Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N95 ve rotateMe 2.0 (çok çılgın!!)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N95 ve rotateMe 2.0 (çok çılgın!!) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:19:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Az sonra rotate me 2.0 programının unsigned versiyonunu signed yapıp n95'e yüklemeyi deneyeceğim.
Ayrıntılar burada. Takip edin

bekliyoruz

bu arada topu sektirebilirsiniz telefonu yukarı aşa sallayın.adım sayacı bu mantıkla çalışıyo. ben denedim topun çarpma sesine göre harbiden doğru sayıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Kasım 2007; 12:20:57 >

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
realcem

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:40:31 

quote:

Az sonra rotate me 2.0 programının unsigned versiyonunu signed yapıp n95'e yüklemeyi deneyeceğim.

Ben dün neler denedim yükleyemedim hadi sen başar bari bekliyoruz PHI buraya PHI buraya ooooooooOOOOOOOOoooo

Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.”
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:43:26 

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

Ben dün neler denedim yükleyemedim hadi sen başar bari bekliyoruz PHI buraya PHI buraya ooooooooOOOOOOOOoooo

Hem moving ball hem de rotate me 2.0'ı deneyeceğim şimdi.
Programı imzaladım. Şimdi yüklüyorum

Hafıza kartı okuyucu ya da data kablosu olmadığı için maile attım dosyaları. Telefondan girip indirmek için uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Kasım 2007; 12:44:57 >

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:45:09 

merkes,beklemedeyis, tmm...
da çabuuuk ben gidecem

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:48:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

merkes,beklemedeyis, tmm...
da çabuuuk ben gidecem

Mailden telefona alamadım
Speedyshare.coma yükleyip alıyorum şimdi

PHI

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:54:17 

Rotate Me 2.0 ve Moving Ball uygulamaları çalışmıştır.

rotateme2.0'ın unsigned versiyonunu xmurat arkadaşımız yollamıştı bana. Sağolsun bulmuş. Ben de imzaladım ve yükledim telefona. Şu anda N95 tıpkı iphone ya da K850i gibi ekranı yan döndürünce yan oluyor normal kullanınca normal

Az sonra güzel bir rehber hazırlayıp sunarım sizlere nasıl yükleneceği konusunda.
Benim signed yaptığım yani imzaladığım rotateme2.0 sadece bendeki n95'in imei numarası için imzalandığı için sizlerde çalışmaz. Bunun için link vermemin bi faydası olmaz. Az sonra unsigned versiyonunu verip nasıl signed yapılacağını açıklayan bir döküman hazırlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Kasım 2007; 12:57:35 >

realcem

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 12:55:34 

Hayırlı olsun bekliyoruz

Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.”
xmurat

8 Kasım 2007; 12:56:12 

quote:

Rotate Me 2.0 ve Moving Ball uygulamaları çalışmıştır.

rotateme2.0'ın unsigned versiyonunu smurat arkadaşımız yollamıştı bana. Sağolsun bulmuş. Ben de imzaladım ve yükledim telefona. Şu anda N95 tıpkı iphone ya da K850i gibi ekranı yan döndürünce yan oluyor normal kullanınca normal

Az sonra güzel bir rehber hazırlayıp sunarım sizlere nasıl yükleneceği konusunda.
Benim signed yaptığım yani imzaladığım rotateme2.0 sadece bendeki n95'in imei numarası için imzalandığı için sizlerde çalışmaz. Bunun için link vermemin bi faydası olmaz. Az sonra unsigned versiyonunu verip nasıl signed yapılacağını açıklayan bir döküman hazırlarım

biriyle tartışıyosam onu adamdan sayar lafımı koyarım ama bana sataşan birine cevap vermiyosam onu adamdan saymayıp suratına bile bakmayıp son olarakta sallayıp geçerim.
PHI

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 13:07:07 

Sayende oldu kardeş

realcem

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 13:23:04 

Documantion please

PHI

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 13:36:24 

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Documantion please

Bitmek üzere.

PHI

Sisteme Gözat

8 Kasım 2007; 13:38:48