Şimdi Ara

Microsoft SideWinder Mouse - Yok Böyle Bir Alet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok bi sevgili Bill amcamızın "Ufak ve Yumuşak" firmasının çıkardığı 'SideWinder' serisinin yeni katılımcısı bu mouse. Aşağıdaki resimde de görebildiğiniz gibi, bir milyon tane özelliği var... Yanındaki düğmeleri, sağ tarafından çıkan cetvelimsi aygıtı... Zaten tamamen oyun severler için dizayn edilmiş ve onların beğenisine sunulmuş bir aygıt. SideWinder'ın daha önce, direksiyon, gamepad vs şeklinde oyunlara yönelik cihazlarıyla tanışmıştık, birde mouse u ile tanışmak varmış, tanıştık, yakında işallah teminde edicez kendisini.. Burada da tanıtım videosu var..

Bu arada fiyatı 85Ytl civarı...

Microsoft SideWinder Mouse - Yok Böyle Bir Alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 31 Ekim 2007; 0:23:56 >

• İzlerken, isveç çakısı gibi herhan içinden çatal bıçak çıkacakmış gibime geldi. Maşallah herşeyi koymuşlar.
  • bunu gordugumuz iyi oldu.ne kadar kotu bir mause oldugunu bir kez daha gorduk.bu mause alınmaz.her yerinde okadar tus varki oyun sırasında bi yere basmayım diye kontrasyonumuzu bozar bu mause.bence uzun sure g5 i yakalayacak bir mause yok gibi.arkadasinda dedigi gibi her yerinden bisi cıkıyor.ise yaramaz bu mause.
  • ergonomık degılmıs gıbı gorunuyor
  • Süper mouse yaa Logitech yalan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Ekim 2007; 22:40:41 >
  • Arkadaşlar bu mouse özellikleri açısından G5'ten daha iyidir. Kalite açısından yorum yok.

Benim gözlemlediğim farklar:
    - G5'te makro atama imkanınız yok sadece standart tuşları atayabiliyorsunuz, SideWinder'da istediğiniz tuşa istediğiniz makroyu atayabiliyor, hatta makroyu üstündeki bir tuş ile kaydedebiliyorsunuz.
    - SideWinder'ın altındaki kaygan ayaklar değişebiliyor ve yavaş veya hızlı ayakları takıp dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. G5'te ise bir süre sonra aşınan teflon ayaklar var.
    - Mouse'un sağ taraftaki birbirine dik duran tuşları kullanımlarını kolaylaştırıyor. Yanyana duran tuşlar hiçbir zaman kolay kullanımı sağlayamaz, dik duran tuşlar ise hem kullanım açısından kolaydır hem de tuşları birbirine karıştırmazsınız.
    - G5'in scroll'undaki sağ-sol tuşları SideWinder'da yok. Scroll tuşları surf yaparken çok kullanışlı olabiliyor.

Diğer özellikleri hemen hemen aynı zaten. Ağırlık değiştirme, DPI değerleri gibi şeyler...

Bu arada Türkiye fiyatı yaklaşık 100YTL. 85'e biraz zor bulursunuz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Süper nouse yaa Logitech yalan oldu.

Aynen katılıyorum. En kısa zamanda bende bir tane alcam bundan. Hiç bir özelliği olmasa bile şekil olarak 'G5'i ona katlar ki özellikleri de zaten 'Logitech'i katlıyor.
  • aman yavaş katlasın daha mouse çıkmadan kimse eline alıp incelemeden logitech bitti falan demiş g5 "mouse gibi mouse" side winder ın tasarımı yüzünden almayacak çoğu insan tanıyorum ve g5 in ergonomisini bu ayarda başka hiçbir mouse ile kıyaslamıyorum bile neyse ilerde bu mouse u alacaklar beğenebilir ama logitech in yalan olduğu,katlandığı falan yok siz merak etmeyin
  • bu arada videoyu da izledim de g5 teki ağırlık ayarlama olayı daha hassasmış bundan
  • İyi,hoş güzelde bu altına takılan gri şeyler ağırlık mı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwatchersking -- 31 Ekim 2007; 18:13:09 >
  • sağlam bi alete benzio
  • Arkadaş incelemesini yapmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_18767806/tm.htm
  • Mouse hastalığım yoktu.Ta ki bu mouse'u görene kadar
  • iğrenç bi mouse.hiç ergonomik değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gork1905

iğrenç bi mouse.hiç ergonomik değil.

Kullanıyor musun?
  • Benim denemelerimde fare gayet ergonomikti. Özellikle benim gibi büyük elleri olanlar için. Beni fare de en çok rahatsız eden malzeme kalitesinin düşüklüğü oldu. Bir de G5, G7 ve G9 seviyesinde değil. En basitinden scroll tuşu metal; ama boşa dönüyormuş gibi bir his veriyor. Dış plastik kalitesi de öyle aman aman değil. Bence almadan önce Vatan vb. gibi yerlerde inceleyin ya da iade kabul eden yerlerden alın derim.
  • Harika bi mouse acaba fiyati ne kadardir ?

Satin almak istiyorum
  • Yapmayın etmeyin arkadaşalr bumu harika ? üzerine para verseler almam yaa çok ciddiyim ne bu böyle hiçte kullanışlı değil ayrıca.Logitech G9 bile tasarımda döver bunu be zaten işlevsellikte ve performansda döveceği kesinde
  • Logitech her yönü ile lider bir marka.Geröekten çok kaliteli ürünleri var kolay kolay vazgeçebileceğimi sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.