|
birolayd -> Cevap: DEXTER tv dizisi HAYRAN KULÜBÜ +16cinsellik +şiddet (15 Kasım 2007; 14:25:29)
|
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO] ********SPOILER SPOILER SPOILER********* bende bu diziyi ilk cıktıgı anda itibaren izliyorum... 2.sezonun 6.bolumu cok iidi... bence dexter yeni bir dexter olma yolunda cok kararlı... ayrıca rita yerine diger hatunu secmekle ii yaptı bence... cok ateşli hatun[;)] BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU Abiya neye göre iyi seçim yapmış diyorsunuz ki, kız daha sex düşkünü diyemi, halbuki RİTA çok iyi biri artı daha sexi.. Zaten LİLA yı ben ilk göründüğü zaman bu kızda bişi var diyordum, BU LİLA nın serikatil çıkarsa söylemedi demeyin, KIZ APTAL aptal şeylerle ilgileniyor, aptal DEXTER bu salak lila yüzünden RİTA danda oldu DEB dende uzaklaştı iyice karıştı, DEX bence o kıza yanaşmakla ve birçok şeyi açıklamakla çok büyük hata yaptı, 7. bölümde LİLLA nın ne bok olduğu anlaşılıyor, kız bişi çeviriyor ama NE?.. Seri katil diyorum ben ama[8D] bakalım ne olcak, DEB de yoldan çıkmış gibi oldu, gerçek doğru kişiyi buldu(çocuk yazarı olan sporcu adam) ama ona resmen senden ayrılmak istiyorum dedi ayrıldı, nedeni ise yaşlı FBI dan olan şefleri varya o moruğa aşık oldu, o yaşlı ajan bir şekilde kızı etkili bu müziği dinle falan gibisinden, bu FBI ajanındada bişi var DEB deb yararlanmak istiyor ama kötü niyetli kesin.. KISACA iişler iyice karıştı.. BU DEB e güveniyordum ben ama bu yaşlı adama da verirse bu kız herşeyi hakediyor kardeşim ne o bi ona bir buna, favorimdi ama artık değil, yaşlı adamla öpüşmesi bile beni tiksindirdi..[X(] BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU RİTA [image]http://www.sho.com/site/dexter/season2/images/characters/rita_bennett.jpg[/image]
|
|
|
|