teşekkürler arkadaşlar....o kablo sarma kitinden turuncu sarı yeşil ve kırmızısından vatan bilgisayarın taksimin ordaki şubesinde,oem odasından kapıdan girince soldaki camekanın içinde görmüştüm.20tl fln bi fiyatı var
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Kasanın Altındaki Su Soğutma Sisteminin Kasası Bozuyor Keşke Herşey İçine Sığsaydı
Bu arada ödüller de ne alaka dedirten türden. ati fireGL veya nv quadro vga verseler tamam tasarım amaçlı dicem ama madem normal vga veriyonuz, bari güncel ve güçlü bişey verin be adamlar.
2. olan kasa cidden güzel görünüyor, ama sadece güzel. kullanılabilir gelmedi bana. 1. olan kasayı anlayan varsa bana anlatsın. anlamadım, neresi modlanmış onun?
en azından benim açımdan; seçkinin kasası, 1. olmalıydı.
Bu arada ödüller de ne alaka dedirten türden. ati fireGL veya nv quadro vga verseler tamam tasarım amaçlı dicem ama madem normal vga veriyonuz, bari güncel ve güçlü bişey verin be adamlar.
hocam ilk 2 kasada ciddi emek var 1. olan kasayıda zaten yakından gördüm oda sevgili bi abimizin kasası.orda 2 tane feel var.altta tam