Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N95 ve rotateMe 2.0 (çok çılgın!!)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N95 ve rotateMe 2.0 (çok çılgın!!) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SEIKO

8 Kasım 2007; 21:24:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yes rotate me calısıyo hayırlı ugurlu olsun ama onemli olan nokmote

[img]http://img240.imageshack.us/my.php?image=537529parannsatnalamayaea9.gif[/img]
thunderbolt

8 Kasım 2007; 21:25:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Azimle kendimi üye yaptım en sonunda

nasıl yaptın dostum..gakgos dan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 8 Kasım 2007; 21:29:24 >

вiя яüуαу∂ı ƒαяzєт göя∂üкℓєяiмiz,вєη υηυттυм ѕєη∂є υηυт gözℓєяiм
Gokhan43

8 Kasım 2007; 21:35:50 

Allah allah signed yapıyorum ama hala süreşi geçmiş sertifika veya tel ayarları yanlış diyor alet ???

Edit : İşlem başarıyla tamamlanmıştır , emeği geçen herkese teşekkürler..

___

Gakgos'tan değil malesef başka kendime ait olup ta umuttuğum adresimden signed oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 8 Kasım 2007; 21:38:09 >

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
thunderbolt

8 Kasım 2007; 21:37:42 

quote:

Allah allah signed yapıyorum ama hala süreşi geçmiş sertifika veya tel ayarları yanlış diyor alet ???

uygulama yöneticisindeki çevrimiçi sertifika kontrol açık olsun bikaç sefer öyle dene olacaktır..hala yukarıdaki soruma cevap gelmedi?üyelik işlemini nasıl hallettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 8 Kasım 2007; 21:38:15 >

thunderbolt

8 Kasım 2007; 21:40:09 

quote:

Edit : İşlem başarıyla tamamlanmıştır , emeği geçen herkese teşekkürler..

___

Gakgos'tan değil malesef başka kendime ait olup ta umuttuğum adresimden signed oldum

dostum senin şu adresten birde bana üyelik yapabilirmisin sana zahmet?

xmurat

8 Kasım 2007; 21:40:48 

dur hocam yaw.. rotate me 2 halen lanse edilmiş bir program değilken bulduk koyduk.. Türkiye 1 Dünya 1... nokmote daha lafta var.. onuda buluruz... sonuçta bu programları yapan vatandaş aynı kişi.. benim daha çok kafama takılan olaysa.. rotate me 2 ayrı bir program nokmote ayrı.. bunlar hep ramden yiyiciler.. bu çocuk 30 dakikada rotateme2 yazmış acaba bilerekmi ayrı yapıyor programları ? niye 2'sini bir araya getirip tek program değilde ayrı ayrı.. bu zaten ram sorunu olan n95 için can sıkıcı olacaktır...

quote:

Orjinalden alıntı: SEIKO

yes rotate me calısıyo hayırlı ugurlu olsun ama onemli olan nokmote

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
Gokhan43

8 Kasım 2007; 21:43:37 

Yarın yardımcı olmaya çalışırım hepinize arkadaşlar kusura bakmayın ama Kurtlar Vadisi başllıyor

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
thunderbolt

8 Kasım 2007; 21:44:27 

quote:

Yarın yardımcı olmaya çalışırım hepinize arkadaşlar kusura bakmayın ama Kurtlar Vadisi başllıyor

teşekkürler sağol..

mbsahan

8 Kasım 2007; 21:45:22 

quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

site hiçbir mail adresini kabul etmiyor. en son gakgos.com dan aldım. mail adresini girince Registration from this email domain is not allowed. diye hata veriyor.

hocam sanırım signe sitesi bir mail uzantısından bir kaç kişiyi kabul ediyor. Ben bu işi şöyle yaptım.

Google da free mail diye arama yaptırıp buldugum mail uzantısını örnegin gakgos u "asdf@gakgos.com" mail adresim deyip aktiasyon kodu yollamasını istedim. site kabul edince gakgos.com a dönüp bir mail adrsi aldım. Bu defa esas mail adresimi siteye verip aktivasyon istedim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 22:10:32 >

Dyslexia

8 Kasım 2007; 21:47:23 

BEN Signed yapmama rağmen sertifika geçmiş diyor :/

sorun halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyslexia -- 8 Kasım 2007; 21:53:31 >

mbsahan

8 Kasım 2007; 22:09:05 

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
Kolay gelsin. https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 8 Kasım 2007; 22:15:30 >

qraff

8 Kasım 2007; 22:12:19 

Her seferinde bu hatayı alıyorumm..bunun nedeni ne olabilir ?

thunderbolt

8 Kasım 2007; 22:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)
Kolay gelsin. https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister tıkla ve email yazan yere sallama bir mail yaz ve ikinci ekran gelsin karşına orda mail adresini degistir aktivasyonu copy paste yap zorunlu kısımları doldur. Umarım işine yarar. sitede en alttaki resim içindeki karekterleri yazmazdan once kullanıcı sözlesmesine tıkla ve kabul ettim de. acalan pencere kapandıktan sonra karekterleri yaz ve devam et.

Not: Signed sitesinde xxxxx.csr dosyasını OPERA ile upload edip Sizin için olusan sertifikayı OPERA ile indirmeye calısınca opera xxxxx.cer olarak degil xxxxxx.htm olarak kaydediyor ve bu dosya işinize sertifika olarak yaramıyor.Sertifika Download işlemini İExplorer la yapmanızı tavsiye ederim.

teşekkürler dostum şimdi deniyorum..

yinegel

8 Kasım 2007; 22:18:03 

ya bu siteye kayıt olamıyorum superonline uzantılı email kabul etmiyor.

qraff

8 Kasım 2007; 22:18:55 

quote:

Orjinalden alıntı: yinegel

ya bu siteye kayıt olamıyorum superonline uzantılı email kabul etmiyor.

gakgos.com dan alınan üyeliği kabul ediyor

mbsahan

8 Kasım 2007; 22:38:30 

quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

thunderbolt

Hocam pm aldın ;)

teşekkürler dostum şimdi deniyorum..

Üye olabildin mi? Sonuç?

thunderbolt