www.symbiansigned.com adresinde bir hesaba ihtiyacınız var. Buraya üye olmak için hotmail gmail yahoo kullanamazsınız. Kendi domaininiz olması lazım.
burdan sonraki dökümanlar www.maxicep.com sitesinden Negative'nin hazırlamış olduğu "Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi" konusundan alıntıdır. Bilginize
Aklımızda olması gereken dosyalar 1- CSR dosyası, bunu program üretecek ( Aşağıda ekte ) 2- Csr dosyasını symbiansigned.com a ekledikten sonra, download ettigimiz ".Cer" dosyası.
PC Tarafında CSR Dosyası almak için Yapılacaklar
SignSis_Gui Programını Tanıyalım
IMEI numaranızı girdikten sonra, program herşeyi kendi halledecektir. Mouse u kullanmayın, size sonunda aşağıdaki ekranı gösterdiyse imei numaranız dogrudur ve işlem tamamdır !
Şimdi SymbianSigned.Com da yapmanız gerekenler
Evet meşhur .CER dosyamızı sonunda download edebildik ve masaütüne kaydettik (ben buraya kaydettim siz istediginiz yere kaydedebilirsiniz ancak yerini unutmayın)
Şimdi son aşama, Masaüstüne program kurulumundan sonra gelen SignSIS-GUI kısayoluna tıklayıp programı açın ve aşağıdaki talimatlara bakın, sadece Cer dosyasını ve sertifika yapacaginiz programı gösterin. Diğer verileri değiştirmeyin.
Vee Final. Artık sertifikalanmıs haldeki programı, Programda Output kısmında belirledigimiz konuma kaydetmis olduk.
Not .CER Dosyanızı symbiansigned.com' dan bir kere aldıktan sonra, artık telefonunuzun sertifikası o olacak, yani birdaha symbiansigned.com ile uraşmayacaksınız !
Başka bir programa sertifika işlemi uygulayacaksanız; Symbiansigned.com da yapılan işlemler 1 kere tekrarlanacak, ".cer"dosyası elimizin altında olacak ve sertifika yapacaginiz her programı artık aşağıdaki resimdeki işlemi tekrarlayarak yapacagiz. 10 sn sürmeyecek bile.
İlk .cer dosyasını alana kadar biraz uraştırıyor site olayları sadece
Buraya kadar olan anlatım Negative'e aittir. Kendisine bilgilendirme maili de yolladım kullandığıma dair. Sorun olmaz onun açısından umarım
Vay be gerçekten çok manyak. Ama bu sadece bir yükleme ile olabilir mi. Onun için algılayıcı gerekmiyor mu telefonun yan döndüğünü anlaması için. Bir ismi vardı ama unuttum. Ama gerçekten olabiliyorsa süper birşey.
ek bi alet gerekiyomu bilmiyorum ama sadece yazilimla oldugu soyleniyor, n95'in bu hareketi algilamasini saglayan sey ne onu bilemiyorum hic, cok ama cok cilgin yaaa
Normalde bu işlem için elektronikte ivme sensörü kullanılır. Yer çekimini ölçerek yönü tespit edebilirsiniz. Bunda da benzer bir olay var sanıyorum. Başka türlü olacağını sanmam.
Midgàrd'n da dediği gibi sensör vardır. N73'e uygulanamaz sanırım.