka lcd tv yi aldım.bim beğenmezseniz sıkıntı olmaz iade alırız deyince aldım.epeydir gezerken denk geldikçe lcd tv leri inceliyordum.görüntü kalitesi olarak 1500-1600 ytl lik lcd lerden açıkçası pek fark yok.ancak uydu alıcısından elde edilen görüntülerde insanlar basık,görüntü çok yayvan görünüyor gözüme(ayarlarda 16:9 iken)ayarı 4:3 yapınca durum düzeliyor ama bu seferde kenarlar siyah boşluk olup görüntü küçülüyor.diğer sinema ve 14:9 formatında ise yukarı ve aşagıdan görüntü eksiliyor.tüm bunlar markalı ürünlerde de aynı mı???? YANİ BU TÜM LCD TV LERİN BİR SORUNUMU?? bilgisi olan arkadaşlar lütfen üşenmesin cevap yazsın çünkü bu ürüne ait bir problemse hemen iade etcem.şimdiden teşekkürler...

bilimadam

10 Kasım 2007; 22:06:04 

normal tv yayını 4:3 tür. sen 16:9 kullanırsan illaki görüntüde o dediğin basıklık olacaktır. yani bütün lcdlerde aynı bi sorun değil.
ama kafaya takma bi süre sonra gözlerin alışır.
fakat başka bi durum var. o paraya o televizyonu alana kadar. 100-200 daha verip bi toshiba alabilirsin. çok daha kalitelidir. tabi karar senin

quote:

Orjinalden alıntı: drmigren

MARKALI LCD TV KULLANAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM...arkadaşlar bende bu techwood marka lcd tv yi aldım.bim beğenmezseniz sıkıntı olmaz iade alırız deyince aldım.epeydir gezerken denk geldikçe lcd tv leri inceliyordum.görüntü kalitesi olarak 1500-1600 ytl lik lcd lerden açıkçası pek fark yok.ancak uydu alıcısından elde edilen görüntülerde insanlar basık,görüntü çok yayvan görünüyor gözüme(ayarlarda 16:9 iken)ayarı 4:3 yapınca durum düzeliyor ama bu seferde kenarlar siyah boşluk olup görüntü küçülüyor.diğer sinema ve 14:9 formatında ise yukarı ve aşagıdan görüntü eksiliyor.tüm bunlar markalı ürünlerde de aynı mı???? YANİ BU TÜM LCD TV LERİN BİR SORUNUMU?? bilgisi olan arkadaşlar lütfen üşenmesin cevap yazsın çünkü bu ürüne ait bir problemse hemen iade etcem.şimdiden teşekkürler...

drmigren

10 Kasım 2007; 22:26:21 

teşekkür

JuneSUN

10 Kasım 2007; 23:56:12 

techwood marka lcd tvyı canı gonulden kutlar ve başarılarının devamını dılerım. 10 gun gıbı kısa surede adı şanı duyulmamış bır marka ıcın acılan topici 6000'e yakın kişi okumuş. ulkemıze markalı urunlerın en alt sevıyedekı gırıs urunlerını ve yıne markalı urunlerın avrupada pazar bulamayıp reyonlarda tozlanmaya bırakılmıs modellerını getırıp gunlerce reklam yapıp bızım ınsanlarımızı bırbırıne ezdıren bırbırıne kırdıran hırsız zorba ve gormemıs havası yaratıp tum dunyaya rezıl eden bazı kuruluslara zorlu holdıng bu markayla cevap vermıs kımsenın canı yanmamıs kımse bırbırını ezmemıs arbede olmamıs ve ısteyen ınsanlar ucuz lcd tv almıstır. ayrıca bımede tesekkurler. umarım benzer durumlar dıger marka kurulus ve uretıcılercede devam ettırılır.

SEG106 plazma,next 2000cıs,epson TW20,panasonıc bd10,pioneer VSX-415K,pioneer S-V230A-W,pioneer S-W90S,pioneer SE-M380,sony MDR-DS1000
jasd

11 Kasım 2007; 0:44:30 

quote:

Orjinalden alıntı: efe01

tamamıyla aynısı.......arcelik-beko gibi....

şöyle bir fark var;
VESTEL PIXELLENCE 32780 32'' HD READY LCD TELEVİZYON
Combfilter : 3D

Techwood LCD
Combfilter : 2D
demek ki tamamen aynı değilmiş

MuRaT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Kasım 2007; 1:58:12 

parlaklık yok gibi bişey inceleyen varmı tam bilemicemde bu rakam nasıl 1 lcd alınıroda meçhul ama bence üzerine ekleme yaparak daha uygun HD özellikli bişey alınabılır

alıp inceleyen varmı acaba bunu ...

Ne olduğunu bilmek kadar , ne olmadığınıda bilmek gerek ... l
yedikeresekiz

11 Kasım 2007; 11:30:18 

yani öyle bir abartıldı ki bu cihaz. aynı fiyatlara carrefour da firstline diye modeller yaptırıyor vestele. sonra ankara armada vestele giderseniz orada da vestelin abuk subuk isimlerle piyasaya sürdüğü 1000 ytl altı 32 inç lcd lerini bulabilirsiniz

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
baserkazan

11 Kasım 2007; 20:20:58 

Ya arkadaşlar bilmiyorum yanlışım var mı. fakat türk firmaları yerden yere vurmak yerine destek versek yabacı mallar yerine türk üretimine yapsak. Bu biraz geleceğe yönelik bir düşünce hem ilerde türk firmalarımızında AR-ge leri gelişir. Ben bu televizyonu aldım. Görüntü kalitesinde bir sorun yok. Özellikleri iyi düzeyde. Yurdum firması üretmiş helal olsun bu para onlara. Herhangibir ülke daha iyisini üretiyormuş umrumda değil yeter ki ülkem kazansız kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Saygılar.

Ado
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Kasım 2007; 9:04:02 

quote:

Orjinalden alıntı: baserkazan

Ya arkadaşlar bilmiyorum yanlışım var mı. fakat türk firmaları yerden yere vurmak yerine destek versek yabacı mallar yerine türk üretimine yapsak. Bu biraz geleceğe yönelik bir düşünce hem ilerde türk firmalarımızında AR-ge leri gelişir. Ben bu televizyonu aldım. Görüntü kalitesinde bir sorun yok. Özellikleri iyi düzeyde. Yurdum firması üretmiş helal olsun bu para onlara. Herhangibir ülke daha iyisini üretiyormuş umrumda değil yeter ki ülkem kazansız kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Saygılar.

herkese günaydın...
aman arkadaş sakın bu topicde ''vatan millet kazansın'' gibi söylemlerde bulunma
sakın bu ürün için de iyi deme.kızıyor bazı arkadaşlar...100 ytl fark vererek toshiba almayı tercih eden arkadaşlarımız var saygı duyuyoruz onlara.fakat ben 1587 ytl gibi gördüm o rakamı belki daha ucuzada vardır elbette ama 100-200 ytl fark nasıl oluyor anlamadım.bir arkadaş aslında doğru bir şeyede değinmiş.firstline tv leride hemen hemen bu rakamlara bulabilirsiniz.ayrıca hafta sou giderken sorduğum soruların cevabı halen gelmemiş.bu soruyu üçüncü keredir soruyorum ama neyse...
herkese iyi mesailer hayırlı günler haftalar dilerim...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
dyonizos

12 Kasım 2007; 13:41:07