Az sonra rotate me 2.0 programının unsigned versiyonunu signed yapıp n95'e yüklemeyi deneyeceğim. Ayrıntılar burada. Takip edin
bekliyoruz
bu arada topu sektirebilirsiniz telefonu yukarı aşa sallayın.adım sayacı bu mantıkla çalışıyo. ben denedim topun çarpma sesine göre harbiden doğru sayıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Kasım 2007; 12:20:57 >
Az sonra rotate me 2.0 programının unsigned versiyonunu signed yapıp n95'e yüklemeyi deneyeceğim. Ayrıntılar burada. Takip edin
Ben dün neler denedim yükleyemedim hadi sen başar bari bekliyoruz PHI buraya PHI buraya ooooooooOOOOOOOOoooo
Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.”
Rotate Me 2.0 ve Moving Ball uygulamaları çalışmıştır.
rotateme2.0'ın unsigned versiyonunu xmurat arkadaşımız yollamıştı bana. Sağolsun bulmuş. Ben de imzaladım ve yükledim telefona. Şu anda N95 tıpkı iphone ya da K850i gibi ekranı yan döndürünce yan oluyor normal kullanınca normal
Az sonra güzel bir rehber hazırlayıp sunarım sizlere nasıl yükleneceği konusunda. Benim signed yaptığım yani imzaladığım rotateme2.0 sadece bendeki n95'in imei numarası için imzalandığı için sizlerde çalışmaz. Bunun için link vermemin bi faydası olmaz. Az sonra unsigned versiyonunu verip nasıl signed yapılacağını açıklayan bir döküman hazırlarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Kasım 2007; 12:57:35 >
Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.”
Rotate Me 2.0 ve Moving Ball uygulamaları çalışmıştır.
rotateme2.0'ın unsigned versiyonunu smurat arkadaşımız yollamıştı bana. Sağolsun bulmuş. Ben de imzaladım ve yükledim telefona. Şu anda N95 tıpkı iphone ya da K850i gibi ekranı yan döndürünce yan oluyor normal kullanınca normal
Az sonra güzel bir rehber hazırlayıp sunarım sizlere nasıl yükleneceği konusunda. Benim signed yaptığım yani imzaladığım rotateme2.0 sadece bendeki n95'in imei numarası için imzalandığı için sizlerde çalışmaz. Bunun için link vermemin bi faydası olmaz. Az sonra unsigned versiyonunu verip nasıl signed yapılacağını açıklayan bir döküman hazırlarım