ya bu dizi ilk çıktığında 3 bölüm izleyip bırakmıştım, şu an bakıyorum baya bir popüler acaba tekrar mı başlasam haksızlık mı ettim bu diziye diye düşünüyorum, tabii bu topiği görünce iyice huylandım
Sen buna spoiler mı diyorsun ? Bunu bilsen ne olur bilmesen ne olur ? Şimdi senin zevkin mi kaçtı bunu öğrendin diye..?
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage,HiMym,The Mentalist
2.bölümde çok güzeldi,dexterın iç konuşmaları her bölümki gibi çok değişik bir hava katıyor diziye,2.bölüm sonu süpriziyle de dizi bundan sonra daha da ilginç bir hal alacak.
çok güzel bölümdü. bölümün sonunda heyecan doruğa çıkıyor. müthişti ya
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__ Aynen ya Dexter sıçtı gibi, kesin olan o adamı da öldürecek, çünkü adam kötü.. BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
Yoğun istek üzerine başladım Dexter'a... 5 bölüm devirdim ve gayet güzel gidiyor, memnunum... Prison bitti, Heroes bitti, Lost şubatta başlayacak, dolayısıyla da Dexter'a yöneldim... Spoiler okumayım diye bitirip öyle katılıcam aranıza :)
Lost, Prison Break, Heroes, Dexter, OZ, How I Met Your Mother, Two And a Half Men, My Name İs Earl, The O.C., Gossip Girl, Dawson's Creek ,CouplingUK, Family Guy, The Simpsons, Supernatural, Chuck, The Big Bang Theory, Band Of Brothers-720p , FRIENDS
Kafası biraz karışık,malum junior olayı =) bu aralar doğaldır hata yapabilmesi..
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage,HiMym,The Mentalist
şimdi ing altyazıyla izliyorum daha bşaındayımda debra aştı kendini. çevirebilecek varmı (sadece küfür var o yüzden spoiler içinde yazmıyorum ) A motherfucking roly-poly chubby-cheeked shit-machine?
Dexterın bu sezonki bölümleri 500mbın üzerinde cıkıyor gecen sene her bölüm 350mb civarıydı,zaten 42-43 dakika olan dizilerin hepsinin ripi 350mb civarı cıkıyor,dexterın gecen bölümü 49dakikaydı ve 550mb olarak cıktı bu haftada aynı,7dakika fark icin 200mb farketmesi ilginç geldi bana.
Lost,Heroes,Smallville,Prison Break,Avatar,Dexter,Supernatural,24,Nip/tuck,Chuck,Kyle XY,South Park,Pushing Daisies,Knight Rider,Terminator TSCC,Jericho,New Amsterdam,The Office,The Lost Room,How I Met Your Mother,Oz,Entourage,Battlestar Galactica,Carnivale,The Triangle,Hellsing,Death Note,The Big Bang Theory,Gossip Girl,True Blood,Band of Brothers,Californication,Breaking Bad,Burn Notice,Leverage,Wolverine and the X-Men,Lie to Me,Harper's Island,Spider-Man:TAS,Hung,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidently on Purpose,FlashForward,Bored to Death,White Collar,Visitors
değişiyor tabi ama çok fazla farketmiyordu(en fazla 5-6mb)
mesela gecen sezon 54dakika süren bir bölümün (s2b10) ripi 350mb ama bu sezon 48dakika süren bir bölümün (s3b3) ripi 550mb (ripleyen grup aynı yani NoTV)
neyse sanırım riplerin görüntü kalitesini artırdılar bu sezon.
Dexterın bu sezonki bölümleri 500mbın üzerinde cıkıyor gecen sene her bölüm 350mb civarıydı,zaten 42-43 dakika olan dizilerin hepsinin ripi 350mb civarı cıkıyor,dexterın gecen bölümü 49dakikaydı ve 550mb olarak cıktı bu haftada aynı,7dakika fark icin 200mb farketmesi ilginç geldi bana.
Arkadaşlar bunun sebebi şudur, artık kanallar HD olarak yayın yapıyorlar, ripleyen kişiler ise çözünürlüğü değiştirmeden video bitrate değerini arttırdılar ki çünkü HD iken görüntükalitesi biraz daha kaliteli olması için böyle yapıyorlar.. Kısacası 350mb ile 550 mb arasında azcıkın kalite farkı var.. Yoksa birkaç dakika uzun diye değil, yayın HD diye böyle.. İsteseler 350mb devam ederler ama buğulanma daha fazla oluyor öyle.
Ben her daim 720p indirdiğim için nayn-problem Bikere 350mb versiyonu indirmeye kalktım görüntüyü görünce varille kustuktan sonra direk şift+deleyt Bu arada 3x03'te dexter baya sıkışıyor ama çok bomba bir bölüm değil.
Aslında en iyisi 720p indirmek tabiki ama çok fazla dizi takip edince hepsinin 720psini indirmek zor oluyor,ayrıca ben dizileri bilgisayar ekranından izlediğim için 720pye çok da gerek duymuyorum açıkcası,350mb-550mb ripler fazlasıyla yetiyor.
Yeni başladım ilk sezon bitti başlarda sıktı ama hikayenin içine girdikçe sarmaya başladı imdb puanını tam olarak haketmesede güzel dizi..
En iyi dizilerden biri olduğu kesin aslında imdb puanı benim gözümde bazı yerlerde çok az bazı yerlerde çok fazla oluyor. Senaryo ağırdan gittiği ve orjinalliğini koruduğu için çok sıkıcı geliyor aslında size. Benim bir avantajım daha var yıllar öncesinden beri Six Feet Underı izlerdim Michael C. Hall'u başka dizide görmek ve doyasıya izlemek benim artım oldu mesela.
Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.
Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 17 Ekim 2008; 20:43:57 >